Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campanie promotionala “Castiga o vacanta de Paste la Albena”

Regulament Campanie promotionala “Castiga o vacanta de Paste la Albena”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei “Castiga o vacanta de Paste la Albena” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.
Campania promotionala “Castiga o vacanta de Paste la Albena” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 29.03.2013- 05.04.2013 pe blogul Imperatortravel, http://www.imperatortravel.ro/2013/03/concurs-imperator-travel-eximtur-castiga-o-vacanta-de-paste-la-albena.html si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.
Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza adresa web http://www.imperatortravel.ro/2013/03/concurs-imperator-travel-eximtur-castiga-o-vacanta-de-paste-la-albena.html si raspund la intrebarile publicate .
Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR, blogului Imperatortravel si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).
Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS
Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina http://www.imperatortravel.ro/2013/03/concurs-imperator-travel-eximtur-castiga-o-vacanta-de-paste-la-albena.html, si sa raspunda la intrebarile publicate.
Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronica, utilizand www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiul campaniei promotionale se va da o singura data. Rezultatul se va da in intervalul 06.04- 09.04.
Serviciile incluse in premiu sunt:
- 3 nopti cazare in camera dubla pentru 2 adulti la hotel Laguna Garden 4* din Albena, Bulgaria
- Tipul de masa: all-inclusive
- Perioada sejurului se va stabili de comun acord cu Organizatorul; intervalul disponibil este 1.05- 6.05 2013
- Transportul pana la destinatie nu este inclus in premiu
Valoarea neta a premiului, dupa plata impozitului pe premii, este de maxim 250 eur.
Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR
Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronic, utilizand site-ul www.random.org de catre Cezar Dumitru, de la Imperator Travel, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Castigatorul va fi anuntat pe blogul www.imperatortravel.ro si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa de mail cristina.zarafu@eximtur.ro.

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro .

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul- Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ARTICOLUL 9. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blogul www.imperatortravel.ro si pe site, la www.eximtur.ro.

ARTICOLUL 11. DIVERSE
Prin inscrierea la campania “Castiga o vacanta de Paste la Albena” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.
Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Legea nr.677/2001, articolele 12-15, dar fara a se limita la drepturile mentionate de aceste articole:
L 677/2001 - ART. 12
 
LUCIA MORARIU
Director general
S.C. EXIMTUR S.R.L.

Vezi mai jos regulamentul complet!
  • Google+
  • Twitter