Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani - Europa FM”

Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani - Europa FM”


ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei “EXIMTUR 20 de ani - Europa Fm” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “
EXIMTUR 20 de ani- Europa Fm” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.


ARTICOLUL 2. LOCUL,
SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 01.04- 30.04.2013 pe postul de radio Europa Fm, si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.


ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care intra in direct in cadrul concursului desfasurat in fiecare zi, de luni pana vinery, si raspund la intrebarile operatorului .

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR, Europa Fm si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.


ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS
Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa intre in direct in cadrul concursului desfasurat in fiecare zi, de luni pana vineri, pe postul de radio Europa Fm si sa raspunda la intrebarile operatorului.

Castigatorul va fi prima persoana care intra in direct si raspunde corect la intrebarea operatorului, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.


ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE
Premiile campaniei promotionale constau in:
- 64 obiecte promotionale, respectiv in: perne de voiaj, prosoape de plaja, jocuri de plaja, cani termoizolante, rucsaci, rogojine de plaja, mingi gonflabile, genti frigorifice pentru sticla, genti de voiaj
- 4 vacante, dupa cum urmeaza:

  • Mini-vacanta de Pasti in Bulgaria, hotel 4*: studio cu all-inclusive pentru 2 persoane/ 3 nopti intre 1 si 6 mai- hotel Dolphin din statiunea Sfantul Constantin si Elena
  • Mini-vacanta de Pasti in Bulgaria, hotel 5*: camera dubla cu all-inclusive pentru 2 persoane/ 3 nopti intre 1 si 6 mai- Melia Grand Hermitage din statiunea Nisipurile de Aur
  • Camera dubla 6 nopti cu mic-dejun la hotel 3* in Mamaia, in perioada 1- 20 iunie; 30 august- 20 septembrie, hotel Tomis 3*
  • Camera dubla  in hotel de 5* din Bulgaria, Nisipurile de Aur: 7 nopti cu all-inclusive in luna iunie sau dupa 8 sep; hotel Melia Grand Hermitage

Transportul nu este inclus pentru nici una dintre aceste vacante.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu poate fi preschimbat in bani.ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR
Castigatorii vor fi stabiliti de catre operatorul radio si va fi prima persoana care intra in direct dupa semnalul de concurs si raspunde corect la intrebarea operatorului, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Fiecare castigator va fi anuntat pe loc, prin intermediul postului radio si va fi contactat ulterior telefonic de catre Organizator.ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro.ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul - Eximtur, se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.


ARTICOLUL 9. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blog, la blog.eximtur.ro, si pe site, la www.eximtur.ro.


ARTICOLUL 11. DIVERSE
Prin inscrierea la campania EXIMTUR 20 de ani- Europa Fm participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.


ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

Vezi mai jos Regulamentul complet! 

  • Google+
  • Twitter