Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

SINAIA

Informaţii utile

Profil: odihnă
Relief: montan
Clima: alpină
Altitudine: 850 m
Temperatura vara: 16°C
Temperatura iarna: -3°C
Oras in apropiere: Braşov, 49 km, Bucureşti 122 km, Cluj 305 km, Timişoara 449 km, Sibiu 182 km, Baia Mare 409 km, Oradea 457 km, Arad 437, Suceava 360 km.
Cel mai apropiat aeroport Otopeni, 100 km.
Factori de cura: Bioclimat tonic, stimulant, caracterizat printr-o presiune atmosferica relativa joasa, aer curat, lipsit de praf si alergeni, bogat in radiatii ultraviolete si cu o ionizare accentuata a atmosferei; apa minerala sulfuroasa, oligominerala.
Alti factori: Muzeul Peleş, Pelişor, Mănăstirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memorială G. Enescu; practicarea sporturilor de iarnă, transport pe cablu (teleschi, telescaun, baby-ski) cota 1.400; drumeţii pe potecile marcate cu ghid monitor; şcoala de schi.
Indicatii terapeutice: Nevroza astenica; afectiuni endocrine; unele boli profesionale; afectiuni ale aparatului respirator si locomotor.
Contraindicatii: Boli psihice decompensate, boli acute febrile, T.B.C pulmonar, cancer, reumatism acut inflamator.
Instalatii de tratament: Instalatii de electro- si hidroterapie; instalatii pentru aerosoli; masaj medical; sala de cultura fizica medicala.


Staţiune turistică

Statiune turistica de interes national. 

Imagini

Vacante in Rate 

Oferte SINAIA fără transport inclus

Oferte SINAIA

HOTEL INTERNATIONAL

Hotel ****
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Hotelul INTERNATIONAL, ca hotel, centru de afaceri sau ca loc de petrecere a vacantelor, dispune de 180 spatii de cazare pregatite de designeri intr-o multitudine de suprafete si culori care sa satisfaca orice solicitare.

de la 256.50 lei
loc in camera dubla standard cu mic dejun

Hotel NEW MONTANA

Hotel ****
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Localizarea excelenta in centrul statiunii Sinaia, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din hotelul New Montana destinatia ideala pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

de la 31.63 EUR
/loc in camera dubla / cazare cu mic dejun

HOTEL PALACE

Hotel ****
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Hotelul PALACE este cu siguranta un palat nu numai prin creatie arhitecturala, ci si prin nivelul de confort si de calitate al serviciilor oferite.

de la 124.30 lei
loc in camera dubla 3 stele cu mic dejun

HOTEL CARAIMAN

Hotel ***
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Frumusetea locurilor, prospetimea zilelor de vara si abundenta zapezii iarna, fac din Sinaia una dintre cele mai frecventate statiuni montane din Romania. In acest cadru pitoresc, in parcul central al statiunii, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, se afla Hotelul CARAIMAN.

de la 123.40 lei
loc in camera dubla cu mic dejun

PENSIUNEA OBLIQUE

Pensiune 5 marg.
PRAHOVA - SINAIA( Romania )

Pensiunea Oblique - un loc unde poti visa oricand si oricat. Un spatiu unde timpul dispare si lasa loc celor mai calde si indraznete trairi.