Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Compania EXIMTUR susține cea mai mare olimpiadă de cultură generală din România, CuGeT, realizată în parteneriat cu Inspectorarul Școlar și Primăria Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 14 octombrie 2016

Pentru al doilea an consecutiv, compania EXIMTUR susține Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni (CuGeT), programul care încurajează competiția între tineri pe teme de cultură generală. Concursul se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie-noiembrie 2016 și este organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, împreună cu Primăria Cluj-Napoca și Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Competiția se adresează liceenilor, dar și tinerilor între 18 și 25 de ani. Un număr de 25 de unități de învățământ clujene sunt înscrise deja la olimpiada care îi provoacă pe tineri să răspundă la întrebări din domenii precum artă (pictură, sculptură, arhitectură), sport, muzică și dans, teatru și film, literatura română și universală, științe exacte, științe naturii, geopolitică, Cluj-Napoca, Europa, cultură web.

”Susținem financiar proiectul, prin divizia EXIMTUR BUSINESS, din dorința de a încuraja tinerii să studieze, conștienți fiind că un grad ridicat de cultură generală este obligatoriu în dezvoltarea lor, dar și a societății în ansamblul ei. Rezultatele primei ediții ne-au dat speranța că ei vor forma o nouă generație de antreprenori și angajați profesioniști și bine pregătiți. În același timp, ca actor important în economia locală, ne dorim ca proiectul de responsabilitate socială să capete anvergură națională”, declară Lucia Morariu, Președinte EXIMTUR.

Întrecerea finală, după trecerea testelor adaptate fiecărei categorii de vârstă, va fi în prezența publicului, în cadrul unui spectacol televizat. Tinerii au șansa să câștige premii în valoare totală de 15.000 lei. În plus, EXIMTUR le oferă posibilitatea câștigătorilor, la fel ca la prima ediție, să urmeze un curs de perfecționare ca agent de turism, ghid ori manager în turism în cadrul Școlii de Turism EXIMTUR.

Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, are sediul principal la Cluj-Napoca și 28 de agenții proprii și francizate, dintre care una online, în 19 orașe din România. Compania are 165 de angajați, plătește în fiecare an peste un milion de euro taxe și impozite, iar numărul anual de clienți depășește 200.000.

Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante, la București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

Pentru 2016, compania EXIMTUR estimează o creștere a afacerilor de 10%, respectiv o cifră de vânzări de peste 47 de milioane de euro, după ce, în primele șase luni ale anului a înregistrat o creștere a volumului de vânzări de 18%, față de perioada similară din 2015, la 27,5 milioane de euro.

 

  • Google+
  • Twitter