Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campanie promotionala EXIMTUR 25 de Ani

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei promotionale “EXIMTUR 25 de Ani” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava, Constanta, Targu-Mures si Satu-Mare, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala  “EXIMTUR 25 de Ani” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Campania 'EXIMTUR 25 de ani', organizata de catre S.C. EXIMTUR S.R.L. nu este in nici un fel sponsorizata, sustinuta, administrata sau asociata cu sau de catre platforma Facebook.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 22.02.2018 - 08.03.2018 inclusiv, pe pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/eximtur/ si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

 

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care respecta conditiile de participare pentru fiecare dintre cele 3 concursuri cuprinse in campanie, dupa cum urmeaza:

Concurs 1 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 22 Februarie 2018 - 8 martie 2018. Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Sa dea Like paginii de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/
2. Sa scrie intr-un comentariu, la postarea concursului, care a fost cea mai frumoasa locatie din Romania in care a fost in vacanta si sa eticheteze (tag) in comentariu, o persoana cu care a petrecut acea vacanta.
3. Sa dea share public pe profilul sau de Facebook (al participantului) postarii aferente concursului, de pe pagina de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/.

 

Concurs 2 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 27 Februarie 2018 - 8 martie 2018. Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Sa dea Like paginii de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/
2. Sa scrie intr-un comentariu, la postarea concursului, unde si-ar dori sa zboare, daca ar avea posibilitatea de a pleca chiar acum oriunde in lume.


Concurs 3 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 5 martie 2018 - 8 martie 2018. Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Sa dea Like paginii de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/
2. Sa eticheteze (tag) intr-un comentariu la postarea concursului, persoana cu care ar vrea sa petreaca vacanta de vara si sa scrie in comentariu de ce ar vrea sa mearga in Antalya.

 

Fiecare participant poate participa la 1, 2 sau toate cele 3 concursuri. Numarul de concursuri la care participa nu influenteaza eligibilitatea acestuia pentru castigarea premiului / premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica participantii inscrisi care nu au varsta minima de 18 ani implinita si care nu au respectat toate conditiile de participare mentionate mai sus. Orice alte tentative de frauda pot duce la eliminarea din concurs.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Castigatorii concursurilor isi dau acordul de a fi inscrisi in baza de date a EXIMTUR pentru a primi pe email materiale cu scop informativ si comercial.

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  

 

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina https://www.facebook.com/eximtur/ si sa urmeze instructiunile de participare mentionate mai sus in ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul platformei Woobox, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament si vor fi anuntati public pe pagina de Facebook EXIMTUR https://www.facebook.com/eximtur/ in data de 9 martie 2018.

 

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiile pentru fiecare dintre cele 3 concursuri cuprinse in campania promotionala EXIMTUR 25 de Ani se va oferi o singura data si castigatorii vor fi anuntati public pe pagina de Facebook EXIMTUR  in data de 09.03.2018, ora 14:00.

Serviciile incluse in premii sunt urmatoarele:

Concurs 1 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 22 Februarie 2018 - 8 martie 2018.Vor fi acordate doua premii, catre doi beneficiari / castigatori diferiti, dupa cum urmeaza:

1.Un weekend la munte, pentru doua persoane, la Hotel Alpin din Poiana Brasov, acomodare intr-o camera dubla standard, in una din perioadele: 30.03-01.04; 13-15.04; 04-06.05; 01-03.06. Oaspetii vor beneficia de urmatoarele facilitati:

  • cazare cu mic dejun pentru 2 nopti
  • GRATUIT accesul la piscina semiolimpica, sauna uscata, sauna umeda/hammam, salile de fitness, jacuzzi, dus emotional;
  • GRATUIT Wi-Fi, concierge, parcare si valet parking 24h.

2.O vacanta pentru doua persoane, la mare, in Romania - sejur de 6 nopti, doar cazare, la Hotel Tomis 3* in Mamaia, in perioada 26 august – 31 august. Transportul pana la cele doua destinatii nu este inclus in premiu.

Concurs 2 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 27 Februarie 2018 - 8 martie 2018.Va fi acordat un singur premiu, catre un beneficiar / castigator, dupa cum urmeaza:

1. 1 bilet de avion cu compania aeriana Qatar Airways - https://www.qatarairways.com/en-ro/discover.html, valabil pentru plecare din Bucuresti catre orice destinatie operata de catre Qatar Airways si aleasa de catre beneficiar / castigator. Biletul poate fi revendicat si emis pana cel tarziu 31 Martie 2018, iar calatoria trebuie sa aiba loc in maxim 3 luni de la data emiterii biletului.

Concurs 3 - desfasurat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/eximtur/ in perioada 5 martie 2018 - 8 martie 2018.Va fi acordat un singur premiu, catre un beneficiar / castigator, dupa cum urmeaza:

1. O vacanta de 7 nopti, pentru doua persoane, in regim all inclusive, la un hotel de 5*, intr-o statiune de pe litoralul Turciei, regiunea Antalya, cu plecare in a doua jumatate a lunii Septembrie - prima jumatate a lunii Octombrie. Pachetul oferit include: - transport cu avionul dus – intors - transfer de grup aeroport-hotel-aeroport - 7 nopti cazare in regim all inclusive

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.


ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, cu ajutorul platformei Woobox, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook EXIMTUR si vor trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa marketing@eximtur.ro, sau la numarul de telefon 0726176400.

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

 Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe site-ul Eximtur, la adresa:  
 https://www.eximtur.ro/Informatii-utile/Concursuri-promotii-regulamente.html.

 

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul - Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blog, la adresa https://blog.eximtur.ro/, pe site, la adresa www.eximtur.ro si pe pagina de Facebook EXIMTUR.

 

ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania “EXIMTUR 25 de Ani” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

 

Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Legea nr.677/2001, articolele 12-15, dar fara a se limita la drepturile mentionate de aceste articole:

 

L 677/2001 - ART. 12

   Informarea persoanei vizate

   (1) In cazul in care datele cu caracter personal sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care aceasta persoana poseda deja informatiile respective:

   a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

   b) scopul in care se face prelucrarea datelor;

   c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza; existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

   d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.

   (2) In cazul in care datele nu sunt obtinute direct de la persoana vizata, operatorul este obligat ca, in momentul colectarii datelor sau, daca se intentioneaza dezvaluirea acestora catre terti, cel mai tarziu pana in momentul primei dezvaluiri, sa furnizeze persoanei vizate cel putin urmatoarele informatii, cu exceptia cazului in care persoana vizata poseda deja informatiile respective:

   a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;

   b) scopul in care se face prelucrarea datelor;

   c) informatii suplimentare, precum: categoriile de date vizate, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de prezenta lege pentru persoana vizata, in special a dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

   d) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinand seama de specificul prelucrarii.

   (3) Prevederile alin. (2) nu se aplica atunci cand prelucrarea datelor se efectueaza exclusiv in scopuri jurnalistice, literare sau artistice, daca aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare.

   (4) Prevederile alin. (2) nu se aplica in cazul in care prelucrarea datelor se face in scopuri statistice, de cercetare istorica sau stiintifica, ori in orice alte situatii in care furnizarea unor asemenea informatii se dovedeste imposibila sau ar implica un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat, precum si in situatiile in care inregistrarea sau dezvaluirea datelor este expres prevazuta de lege.

  

L 677/2001 - ART. 13

   Dreptul de acces la date

   (1) Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, in situatia in care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, impreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele:

   a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute in vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;

   b) comunicarea intr-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;

   c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;

   d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile in care pot fi exercitate;

   e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, prevazut la art. 24, de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului, in conformitate cu dispozitiile prezentei legi.

   (2) Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile prevazute la alin. (1), printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

   (3) Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).

   (4) In cazul datelor cu caracter personal legate de starea de sanatate, cererea prevazuta la alin. (2) poate fi introdusa de persoana vizata fie direct, fie prin intermediul unui cadru medical care va indica in cerere persoana in numele careia este introdusa. La cererea operatorului sau a persoanei vizate comunicarea prevazuta la alin. (3) poate fi facuta prin intermediul unui cadru medical desemnat de persoana vizata.

   (5) In cazul in care datele cu caracter personal legate de starea de sanatate sunt prelucrate in scop de cercetare stiintifica, daca nu exista, cel putin aparent, riscul de a se aduce atingere drepturilor persoanei vizate si daca datele nu sunt utilizate pentru a lua decizii sau masuri fata de o anumita persoana, comunicarea prevazuta la alin. (3) se poate face si intr-un termen mai mare decat cel prevazut la acel alineat, in masura in care aceasta ar putea afecta bunul mers sau rezultatele cercetarii, si nu mai tarziu de momentul in care cercetarea este incheiata. In acest caz persoana vizata trebuie sa isi fi dat in mod expres si neechivoc consimtamantul ca datele sa fie prelucrate in scop de cercetare stiintifica, precum si asupra posibilei amanari a comunicarii prevazute la alin. (3) din acest motiv.

   (6) Prevederile alin. (2) nu se aplica atunci cand prelucrarea datelor se efectueaza exclusiv in scopuri jurnalistice, literare sau artistice, daca aplicarea acestora ar da indicii asupra surselor de informare.

 

 L 677/2001 - ART. 14

   Dreptul de interventie asupra datelor

   (1) Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit:

   a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, in special a datelor incomplete sau inexacte;

   b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;

   c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

   (2) Pentru exercitarea dreptului prevazut la alin. (1) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

 

  • Operatorul este obligat sa comunice masurile luate in temeiul alin. (1), precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (2).

 

 

   L 677/2001 - ART. 15

   Dreptul de opozitie

   (1) Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

   (2) Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

   (3) In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. (1) si (2) persoana vizata va inainta operatorului o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

   (4) Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in temeiul alin. (1) sau (2), precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit alin. (3).

 

Operator: S.C. EXIMTUR SRL, cu sediul in Cluj Napoca, str. Nichita Stanescu nr.16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, Targu-Mures si Satu-Mare, reprezentata prin Lucia Morariu – Director General.

 

Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul EXIMTUR SRL este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de marketing direct.

 

Datele colectate si prelucrate sunt: nume, prenume, telefon, e-mail in cazul castigatorilor si nume, prenume, profil de Facebook in cazul toturor participantilor. Datele prelucrate se vor pastra pentru o perioada de timp nedeterminata. Dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie, sau oricare din drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru orice persoana vizata, pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, datata si semnata adresata operatorului, in mod gratuit.

 

Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre, daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate mai sus in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, sau sa aflati mai multe informatii despre modul in care va puteti exercita aceste drepturi, contactati Serviciul Marketing, str. Nichita Stanescu nr. 16, Cluj-Napoca, tel. 0364-803803, e-mail marketing@eximtur.ro.LUCIA MORARIU                  

Director general

22.02.2018

S.C. EXIMTUR S.R.L.

 

 

 

  • Google+
  • Twitter