Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti

  • Google+
  • Twitter
  1. Mexic
Exim
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 1
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 2
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 3
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 4
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 5
CIRCUIT MEXIC si SEJUR CANCUN - cu zbor din Bucuresti, , Mexic - Imaginea 6
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

Misterul vechilor civilizatii aztece si mayase

 

Mexico City – Teotihuacan – Tuxla Gutierez – Sumidero Canyon – San Cristobal – San Juan Chamula & Zinacantan – Palenque – Campeche – Uxmal – Merida – Chichen Itza – Cancun

 

Perioada desfasurare program: 8.05 – 18.05. 2019


ZIUA 1 - BUCURESTI – MEXICO CITY

Zbor spre Mexic. Sosire, transfer la hotel, cazare.

Odihna pentru recuperare dupa zbor si acomodarea cu diferenta de fus orar de minus 8 ore fata de Romania.

Cazare la hotel in Mexico City.

Mese: fara masa

 

ZIUA 2 - MEXICO CITY

Mic dejun la hotel. Primul contact cu Mexicul incepe in orasul vechi in care este inclusa vizitarea Palatului National si a Catedralei Metropolitane. Apoi, veti vizita vestita Piata Zocalo si Muzeul de Antropologie (inchis lunea) care gazduieste 23 de expozitii si o fantastica colectie de artefacte aztece.

Transfer la Xochimilco, la Gradinile plutitoare, pentru o plimbare cu trajinera Nahuatl, un vas de flori care va duce printre gradinile de flori. Croaziera dureaza 1 ora.

Seara, timp liber pentru cumparaturi.

Cazare la hotel in Mexico City. 

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 3 - MEXICO CITY – TEOTIHUACAN

Mic dejun la hotel. Imbracati si incaltati foarte confortabil, cu apa de baut in rucsac, astazi vom vizita impresionantul oras Teotihuacan.

Excursia incepe cu o oprire la Guadeloupe Shrine, un loc important pentru cultura mexicana, Sfanta patroana a tarii si una din cele mai importante destinatii de pelerinaj din lume.

Urmeaza vizitarea orasului Teotihuacan, unul din cele mai impresionante situri arheologice din lume, supranumit si “locul in care oamenii devin zei”.

Intoarcere, cazare la hotel in Mexico City. 

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 4 - MEXICO CITY – TUXLA GUTIEREZ – SUMIDERO CANYON – SAN CRISTOBAL

Mic dejun la hotel. Transfer la aeroport pentru zborul spre Tuxla Gutierez, oras in statul Chiapas, aflat la aproximativ 800 km fata de Mexico City.

Preluare de la aeroport si transfer in portul Grijalva pentru o a vedea una dintre minunile geologice ale lumii, Canon del Sumidero, format in aceeasi perioada cu Marele Canion din SUA.

Dupa navigarea pe raul Grijalva, in canion, excursia continua spre frumosul oras colonial San Cristobal, fondat in 1528 de Capitanul Diego de Mazariegos. Orasul is pastreaza deatliile de cultura traditionala. Nu ratati, daca aveti timp, bijuteriile din chihlimbar.

Cazare la hotel in San Cristobal.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 5 - SAN CRISTOBAL DE LAS CASAS – SAN JUAN CHAMULA & ZINACANTAN – PALENQUE

Mic dejun la hotel. Dimineata devreme, veti pleca spre Comunitatea indigena Tzotzil. Prima oprire va fi la Chamula, unde veti afla despre traditiile mayase impletite cu schimbarile contemporane.

Veti continua excursia la Zincantan, cu o vizita la biserica comunitatii si la o familie locala. Continuarea drumului la Palenque cu o oprire la Aqua Azul.

Palenque este orasul cu cea mai impresionanta mostenire mayasa de arhitectura, sculptura, basoreliefuri, inconjurat de o jungla deasa si cascade spectaculoase.

Cazare la hotel in Palenque.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 6 - PALENQUE – CAMPECHE

Mic dejun la hotel. Imbarcare spre situl arheologic Palenque.

PALENQUE este orasul mayas recunoscut pentru mostenirea de arhitectura care include monumente de piatra cu o arhitectura sofisticata impodobite de sculpturi si basoreliefuri. Palenque este cel mai studiat sit mayas si cel despre care s-au scris tomuri intregi de cercetare. Este una dintre cele mai misterioase civilizatii.

Monumentele mayase din situl Palenque

Palatul de dimensiunile 93 m x 73 m, este un complex de cladiri si curti legate intre ele, construit in centrul orasului; de remarcat este Turnul de observatie, cu patru etaje.

Templele Crucii sunt 3 temple construite in varful a trei piramide in trepte: Templul Crucii, Templul Soarelui si Templul Crucii Infrunzite.

Templul Leului, situat la 200 de metri de grupul central de temple, decorat cu un basorelief care infatiseaza un rege sezand pe un tron in forma de jaguar.

Templul Contelui poarta o denumire tarzie a exploratorului Jean Frederic Waldeck care se prezenta a fi un conte si care a locuit aici, pe durata explorarii.

Apeductul construit pe bolti inalte de 3 metri este un alt obiectiv demn de admirat. Pe langa marile temple mayase, sunt si alte cladiri mai mici, inclusiv mormintele bogatilor, cat si o curte de dimensiuni mari, unde se jucau Ballgame. Continuarea drumului spre Campeche.

Cazare la hotel in Campeche. Hotelul construit in stil colonial, cu o frumoasa curte interioara, este situat in centrul istoric, la doi pasi de Catedrala Campeche.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 7 - CAMPECHE – UXMAL – MERIDA

Mic dejun la hotel. Vizitarea orasului Campeche, intr-un tur panoramic, cea mai frumoasa capitala coloniala, un model de planificare urbana baroca, un fermecator oras intrat pe listele UNESCO ale patrimoniuluui universal, impreuna cu alte 17 sit-uri arheologice din imprejurimi, incluzand Calakmul, cel mai mare oras mayas.

Dupa un tur panoramic al orasului, veti pleca spre Uxmal, un sit arheologic pre Columbian, considerat a fi o ilustrare a arhitecturii clasice mayase, frumoasa si eleganta, comparabila doar cu frumusetea constructiilor din Palenque.

UXMAL - situl include constructii exceptional conservate, de o valoare arhitecturala de exceptie, cum sunt: Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului, o piramida in trepte, Casa Testoaselor, Casa Pasarilor, Palatul Mastilor.

Continuarea drumului spre Merida. Merida este cunoscut ca Orasul Alb. Mayasii il denumeau Ichkanzihóo sau Cetatea celor cinci dealuri. Centrul istoric al orasului este populat cu cladiri in stil colonial. In Piata centrala, Plaza Major, se afla cea mai veche catedrala de pe continent, construita in anul 1598. Zidurile catedralei sunt construite partial cu pietre din orasul mayas.

Cazare la hotel in Merida.

Mese: mic dejun si pranz

 

ZIUA 8 - MERIDA – CHICHENITZA – CANCUN

Mic dejun la hotel. Dupa un tur panoramic al orasului Merida, incursiunea in cultura mayasa continua cu cel mai vizitat sit arheologic din Peninsula Yucatan si al doilea cel mai vizitat din Mexic, Chichen Itza, aflat la 120 km fata de Merida.

Piramidele de la Chichen Itza sunt considerate unele dintre cele mai importante monumente ale civilizatiei Maya. Imperiul mayas s-a dezvoltat intre 750 – 1200 AC . Cele mai cunoscute structuri sunt Templul sau El Castillo, o piramida in trepte care demonstreaza acuratetea cu care vechii mayasi faceau calcule astronomice. Templul are 365 de trepte, cate una pentru fiecare zi a anului. De doua ori pe an, la echinoctiul de primavera si de toamna, umbra lasata pe trepte sugereaza un sarpe. Stiinta mayasa era atat de avansata incat prevedeau eclipsele solare.

Sosire la Cancun, cazare.

Mese: mic dejun, pranz si cina

 

ZILELE 9 - 10 - CANCUN

Cazare la hotel cu all inclusive.

2 zile pentru relaxare si plaja sau excursii optionale.

 

ZIUA 11 - CANCUN

Mic dejun la hotel. Check-out la orele 12:00. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru intoarcerea acasa. Sosire conform programului de zbor detaliat in tabelul de mai jos. 

 

Sfarsitul serviciilor.

Tarife

 

PRET: 2399 euro 2249 euro/persoana/pachet-loc in camera dubla

 

 

 

* Pretul este de tip oferta speciala targ turism si este valabil pentru rezervari efectuate ferm in perioada 21.02.2019 - 06.03.2019

 

Supliment de cazare in camera single = 243 euro/persoana

Supliment pentru cina – perioada 8-14 Mai = 70 euro/persoana

 

PRETUL INCLUDE

Bilet de avion cu plecare din Bucuresti (taxe incluse)

Transport pe teritoriul Mexicului: Autocar/microbus, avion

CAZARE 10 nopti in camera dubla standard:

Cazare 3 nopti in Mexico City, hotel BW Majestic 3* cu mic dejun

Cazare 1 noapte in San Cristobal, la hotel D’Monica 4*cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Palenque, la hotel Tulija 4*, cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Campeche, la hotel Plaza Colonial 4*cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Merida, la hotel Residencial 4* cu mic dejun

Cazare 3 nopti in Cancun, la hotel Ocean Spa 4* cu all inclusive

Mese: 7 zile mic dejun si pranz (9-15.05), 1 cina (15.05), 3 zile all inclusive (16-18.05)

Excursii si vizite prevazute si descrise in programul circuitului

Ghid local de limba engleza pentru toate tururile si excursiile incluse in program

Insotitor de grup din partea agentiei pe toata durata circuitului

 

PRETUL NU INCLUDE

Asigurarea de sanatate de calatorie (document obligatoriu pentru obtinerea vizei)

Asigurarea storno (optionala, dar recomandata)

Bacsisul pentru sofer si ghid, minim 50 USD, se plateste la sosirea in Mexic

Taxa de salubritate pentru sederea in Mexico City (circa 1.50 USD/camera/noapte) se achita la receptia hotelului

(taxa inclusa de la 1 ianuarie 2019)

Alte mese decat cele mentionate

Bauturile la mese in zilele 1-8

Alte excursii si vizite decat cele mentionate in program si la pretul include

 

Termene de plata:

-        30% din total la momentul rezervarii

-        80% din total pana cel tarziu la 05.04.2019

-        100% din total pana cel tarziu la 16.04.2019

Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 35 de zile inainte de plecare, pachetul turistic va fi achitat integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia poate anula rezervarea.

Plata se poate efectua prin: numerar la sediul agentiei, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare,transfer bancar si card.

 

Conditii de anulare / Penalizari:

-        30% din total pentru anulari efectuate incepand cu ziua rezervarii si pana la 05.04.2019

-        80% din total pentru anulari efectuate in intervalul 06.04 – 16.04. 2019

-        100% din total pentru anulari efectuate dupa 16.04.2019 sau pentru neprezentare la program.

 

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (poate suferi modificari):

Data

Aeroport

plecare

Nr. de zbor

Ora   plecare

Aeroport sosire

Ora

sosire

Durata

zbor

Escala

08.05.2019

Bucuresti

AF 1089

06:05

Paris

8:20

3:15 h

2:50 h

08.05.2019

Paris

AF 178

11:10

Mexico City

16:05

14:45 h

-

11.05.2019

Mexico City

IJ 2601

10:45

Tuxla

12:15

1:30 h

-

18.05.2019

Cancun

IJ 2309

15:10

Mexico City

17:45

2:30 h

3:20 h

18.05.2019

Mexico City

KL 686

21:05

Amsterdam

14:40

16:10

6:15 h

19.05.2019

Amsterdam

KL1379

20:55

Bucuresti

00:35

3:20 h

-

Numarul minim de participanti pentru realizarea programului: 15 persoane.

Programul nu este potrivit pentru persoanele cu mobilitate redusa.

 

PRET: 2399 euro/persoana/pachet-loc in camera dubla

 

 

 

Supliment de cazare in camera single = 243 euro/persoana

Supliment pentru cina – perioada 8-14 Mai = 70 euro/persoana

 

PRETUL INCLUDE

Bilet de avion cu plecare din Bucuresti (taxe incluse)

Transport pe teritoriul Mexicului: Autocar/microbus, avion

CAZARE 10 nopti in camera dubla standard:

Cazare 3 nopti in Mexico City, hotel BW Majestic 3* cu mic dejun

Cazare 1 noapte in San Cristobal, la hotel D’Monica 4*cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Palenque, la hotel Tulija 4*, cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Campeche, la hotel Plaza Colonial 4*cu mic dejun

Cazare 1 noapte in Merida, la hotel Residencial 4* cu mic dejun

Cazare 3 nopti in Cancun, la hotel Ocean Spa 4* cu all inclusive

Mese: 7 zile mic dejun si pranz (9-15.05), 1 cina (15.05), 3 zile all inclusive (16-18.05)

Excursii si vizite prevazute si descrise in programul circuitului

Ghid local de limba engleza pentru toate tururile si excursiile incluse in program

Insotitor de grup din partea agentiei pe toata durata circuitului

 

PRETUL NU INCLUDE

Asigurarea de sanatate de calatorie (document obligatoriu pentru obtinerea vizei)

Asigurarea storno (optionala, dar recomandata)

Bacsisul pentru sofer si ghid, minim 50 USD, se plateste la sosirea in Mexic

Taxa de salubritate pentru sederea in Mexico City (circa 1.50 USD/camera/noapte) se achita la receptia hotelului 

(taxa inclusa de la 1 ianuarie 2019)

Alte mese decat cele mentionate

Bauturile la mese in zilele 1-8

Alte excursii si vizite decat cele mentionate in program si la pretul include

 

Termene de plata:

-        30% din total la momentul rezervarii

-        80% din total pana cel tarziu la 05.04.2019

-        100% din total pana cel tarziu la 16.04.2019

Procentul aferent primei plati se va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 35 de zile inainte de plecare, pachetul turistic va fi achitat integral. In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia poate anula rezervarea.

Plata se poate efectua prin: numerar la sediul agentiei, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare,transfer bancar si card.

 

Conditii de anulare / Penalizari:

-        30% din total pentru anulari efectuate incepand cu ziua rezervarii si pana la 05.04.2019

-        80% din total pentru anulari efectuate in intervalul 06.04 – 16.04. 2019

-        100% din total pentru anulari efectuate dupa 16.04.2019 sau pentru neprezentare la program.

 

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (poate suferi modificari):

Data

Aeroport

plecare

Nr. de zbor

Ora   plecare

Aeroport sosire

Ora

sosire

Durata

zbor

Escala

08.05.2019

Bucuresti

AF 1089

06:05

Paris

8:20

3:15 h

2:50 h

08.05.2019

Paris

AF 178

11:10

Mexico City

16:05

14:45 h

-

11.05.2019

Mexico City

IJ 2601

10:45

Tuxla

12:15

1:30 h

-

18.05.2019

Cancun

IJ 2309

15:10

Mexico City

17:45

2:30 h

3:20 h

18.05.2019

Mexico City

KL 686

21:05

Amsterdam

14:40

16:10

6:15 h

19.05.2019

Amsterdam

KL1379

20:55

Bucuresti

00:35

3:20 h

-

Numarul minim de participanti pentru realizarea programului: 15 persoane.

Programul nu este potrivit pentru persoanele cu mobilitate redusa.