Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Albufeira

Informaţii utile

Plajă Albufeira este una dintre cele mai vizitate plaje din Algarve portughez. Situat pe coasta Atlanticului, în sudul Portugaliei, în Albufeira. Plajă Albufeira printre plajă aşa-numita din California, a făcut celebru în partea de sud a Portugaliei. Deoarece este un oras construit pe o stâncă în Albufeira, vom obţine doar tunelPlajă Albufeira sau scări abrupte. După trecerea prin tunel avem o privire la frumoasa plajă de nisip, cu nisip fin, care se datorează intrarea sa lentă în mare, potrivite pentru familiile cu copii. Cu stânci se înalţă deasupra plajei, putem obţine un aspect unic. Sezonul de plajă este bine participat, mai departe de oraş, spre est, plaja este goală. În plus faţă de scaune şi umbrele de plajă, oferind o plajă Plajă Albufeira snacks-uri, cum ar fi un coş de caz, într-un restaurant situat direct pe plaja.
Staţiune turistică

Aceasta statiune este cunoscuta ca fiind un St. Tropez al regiunii Algarve. Stralucirea soarelui, plaja, atmosfera extraordinara fac din acest loc un rai pentru tineri si artisti, pentru toti cei cu pofta de viata. Aici veti descoperi de la hoteluri moderne si luxoase, pana la corturi si case ale localnicilor pline de turisti.

Albufeira este unul din principalele resorturi turistice din zona cu facilitati incluzand un port de iahturi, golfuri si nenumarate hoteluri, restaurante si baruri pentru fluxul anual de turisti. 

Orasul a devenit un centru turistic in anii '60 si s-a dezvoltat inca de atunci pe dealurile din imprejurimi, ajungand astazi sa aiba o capacitate de cazare suficienta pentru cei 5 milioane de turisti asteptati aici in fiecare an. 
Zonele turistice sunt impartite in doua categorii. Prima este Areias de São João, cunoscuta in zona si ca "The Strip", zona orientata catre viata de noapte, cu multe cluburi, baruri si discoteci in aer liber si o a doua zona, Old Town, concentrata pe vechiul oras unde se mentine traditia si arhitectura araba acolo unde este posibil. 

Turismul si comertul sunt principalele activitati in Albufeira, cei mai multi turisti sosind aici prin Aeroportul Faro. Turistii gasesc aici restaurante si baruri specifice din inteaga lume, incepand de la restaurante traditionale portugheze pana la pub-uri irlandeze.

Geografie

Relief

LitoralAltitudine

300 m

Informaţii utile

Cel mai apropiat aeroport

Cel mai apropiat aeroport de localitatea Albufeira este Faro Airport.Vacante in Rate