Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Concursuri, promotii, regulamente si castigatori

Regulament Concurs - “5 hoteluri recomandate EXIMTUR”

Organizatorul concursului “5 hoteluri recomandate EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj. Concursul se va desfasura in perioada 21.08 - 03.09.2014 pe blogul www.minicalatorii.ro si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR. Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei. Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza blogul www.minicalatorii.ro si se supun regulilor concursului promovat.

Detalii

Regulament Concurs “40.000 fani”

Organizatorul concursului  “40.000 de fani” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj.

Concursul se va desfasura in perioada 15.07-16.07.2014 pe pagina de Facebook EXIMTUR: www.facebook.com/eximtur si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

Detalii

Regulament Concurs “EXIMTUR si TIFF te provoaca la Treasure Hunt”

Organizatorul concursului “EXIMTUR si TIFF te provoaca la Treasure Hunt” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.
 
Concursul se va desfasura in data de 01.06.2014 si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR. Concursul este organizat si se va derula in Cluj-Napoca pe perioada a cca 3 ore.

Detalii

Regulament Concurs “5 hoteluri recomandate EXIMTUR”

Organizatorul concursului “5 hoteluri recomandate EXIMTUR” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj.
Concursul se va desfasura in perioada 28.04. 2014 - 11.05. 2014 pe blogul www.minicalatorii.ro si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR. Concursul este organizat si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.

Detalii

Regulament Concurs “Un zambet larg din vacanta”

Organizatorul concursului “Un zambet larg din vacanta” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16, judetul Cluj. Concursul “Un zambet larg din vacanta” se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii.
Concursul se va desfasura in perioada 21.03.2014 – 25.03.2014 pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/eximtur si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Detalii

Regulament Campania promotionala “Targ Bucuresti 2014”

Organizatorul campaniei “Targ Bucuresti 2014” este S.C. EXIMTUR S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. N. Stanescu, nr. 16,  judetul Cluj.
Campania promotionala se va desfasura in perioada 13.03.2014 - 16.03.2014 in standul companiei din cadrul Targului de Turism al Romaniei si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Detalii

REGULAMENT CAMPANIA PROMOTIONALA “POVESTE DE DRAGOBETE”

Organizatorul campaniei “Poveste de Dragobete” este S.C. EXIMTUR S.R.L.
Campania promotionala se va desfasura in perioada 10.02.2014- 21.02.2014 pe blogul companiei: blog.eximtur.ro  si are drept scop popularizarea numelui EXIMTUR.

Detalii