Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “Quiz EXIMTUR- 20 de ani de senzatie”

Din Regulamentul Campaniei


ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Quiz EXIMTUR- 20 de ani de senzatie” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “Quiz EXIMTUR- 20 de ani de senzatie” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.


ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 25.03.2013- 19.04.2013 pe pagina de Facebook EXIMTUR, www.facebook.com/Agentiedeturism si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza adresa web www.facebook.com/Agentiedeturism si raspunde la intrebarea publicata pe Wall. 

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj. 


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS


Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina www.facebook.com/Agentiedeturism, si sa raspunda la intrebarea zilei, publicata de catre Organizator pe Perete.

Castigatorii vor fi stabiliti prin extragere electronica, cu ajutorul www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.


ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

De luni pana joi, in intervalul 25.03.2013- 19.04.2013 se vor acorda ca premii produse promotionale EXIMTUR. In fiecare vineri, in acelasi interval, premiile vor fi:
- Mini-vacanta Pasti Bulgaria, hotel Ralitsa 3* sau similar, in intervalul 1- 6 mai 2013, camera dubla, all-inclusive; valoarea maxima a vacantei este de 141 eur
- Camera Steaua de Mare 3*- in intervalul 1-15 iulie sau 20.08-10.09, camera dubla cu mic-dejun, valoarea maxima a vacantei este de 650 ron
- Camera Steaua de Mare 3*- in intervalul 1-15 iulie sau 20.08-10.09, camera dubla cu mic-dejun, valoarea maxima a vacantei este de 650 ron.
- Camera Tomis 3*- in intervalul 7 mai- 20 iunie (inclusiv) sau 31 Aug - 15 sept (inclusiv), camera dubla cu mic-dejun; valoarea maxima a vacantei este de 550 ron

Transportul pana la destinatie nu este inclus in premiu.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.


ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi stabiliti prin extragere electronica, cu ajutorul www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Castigatorul va fi anuntat prin intermediul paginii de Facebook EXIMTUR si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa de mail cristina.zarafu@eximtur.ro.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul promotiei poate fi consultat pe blog si pe www.eximtur.ro .

 

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul- Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


ARTICOLUL 9. LITIGII


Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.


ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE


Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe pagina de Facebook, si pe site, la www.eximtur.ro.

ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania Quiz EXIMTUR- 20 de ani de senzatie participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

Vezi mai jos regulamentul complet.

  • Google+
  • Twitter