Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Belek

Informaţii utile

 

Este una dintre cele mai noi staţiuni din partea sudică a Turciei, situată la est de Antalya. Hotelurile construite pe plajele largi cu nisip au capacităţi de calitate superioară. Este renumit, mai ales, pentru cele 6 terenuri de golf.
Considerat centrul principal de golf al Turciei, statiunea a beneficiat de ajutorul substantial al Ministerului Turismului din Turcia, rivalizand chiar cu Algarve (Portugalia) in alegerea destinatiei potrivite pentru practicarea golfului.Obiective turistice şi de agrement

Principala atractie o reprezinta cele 6 superbe terenuri de golf, statiunea fiind special destinata iubitorilor acestui sport. Pe langa golf aveti posibilitatea practicarii altor diferite sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vanatoare sau a petrecerii unei vacante relaxante pe plajele intinse cu ape limpezi si linistite.

Regiunea este un miracol al naturii, iar Aspendos e una dintre cele mai frumoase locuri de vizitat.Unul dintre cele mai bine pastrate teatre vechi, Aspendos are o capacitate de 15.000 de persoane si este teatrul cel mai bine pastrat si care este folosit si astazi.

Perge este un oras vechi care a fost construit in anul 1500 I. H.Este o mostenire culturala care merita vazuta pentru turnul inalt, portile orasului si  drumurile asezate in coloana.

Un alt miracol al naturii este cascada Kursunlu, Canyon National Park cu cele 100 de specii, sau chiar mai multe, de pasari inclusiv simbolul Belek - bufnita Tuto-Alba si pestera secreta care este foarte cautata de vizitatori.

Geografie

Relief

LitoralTemperatura medie

Climat relativ moderat continental-mediteranean, vara fiind lunga, calduroasa si uscata.
Temperatura medie vara: 30 grade
Temperatura medie iarna: 15 grade

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

Antalya - 40 kmCel mai apropiat aeroport

Antalya - 42 kmVacante in Rate