Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Halkidiki › Rezervari Vacante & Cazare Halkidiki

 

Pe langa plajele fine incercuite de apa maritima – 46 dintre acestea recompensate cu steagul albastru pentru curatenie, in Halkidiki vei putea vizita manastirile ortodoxe de pe Muntele Athos, pestera Petralona si vara, vei putea vedea delfinii zburatori in apele marii Egee.

Halkidiki este o destinatie perfecta atat pentru familiile cu copii cat si pentru tineri si varstnici.

Exploreaza Halkidiki alaturi de Eximtur si alege una dintre ofertele noastre speciale de cazare, de la hoteluri moderne de 5 stele la camere de 3 stele.


Prezentare generala


Peninsula Halkidiki se afla in centrul sudic al Macedoniei, la 69 km sud-est de portul Thessaloniki, intre golfurile Thermaikos si Strimonikos. Aceasta zona se extinde pe mai mult de 300 km patrati, constand in cele trei faimoase peninsule ce se intind ca niste degete in marea Egee.
Muntele Athos (Sfântul Munte) este un munte (2.033 m) şi o peninsulă în nordul Greciei, în regiunea grecească Macedonia Centrală, unde îşi au locul 20 de mănăstiri, 12 schituri şi o mulţime de chilii călugăreşti ortodoxe, în care trăiesc mai mult de 1500 de monahi ortodocşi.

Vacante in Rate