Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Regulament Campania promotionala “Ce fel de calator esti?”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Ce fel de calator esti?” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj, cu agentii proprii in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Arad, Suceava, Constanta, Targu-Mures si Satu-Mare, legal reprezentata prin Lucia Morariu, in calitate de Presedinte Director General.

Campania promotionala “Ce fel de calator esti?” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

 

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 04.05.2015 - 17.05.2015 inclusiv,  pe pagina de Facebook a companiei: https://www.facebook.com/eximtur si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

 

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza adresa web: https://www.facebook.com/eximtur si completeaza testul, dandu-si la final datele personale (nume, prenume, e-mail, gen).

Se poate face doar o inscriere/ o adresa de e-mail valida. Orice adresa de e-mail ce a fost folosita de mai multe ori va fi stearsa din baza de date a concursului. Orice alte tentative de frauda vor duce la eliminarea din concurs.

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii EXIMTUR si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participantii la acest concurs isi dau acordul de a fi inscrisi in baza de date a EXIMTUR pentru a primi prin email materiale cu scop informativ si comercial.

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este EXIMTUR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.  

 

ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina https://www.facebook.com/eximtur si completeaza testul, dandu-si la final datele personale (nume, prenume, e-mail, gen).

Castigatorul final va fi tras la sorti prin intermediul site-ului random.org, fiind mai apoi anuntat pe pagina de Facebook EXIMTUR.

 

ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiul campaniei promotionale se va oferi o singura data. Castigatorul va fi anuntat intre 17 - 20.05.2015.

Serviciile incluse in premiu sunt:

  • 7 nopti cu demipensiune (in perioada 23.05-20.06.2015 sau 12.09 – 30.09.2015, in limita disponibilitatilor) in camera dubla la Hotel Tropical*** din Hanioti, Halkidiki, Grecia, cu o excursie Toroneos Fun Cruise inclusa pentru 2 adulti; perioada exacta se va stabili de comun acord cu Organizatorul
  • In cazul in care castigatorul va dori, se va oferi si transport gratuit pana la destinatie cu autocarul.

Valoarea premiului este de maxim 500 euro. Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.

 

ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi tras la sorti prin intermediul site-ului random.org din lista tuturor adreselor de e-mail unice completate de catre participanti la finalul quiz-ului.

Castigatorul va fi anuntat prin intermediul paginii de Facebook EXIMTUR si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa cristina.basarab@eximtur.ro.

In caz contrar, se va repeta alegerea castigatorului cu ajutorul random.org.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe site-ul Eximtur, la adresa:  

https://www.eximtur.ro/Informatii-utile/Concursuri-promotii-regulamente.html.

 

ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul - EXIMTUR - se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile nete obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.

 

ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.

 

ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe pagina de Facebook EXIMTUR, si pe site, la adresa www.eximtur.ro.

 

ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania “Ce fel de calator esti? participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

 

ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la  prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Legea nr.677/2001, articolele 12-15, dar fara a se limita la drepturile mentionate de aceste articole:

Vezi mai jos regulamentul complet

  • Google+
  • Twitter