Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Spa & Wellness

Spa & Wellness - un stil de viaţă sănătos, revigorarea trupului, sufletului şi a spiritului. Va oferim o colectie variata de destinatii in care veti gasi o ambianţă potrivită, calmă si relaxanta care înlesneşte o experienţă armonioasă şi atingerea echilibrului interior.

Imagini

  

 

Oferte Spa & Wellness

Hotel Hunguest Forras

Hotel **** +
Ungaria - Szeged( Ungaria )

Este situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul orasului, langa Complexul Napfenyfurdo Aquapolis Szeged (complex acvatic cu o capacitate de 3000 de persoane, suprafata apei fiind de 4400 mp).

de la 270 EUR
/persoana/pachet 5 nopti cu demipensiune - loc in camera dubla.

Constance Ephelia Seychelles

Hotel *****
Seychelles - Mahe( Seychelles )

Hotelul este situat pe plaja, la aproximativ 25 km de aeroport.

de la 255 EUR
/ persoana/ noapte cu demipensiune - loc in camera dubla Tropical Garden

HOTEL BRADUL

Hotel ***
SUCEAVA - VATRA DORNEI( Romania )

Hotel BRADUL este o locatie ideala pentru organizarea unor: intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.

de la 98.56 lei

Hotel Six Senses Laamu

Hotel *****
Maldive - Maldive( Maldive )

Hotelul este amplasat in Laamu Atoll pe o insula de 700m lungime si 250m latime. Insula este situata la 245 km de Male. Transferul se face cu un zbor intern de aproximativ 50 minute si barca rapida timp de aproximativ 15 minute.

Hotel Horizont

Hotel ****
Dalmatia - Baska Voda ( Croatia )

Hotelul este amplasat la aproximativ 300m de centrul staţiunii şi este despărţit de plaja cu pietricele de promenadă şi de o grădină.

de la 43 EUR
/ persoană/ noapte cu mic dejun - loc în cameră dublă standard