Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani - Cadouri de senzatie!”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Organizatorul campaniei “EXIMTUR 20 de ani- Cadouri de senzatie!” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.
Campania promotionala “EXIMTUR 20 de ani- Cadouri de senzatie!” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
La campanie participa agentiile EXIMTUR din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava, Constanta, Craiova, Bistrita, Medias, Galati, Pitesti, Iasi, Alba-Iulia, Tirgu-Mures, Braila si Brasov.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala se va desfasura in perioada 15.04.2013- 30.04.2013 in agentiile EXIMTUR si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.
Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE
Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care rezerva si achita, cel putin un bilet de avion sau o cazare in tara sau in strainatate, in perioada 15.04.2013- 30.04.2013, in agentiile EXIMTUR din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava si Constanta.
Valoarea minima cumulata a serviciilor achizitionate de catre un client, necesara pentru a se califica la aceasta promotie, este de 300 ron.
Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.

ARTICOLUL 4. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOTIONALE
Orice persoana care doreste sa participe la campanie trebuie sa rezerve si sa achite, partial sau integral, minim un serviciu EXIMTUR in perioada 15.04.2013- 30.04.2013. Serviciile incluse sunt:
- Bilete de avion
- Cazari in tara sau strainatate
Valoarea minima cumulata a serviciilor achizitionate de catre un client, necesara pentru a se califica la aceasta promotie, este de 300 ron.
Se va acorda cate un obiect promotional, in limita stocului disponibil, per persoana, per tranzactie.
Obiectele promotionale se vor imparti clientilor in mod aleatoriu, acestia vor indica un numar de la 1 la 9 sau de la 1 la 5, in cazul agentiilor francizate- fiecarui numar ii va corespunde un obiect promotional.

ARTICOLUL 5. OBIECTELE PROMOTIONALE
Obiectele promotionale constau in: minge gonflabila, portofel impermeabil, geanta frigorifica pentru sticle, rucsac, perna de voiaj, cosmetice plaja, rogojina plaja, set minge si palete si cana termoizolanta. Obiectele promotionale se vor imparti in mod aleatoriu.
Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani.
Valoarea individuala a bunurilor nu depaseste 30 ron.

ARTICOLUL 6. REGULAMENTUL
Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.eximtur.ro .

ARTICOLUL 7. TAXE SI IMPOZITE
Organizatorul- Eximtur - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute din premii de catre castigator, in cadrul acestei campanii promotionale. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ARTICOLUL 8. LITIGII
Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

ARTICOLUL 9. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe site, la www.eximtur.ro.

ARTICOLUL 10. DIVERSE
Prin inscrierea la campania “EXIMTUR 20 de ani- Cadouri de senzatie” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

ARTICOLUL 11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.


Vezi mai jos regulamentul complet.

  • Google+
  • Twitter