Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Concursuri, promotii, regulamente si castigatori

Regulament “Concurs EXIMTUR si WonderPuck te trimit la teatru de papusi”

“Concurs EXIMTUR si WonderPuck te trimis la teatru de papusi” (denumit in continuare „Concurs”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Detalii

Regulament Concurs "EXIMTUR te trimite la mare in Grecia"

Organizatorul concursului “EXIMTUR te trimite la mare in Grecia” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16. Concursul “EXIMTUR te trimite la mare in Grecia” se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Concursul se va desfasura in perioada 14.02.2017 - 17.02.2017 inclusiv,  pe pagina de Facebook EXIMTUR www.facebook.com/eximtur si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Detalii