Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Strassbourg

Informaţii utile

Prezentarea generala


Capitala a Europei moderne, Strassbourg este probabil unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii. Nu foarte cunoscut din punct de vedere turistic, el a ajuns la un grad mare de notorietate datorita statutului de capitala europeana. De fapt, acest titlu este impartit de Luxemburg - centru financiar si juridic, Bruxelles - capitala administrativa si sediu al executivului si Strassbourg - capitala legislativa.

Frumosul centru istoric Grande

Île este din 1988 patrimoniu UNESCO.

Portul este al doilea ca marime de pe Rin, dupa Duisburg care impreuna cu drumurile si calea ferata deservesc economia orasului bazata in special pe manufactura si inginerie.Obiective turistice şi de agrement

Catedrala Gotioca cu ceasul astronomic.
Districtul Petite-France cu cladirile sale alb-negru
Strazi si piete medievale: Place de la Cathédrale, Place du Marché Gayot, Place Saint-Etienne, Place du Marché aux Cochons de lait şi Place Benjamin Zix.

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

Nancy - 148 km
Karlsruhe (Ge) - 92 kmCel mai apropiat aeroport

<Strassbourg Airport situat la 10kmsud-vest in localiatea EntzheimVacante in Rate 

Oferte Strassbourg fără transport inclus

Oferte Strassbourg

HOTEL MERCURE STRASBOURG SUD

Hotel ***
Alsacia - Strassbourg( Franta )

Datorita distantei fata de centru, hotelul este recomandat turismului de afaceri, respectiv persoanelor care nu depind de mijloace de transport in comun. Centrul de conferinte "L'illiade" este la doar 500 m de hotel.

de la 95 EUR
/camera dubla/noapte cu mic dejun

HOTEL VILLA D'EST

Hotel ***
Alsacia - Strassbourg( Franta )

Situat la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos de centru respectiv de zona numita Petite France, hotelul Villa D'Est este o varianta de cazare perfecta pentru persoanele care doresc sa nu cheltuiasca mult pe cazare.

de la 81 EUR
/camera dubla/noapte cu mic dejun

HOTEL HOLIDAY INN STRASBOURG

Hotel ****
Alsacia - Strassbourg( Franta )

Hotel de 4 stele standard, cu servicii oferite la standardele lantului Holiday Inn, situat in apropiere de institutiile Europene.

de la 119 EUR
/camera dubla/noapte cu mic dejun

HOTEL RESIDENCE JEAN SEBASTIEN BACH

Hotel ****
Alsacia - Strassbourg( Franta )

Hotelul este situat chiar langa Parc de l'Orangerie, la doar cateva minute de mers pe jos de Parlamentul European, iar centrul istoric poate fi accesat foarte usor cu mijloacele de transport in comun. Recomandat pentru calitatea serviciilor.

de la 96 EUR
/camera dubla/noapte cu mic dejun