Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Concursuri, promotii, regulamente si castigatori

Proces verbal de validare a castigatorilor care au completat chestionarul de satisfactie EXIMTUR 2015

Castigatorii au fost desemnati prin intermediul site-ului www.random.org. Au fost inclusi in extragere cei care au completat chestionarul pana la data de 22 noiembrie 2016.

Detalii

Regulament Concurs “7 hoteluri din tara recomandate familiilor cu copii EXIMTUR”

Organizatorul concursului “7 hoteluri din tara recomandate familiilor cu copii EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.
Concursul se va desfasura in perioada 30.09. 2015 - 8.10.2015 pe blogul www.minicalatorii.ro si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR. Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

Detalii

Regulament Campania promotionala “Ce fel de calator esti?”

Organizatorul campaniei “Ce fel de calator esti?” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.

Campania promotionala “Ce fel de calator esti?” se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 04.05.2015 - 17.05.2015 inclusiv, pe pagina de Facebook a companiei si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

Detalii

Regulament Campania promotionala “Quiz Grecia”

Organizatorul campaniei “Quiz Grecia” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj. Campania promotionala “Quiz Grecia” se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 12.03-15.03.2015 in cadrul standului de targ din Bucuresti si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Detalii

Regulament Campania promotionala “EXIMTUR 22 de ani”

Organizatorul campaniei “EXIMTUR 22 de ani” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj. Campania promotionala “EXIMTUR 22 de ani” se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.

Campania promotionala se va desfasura pe 09.03.2015, pe pagina de Facebook a companiei si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

Detalii

Regulament campanie promotionala "Am incalecat pe-o sa"

Organizatorul campaniei “Am încălecat pe-o șa” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 24.02.2015- 08.03.2015 inclusiv,  pe blogul companiei: https://blog.eximtur.ro/ si are drept scop popularizarea brandului EXIMTUR.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

Detalii