Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

EXIMTUR anunta deschiderea a 5 noi agentii de calatorii in sistem franchiza si extinderea retelei la un numar de 21 de agentii

21 martie 2012

Compania de calatori EXIMTUR anunta deschiderea a 5 noi agentii de calatorii franchizate EXIMTUR in orasele; Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Craiova si Bucuresti – Piata Victoriei. Astfel compania detine in prezent o retea de 21 de agentii de calatorii in Romania, 14 agentii proprii si 7 agentii franchizate in orasele Bucuresti(3), Cluj Napoca(3), Timisoara(3), Sibiu(1), Iasi(1), Constanta(1), Oradea(1), Arad(1), Baia Mare(1), Suceava(1), Alba Iulia(1), Craiova(1), Targu Mures(1),Medias(1) Bistrita(1).

Compania EXIMTUR este cea mai importanta companie de calatorii cu capital integral autohton din Romania si a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri de peste 31 milioane EUR ,in crestere cu cca 18% fata de anul 2010 si la un nivel foarte apropiat de cea realizata in anul de referinta 2008.

Activitatea de rezervare-vanzare bilete de avion si  business travel a companiei a insumat o cifra de afaceri de cca 17 milioane eur, in crestere cu 29% fata de anul 2010,activitatea de vanzare servicii si pachete pe destinatii externe a insumat o cifra de afaceri de 9,6 milioane eur , in crestere cu 27% fata de anul 2010 iar turismul in Romania cu turisti romani a insemnat o cifra de afaceri de cca 5,2 milioane eur  . restul fiind reprezentat de alte activitati. Compania a inregistrat un numar de peste 180.000 de clienti in anul 2011.

Profitul brut estimat de companie pentru anul 2011 este de cca 400.000 EUR, aproximativ 215% fata de anul 2010.

“Compania va continua politica de extindere a serviciilor de calatorii oferite sub brandul EXIMTUR prin sustinerea dezvoltarii retelei noastre de franchize la nivelul intregii tari. Toate locatiile EXIMTUR, proprii sau franchizate, functioneaza dupa acelasi sistem de proceduri acreditate prin sistemul propriu de management al calitatii , agentii de turism consultanti din toate locatiile noastre sunt pregatiti prin Scoala de Turism EXIMTUR si sunt in masura sa ofere clientilor nostri servicii sigure si de calitate, atat in activitatea de business-travel cat si in activitatea de vanzare vacante in strainatate si vacante in tara. Ceea ce oferim in plus partenerilor doritori de franchizare este protectia unui brand EXIMTUR solid, prezent in piata calatoriilor de 19 ani, sustinut de un volum de afaceri care ne plaseaza de cativa ani pe locul 2 in piata de profil, formare profesionala acordata agentilor de turism in cadrul Scolii de turism proprii si un sistem de proceduri de lucru acreditat ISO care asigura o functionare eficienta in cadrul agentiei de calatorii. Prin selectia atenta a furnizorilor de servicii hoteliere si pachete turistice cu care colaboreaza EXIMTUR, clientii nostri din intreaga tara vor beneficia de protectia banilor avansati pentru calatorie si de supravegherea calitatii serviciilor pe care le achizitioneaza de la orice agentie EXIMTUR din Romania.” a declarat Lucia Nora Morariu – Presedinte EXIMTUR.

• Google+