Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “Ruleta EXIMTUR”

Din Regulament Campania promotionala “Ruleta EXIMTUR”

Regulamentul complet il gasiti in documentul de mai jos.ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei “Ruleta EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “Ruleta EXIMTUR” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.


ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 09.03- 16.03.2013 in cadrul standurilor de targ din Cluj- Napoca, respectiv Bucuresti si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care viziteaza unul dintre standurile EXIMTUR din Cluj- Napoca, respectiv Bucuresti, completeaza talonul de concurs si il depun in urna de concurs.
Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).
Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa viziteaza unul dintre standurile EXIMTUR de la Targurile de Turism din Cluj- Napoca, respectiv Bucuresti, sa invarta “Roata EXIMTUR” si sa completeze talonul de concurs si sa il depuna in urna de concurs din cadrul standurilor.

Participantii vor castiga automat unul dintre premiile indicate de Roata EXIMTUR, constand in produse promotionale. 

Castigatorii vacantelor vor fi stabiliti prin tragere la sorti, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.

Tragerile la sorti sunt 4 la numar si vor avea loc:

-   La Cluj- Napoca: sambata, 09.03.2013, si duminica, 10.03.2013

-   La Bucuresti: vineri, 15.03.2013, si sambata, 16.03.2013


ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiile campaniei promotionale constau in: produse promotionale marca EXIMTUR si 4 vacante oferite de MeliTours, respectiv Club Magellan.
Produsele promotionale sunt de 5 feluri:
-   Breloc fisa
-   Frisbee
-   Evantai
-   Bratara UV
-   Saculet impermeabil

Cele 4 vacante se vor distribui dupa cum urmeaza:

Vacante Targ Cluj:
- Hotel Edelweiss 3* in perioada 27.04- 15.06 (exceptand perioada 01.05- 06.05.2013); 7 nopti, fara masa inclusa; Thasos, Grecia; valoarea premiului este de maxim 351 eur.
- Hotel Ralitsa 3*, in luna iunie sau septembrie 2013; 7 nopti, cu all-inclusive; Albena, Bulgaria; valoarea premiului este de maxim 300 eur.

Vacante Targ Bucuresti:
- Hotel Sol Nessebar Bay/Mare 4*, 3 nopti in perioada 01.05- 06.05.2013; all-inclusive; Bulgaria valoarea premiului este de  maxim 200 eur.
- Hotel Istion Club 5* in perioada 27.04- 15.06 (exceptand perioada 01.05- 06.05.2013); 7 nopti cu demipensiune; Potidea, Halkidiki, Grecia; valoarea premiului este de maxim 760 eur. 

Serviciile incluse in premiu sunt:
Cazare cu tipul de masa specificat; transportul pana la destinatie nu este inclus
- Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.


ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Participantii la « Roata EXIMTUR » vor castiga automat un obiect promotional, iar castigatorii vacantelor vor fi desemnati prin tragere la sorti.


ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro .


ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul- Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.


ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blog, la blog.eximtur.ro, si pe site, la www.eximtur.ro.


ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania Ruleta EXIMTUR participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

  • Google+
  • Twitter