Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Concurs “5 hoteluri recomandate EXIMTUR”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului “5 hoteluri recomandate EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Concursul “5 hoteluri recomandate EXIMTUR” (denumit in continuare „Concurs”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 28.04. 2014 - 11.05. 2014 pe blogul www.minicalatorii.ro si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

 

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza blogul www.minicalatorii.ro si se supun regulilor concursului promovat.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza anumiti participanti, in cazul in care nu se conformeaza regulilor.

Nu au dreptul de participare la acest concurs angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la acest Concurs are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  

 

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Participantii trebuie sa posteze un comentariu pe site (www.minicalatorii.ro) in care sa dea idei de activităti interesante pentru copii pe litoral. Câstigătorul va fi ales de un juriu format din MiniCalatorii si Eximtur. Raspunsurile se vor inregistra pana pe 11.05.2014, ora 23.59.

 

ARTICOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI

Premiul concursului se va acorda o singura data.

Serviciile incluse in premiu sunt:

- 5 nopti cazare, cu mic-dejun, in studio pentru 2 adulti si un copil (pana la 10 ani) la Hotel Phoenicia Holiday Resort 4**** statiunea Mamaia, Romania, in perioada 21.06.2014- 26.06.2014

Premiul trebuie revendicat in maxim 3 zile de la data anuntarii castigatorului. Transportul pana la destinatie nu este inclus in premiu. Nici unul dintre premiile oferite in cadrul concursului nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane. Valoarea maxima a premiului, dupa plata impozitului pe venit, este de 1730 ron. Premiul este oferit de catre Phoenicia Holiday Resort.

Rezultatul se va da in intervalul 12.05.2014 - 16.05.2014.

 

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi stabilit castigatorul va fi ales de catre reprezentanti Eximtur si miniCalatorii.ro pe baza creativitatii recomandarii oferite in cadrul unui comentariu la articolul-concurs de pe minicalatorii.ro

Castigatorul va fi anuntat pe blogul www.minicalatorii.ro si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa de mail cristina.zarafu@eximtur.ro.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro.

 

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul- Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor. 

 

ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CONCURSULUI

Concursul va putea fi intrerupt doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blogul www.minicalatorii.ro si pe www.eximtur.ro.

 

ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la concurs participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge raspunsurile care nu corespund cu tema concursului, care apartin participantilor care nu indeplinesc varsta inima de 18 ani sau persoanelor care fie si-au creat conturi false, fie au participat la mai mult de 5 concursuri in ultima saptamana.

Participantii la acest concurs isi dau acordul de a fi inscrisi in baza de date a Eximtur si Minicalatorii pentru a primi pe email materiale cu scop informativ si comercial.

 

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

 

Vezi mai jos regulamentul complet.

 

25.04.2014

LUCIA MORARIU

Director general

S.C. EXIMTUR S.R.L.

  • Google+
  • Twitter