Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Croaziere

Croaziere in Marea Mediterana, Nordul Europei, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian, Asia.
Planuiesti o coaziera de vis? Rezerva-ti un loc din timp si profita de ofertele noastre speciale pentru croaziere in Caraibe, pe Coasta Atlantica, in Canada si Noua Anglie, sau pe Canalul Panama!

 

Pana si denumirea de croaziera are in ea ceva romantic, fabulos, spectaculos, iar ofertele incluse in colectia Croaziere vin chiar si cu mai multe calitati decat acestea. Croazierele se adreseaza tuturor celor care isi doresc o astfel de aventura maritima de lux si tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, putin circulate, sa vada porturi despre care au citit in carti sau au vazut in filme si care viseaza sa traiasca cel putin o data in viata experienta unei calatorii de o rara splendoare.

 

Ofertele din categoria Croaziere includ calatorii in Asia de Sud – Est, America de Nord, America de Sud, insule exotice si trasee transatlantice. Navele sunt adevarate palate plutitoare, iar pasagerii de la bord nu au nici o clipa la dispozitie sa se plictiseasca. Destinate turistilor care nu se dau in laturi de la nimic pentru a petrece o adevarata vacanta de vis, croazierele sunt una dintre cele mai fascinante si extravagante tipuri de calatorie si vacanta din lume.