Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

VENUS

Informaţii utile

Statiunea Venus este situata intre Saturn si Cap Aurora, la 3 km de Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41 km sud de Constanta. Purtand numele zeitei frumusetii - Venus, statiunea se remarca prin arhitectura deosebita a hotelurilor inconjurate de vaste spatii verzi. Lacul Razelm ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber.

Statiunea dispune de o plaja naturala larga si este fragmentata de numeroase golfulete. Lungimea plajei este de 1,2 km si se intinde si are o latime variabila, de pana la 200 metri. In partea de Nord invecinata cu plaja de la Cap Aurora, pe o mica portiune intrarea in apa este relativ dificila facandu-se printre pietre -  aceasta este o zona preferata de cei care cauta liniste si intimitate. Partea din sud a plajei se invecineaza cu plaja Saturn si este mai lata, aceasta fiind plaja cea mai populata  de turistii cazati in Venus.  

Cazare in statiunea Venus - Sezon 2019

Plaja are un nisip fin si acolo izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate. Factorii naturali de cura sunt climatul maritim, bogat in aerosoli salini si apa Marii Negre clorurata, sulfatata, sodica, magneziana, hipotona (mineralizare 15,5%), statiunea fiind recomandata atat pentru persoanele sanatoase care pot beneficia de cura heliomarina in timpul vacantelor de vara, cat si pentru tratamentul unor afectiuni reumatismale degenerative,posttraumatice,al unor stari de anemie secundara ,de debilitate al unor boli dermatologice, endocrine etc.


Staţiune turistică

Statiune turistica de interes national.

Factori de cură , indicaţii terapeutice, dotări şi instalaţii

a
Factori de cura: baza de tratament (electroterapie, hidroterapie, tratamente cu nămol, săli de gimnastică, saună, tratamente cu Gerovital si Aslavital), cură heliomarină.
b

Obiective turistice şi de agrement

Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Farul Genovez.
Sunt la fel de numeroase ca si in celelalte statiuni: yachting, wind-surfing, canotaj, tenis, minigolf. Pentru pasionatii de hipism, in imediata apropiere se afla herghelia Mangalia.

Geografie

Relief

  litoralAltitudine

10 m

Temperatura medie

 Temperatura vara: 25° C
Temperatura iarna: 5° C

Informaţii utile

Localităţi mari în apropiere

  Mangalia 3 km, Bucuresti 259 km, Cluj Napoca 693 km, Timisoara 774 km, Sibiu 516 km, Baia Mare 762 km, Oradea 826 km, Arad 792 km, Suceava 553 km.Cel mai apropiat aeroport

 Mihail Kogălniceanu 62 km.Vacante in Rate 

Oferte VENUS fără transport inclus

Oferte VENUS

HOTEL SUNQUEST

Hotel ***
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Complexul Turistic Sunquest este locatia unde sunteti intotdeauna bineveniti pentru a petrece o vacanta placuta pe litoralul romanesc.

de la 100.30 lei
/ noapte/ persoana (cazare si mic dejun)

HOTEL IULIA RESORT

Hotel **
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Hotelul IULIA RESORT a fost modernizat in ultimii ani, fiind o varianta atractiva de cazare atat pentru cupluri tinere cat si pentru familii cu copii, beneficiind de gradina interioara cu loc de joaca pentru copii.

de la 351.00 lei
/ sejur 5 nopti / persoana (cazare)

HOTEL FAVORIT

Hotel ***
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Hotelul Favorit garanteaza reusita concediului dumneavoastra.

de la 120.00 lei
zi/persoana (cazare si mic dejun)

HOTEL CORINA

Hotel ***
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Locatie veche, hotel nou! Hotelul Corina este complet renovat si echipat la standard 3 stele.Situat in statiunea ce poarta numele frumusetii, Venus, Hotelul CORINA este alegerea perfecta pentru un sejur confortabil si accesibil.

de la 61.95 lei
/ noapte / persoana (cazare)

HOTEL MELODIA

Hotel ****
CONSTANŢA - VENUS( Romania )

Hotelul Melodia garanteaza reusita concediului dumneavoastra. Complet renovat in 2011!

de la 169.20 lei
/ noapte/ persoana (cazare si mic dejun)