Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Izola

Informaţii utile


Vechiul oras mediteranean Izola se află pe malul de sud-vest de Golful Trieste, locuri in care inca dainuie tradiţiile autentice pescaresti şi viticole, urme misterioase ale trecutului, şi caracterul primitoar al localnicilor. Toate acestea împreună formeaza un mozaic de experienţe de neuitat .

Staţiune turistică

Izola este înconjurata de peisajul rural pitoresc, cu numeroase văi şi dealuri - Diversitatea gastronomica aşteaptă să fie descoperita într-o multitudine de hanuri tradiţionale şi unităţile de agroturism, cele mai multe dintre ele oferind panorame minunate asupra Golful Trieste. Imprejurimile orasului ofera nenumarate oportunitati de a explora şi de a descoperi frumusetile naturale ale dealurilor Istriei, cu casele lor de piatră atractive şi biserici vechi. Descoperă-le pe jos, cu bicicleta sau chiar călare. Izola (360 °) Localizare: coasta slovenă dintre Koper şi Piran.
Vacante in Rate