Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Ski si sporturi de iarna

 Vacante la Ski  › Oferte Ski 2018

 

In cadrul colectiei de oferte de ski si sporturi de iarna vei gasi unele dintre cele mai populare si mai atractive destinatii de ski din Romania si Europa. Dedicata atat sportivilor experti, cat si incepatorilor intr-ale sporturilor pe zapada (ski, snowboard), colectia nu scapa din vedere ofertele pentru familii sau pentru grupurile de prieteni.


Austria este una dintre cele mai puternic reprezentate destinatii de iarna, dar puteti gasi si alte locatii interesante ca Italia, Franta, Elvetia sau putin explorate inca, asa cum ar fi Bulgaria, Serbia sau Slovacia. Serbia este elementul de noutate in oferta EXIMTUR si are reale posibilitati de crestere.

Aveti mai jos lista tarilor in care puteti schia:

  

 

Oferte Ski si sporturi de iarna

HOTEL BELVEDERE

Hotel ***
BRASOV - PREDEAL( Romania )

Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp.

de la 80.50 lei
loc in camera dubla cu mic dejun

HOTEL BRADUL

Hotel ***
SUCEAVA - VATRA DORNEI( Romania )

Hotel BRADUL este o locatie ideala pentru organizarea unor: intalniri de afaceri, conferinte, simpozioane, mese festive.

de la 98.56 lei

CABANA VANATORILOR

Hotel ***
BRASOV - PREDEAL( Romania )

Cei care pastoresc acest loc indragit doresc, ca fiecare oaspete sa se simta aici ca acasa.

de la 72.80 lei
loc in camera dubla cu mic dejun

COMPLEX HOTELIER TURIST SUIOR BAZA

Hotel ***
MARAMUREŞ - BAIA SPRIE( Romania )

Complexul Hotelier Turist Suior se defineste ca o oaza de liniste si confort pentru petrecerea vacantelor si a timpului liber.

de la 95.76 lei

HOTEL INTERNATIONAL

Hotel ****
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Hotelul INTERNATIONAL, ca hotel, centru de afaceri sau ca loc de petrecere a vacantelor, dispune de 180 spatii de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare.

de la 228.00 lei
loc in camera dubla standard cu mic dejun