Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campanie promotionala “Castigi cu EXIMTUR”, Sibiu

Regulament Campanie promotionala “Castigi cu EXIMTUR”


ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Castigi cu EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.
Campania promotionala “Castigi cu EXIMTUR” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, prin intermediul unui newsletter si pe site-ul companiei, www.eximtur.ro .


ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 24.05.2013- 20.06.2013 in incinta sediului EXIMTUR Sibiu, de pe Str Nicolae Balcescu nr 6, si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.
Campania promotionala este organizata si se va derula in localitati din judetul Sibiu.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care depun un talon de participare la tombola, completat cu datele personale, in urna aflata in sediul agentiei EXIMTUR Sibiu.
Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).
Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa depuna un talon de participare la tombola, completat, in urna aflata in sediul EXIMTUR Sibiu.
Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.


ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiul campaniei este:

1.     O vacanta in Tunisia, Sousse, Hotel Marabout 3*, 7 zile cu demipensiune, bilete de avion, pentru 2 persoane in valoare de maxima de 848 Euro, cu plecare in 11.09.2013 sau 18.09.2013- se va stabili de comun acord cu Organizatorul, in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.Premiul oferit in cadrul campaniei nu poate fi preschimbat in bani si nu poate fi transferat unei alte persoane.


ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Tragerea la sorti va fi realizata de Directorul de agentie EXIMTUR Sibiu, in prezenta inca unui angajat al EXIMTUR Sibiu. Tragerea la sorti se va realiza in data de 25.06.2013.
Castigatorul va fi anuntat telefonic si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 5 zile lucratoare de la anuntare, trimitand o copie dupa actul de identitate adresa de mail indicata in momentul anuntarii.

Vezi mai jos regulamentul complet

  • Google+
  • Twitter