Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Comunicate de presa

EXIMTUR prezentă la UNIGLOBE Chairman’s Circle din Lima, Peru

Cluj-Napoca, 19 decembrie 2018

EXIMTUR a fost numită printre cele mai performante companii de management al călătoriilor (TMC) din rețeaua internațională UNIGLOBE, ca urmare a atingerii celor mai înalte standarde globale în furnizarea serviciilor și a performanțelor financiare înregistrate.

Detalii

EXIMTUR attends UNIGLOBE Chairman’s Circle in Lima, Peru

Cluj-Napoca, December 17th, 2018

EXIMTUR has been named among the top performing UNIGLOBE Travel Management Companies (TMC’s) around the world for achieving the highest global standards for service and financial performance.

EXIMTUR was recognized among its peers at the annual invitation-only UNIGLOBE Chairman’s Circle event held November 27-29 at the Belmond Miraflores Park in the fascinating city of Lima, Peru.

Detalii

EXIMTUR a înregistrat creșteri de peste 85% ale încasărilor cu tichete de vacanțe și de peste 1.000 % ale vânzărilor pentru destinații din Egipt și Singapore

Bucuresti, 12.06.2018

Vânzările Companiei de călătorii EXIMTUR au crescut în primul trimestru al lui 2018, cu 18 procente față de perioada similară a anului trecut, ajungând la peste 18 milioane de euro. Aproape două treimi din acestea se datorează Diviziei EXIMTUR Business, specializată în servicii pentru călătorii cu scop de afaceri și organizării evenimentelor corporate, care a înregistrat, la rândul său, o creștere de 13 procente.

Detalii

Lucia Nora Morariu: Dacă astăzi EXIMTUR este o companie de călătorii de importanță națională, asta se datorează și bănățenilor mei

Timisoara, 28 februarie 2018

Standul Companiei de călătorii EXIMTUR de la Târgul de Turism Vacanța, târg care se va desfășura în perioada 2-4 martie, la Timișoara, va putea fi vizitat și anul acesta de către toți cei ce și-au propus ca în 2018 să călătorească oriunde în România sau în lume fără griji.

Detalii

Lucia Nora Morariu salută introducerea, de la sfârșitul lunii martie, a unei curse directe București-Ljubljana, operată de Adria Airways

Bucuresti, 23 februarie 2018

Doamna Lucia Nora Morariu, Consul onorific al Republicii Slovenia la Cluj, a participat vineri, 23 februarie, la un eveniment dedicat prezentării Sloveniei ca destinație turistică verde, activă și sănătoasă.

Detalii

EXIMTUR la Târgul de Turism al României – Explorăm lumea împreună

București, 22 februarie 2018

Compania de călătorii EXIMTUR va fi prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu.

Detalii

EXIMTUR  susține o echipă de elevi români, finaliști într-un concurs internațional de programare  organizat de NASA

Cluj-Napoca, 11 ianuarie 2018

Compania de călătorii EXIMTUR susține deplasarea în SUA a unei echipe de elevi a liceului Grigore Moisil din Timișoara, participantă pentru al treilea an consecutiv la competiția “Zero Robotics”, organizată de Institutul Tehnologic din Massachusetts (MIT)  în colaborare cu NASA şi ESA.

Detalii

Volumul de vânzări al EXIMTUR depăşeşte 55 de milioane de euro în 2017, în creştere cu 15% faţă de anul precedent

Cluj-Napoca, 7 ianuarie 2018

Vânzările companiei de călătorii EXIMTUR au depășit 55 de milioane de euro în 2017, fiind în creștere cu aproximativ 15% față de anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei - business travel și organizare evenimente, leisure și incoming - au avut ca beneficiari peste 250.000 de clienți. Valorea biletelor de avion vândute a crescut la 22 de milioane de euro.

Detalii

EXIMTUR susține pentru al treilea an consecutiv CuGeT, cel mai important concurs de cultură generală din România adresat tinerilor

Cluj-Napoca, 21 noiembrie 2017

CuGeT se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie – noiembrie 2017. Competiția, prevăzută a se desfășura în mai multe etape, se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 de ani și este organizată de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj, împreună cu autoritățile publice locale.

 

Detalii

EXIMTUR: Cifră de vânzări estimată la peste 54 milioane de euro în 2017

Cluj-Napoca, 18.09.2017

Compania EXIMTUR estimează vânzări de peste 10 milioane de euro în 2017 numai pentru vacanțele pe litoralul românesc. Creșterea de vânzări pentru alte destinații în România este de peste 50%, stațiunile balneare clasice fiind în top.

Zona Mamaia - Năvodari ocupă primul loc în vânzările EXIMTUR pentru litoral, cu o creștere cu peste 2% față de 2016, la peste patru milioane euro. Partenerii companiei sunt hoteluri de top, căutate în mod tradițional de clienții EXIMTUR, independent de condițiile de vreme sau conjuncturale.

Detalii

Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

Cluj-Napoca, 22 iunie 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii EXIMTUR pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut. România este preferată şi de turiştii străini, în special de sloveni şi nordici, care îşi petrec la noi vacantele primite bonus din partea angajatorilor, arată datele de incoming ale companiei EXIMTUR.

Detalii

EXIMTUR ofera pachete la Electric Castle 2017

Cluj-Napoca, 25 aprilie 2017

Compania de călătorii EXIMTUR, specializată în business travel, organizare de evenimente şi leisure travel, oferă pachete la festivalul de muzică Electric Castle 2017, care pot fi cumpărate şi cu vouchere de vacanţă, şi estimează că evenimentul va atrage peste 130.000 de participanţi, cu 10% mai mulţi decât în 2016.

Detalii

EXIMTUR Joins UNIGLOBE Travel

Bucharest, 14th February 2017

EXIMTUR has become a Global Partner of UNIGLOBE Travel International in Romania.

EXIMTUR Business, a division of EXIMTUR that specialises in providing integrated services for corporate event management was the most dynamic business unit of EXIMTUR in 2016, achieving an increase of 16% in total revenues compared to 2015.

Detalii

EXIMTUR a aderat la rețeaua globală de travel management - UNIGLOBE Travel

București, 14 februarie 2017

Compania EXIMTUR a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - UNIGLOBE Travel International.

Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, EXIMTUR Business, a fost cea mai dinamică în cadrul EXIMTUR în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

Detalii

EXIMTUR - Cifră de vânzări de 47 de milioane de euro în 2016, cu 14% mai mult decât în 2015

Cluj-Napoca, 30.01.2017

Compania de călătorii EXIMTUR, specializată în business travel, organizare de evenimente şi leisure travel, a înregistrat în 2016 vânzări de 47 de milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2015. Compania estimează pentru acest an o creştere a volumului de vânzări cu cel puțin 5%.

Detalii

Finaliştii Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni, CuGeT, premiaţi cu 15.000 de lei şi cursuri de perfecţionare în turism

Cluj-Napoca, 28.11.2016

A doua ediţie a olimpiadei, care s-a desfăşurat în perioada octombrie-noiembrie, a atras un număr şi mai mare de participanţi, peste 8.000 de tineri, faţă de 7.500, la prima ediţie. Un număr de 25 de unități de învățământ clujene s-au înscris în concurs, faţă de 22, la debutul acestuia. 

Detalii

Vanzari in crestere cu 14% in primele noua luni ale anului

Cluj-Napoca, 27 octombrie 2016

Compania EXIMTUR a înregistrat în primele nouă luni ale anului o creștere de 14% a volumului de vânzări, comparativ cu perioada similară din 2015, respectiv 40,5 milioane de euro, şi o creştere a numărului de turişti cu 16,5%. Pentru anul 2016, compania estimează o cifră de vânzări de 47 milioane de euro. Divizia de business travel a crescut cu peste 22%, reprezentând aproximativ 65% din totalul cifrei de vânzări a EXIMTUR, respectiv 28 milioane de euro.

Detalii

Compania EXIMTUR susține cea mai mare olimpiadă de cultură generală din România, CuGeT, realizată în parteneriat cu Inspectorarul Școlar și Primăria Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, 14 octombrie 2016

Pentru al doilea an consecutiv, compania EXIMTUR susține Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni (CuGeT), programul care încurajează competiția între tineri pe teme de cultură generală. Concursul se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada octombrie-noiembrie 2016 și este organizat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj, împreună cu Primăria Cluj-Napoca și Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

 

Detalii

Informare EXIMTUR despre licență și polița de asigurare

Cluj-Napoca, 7 octombrie 2016

Cu privire la comunicările Autorității Naționale pentru Turism, referitoare la retrageri de licențe de turism din cauza lipsei poliței de asigurare obligatorie, compania de călătorii EXIMTUR informează că deține polița de asigurare cu nr. I 46026, valabilă până la data de 17.08.2017, și licența de turism cu nr. 1191/20.10.2011.

Detalii

EXIMTUR: Vânzări în creştere cu 18% în primele șase luni ale anului

Cluj-Napoca, 25 iulie 2016

Compania EXIMTUR a înregistrat în primele șase luni ale anului 2016 o creștere a volumului de vânzări de 18%, față de aceeași perioadă a anului 2015, respectiv 27,5 milioane de euro. Pentru întreg anul 2016, compania estimează o creștere a afacerilor de 10%, respectiv o cifră de vânzări de peste 47 de milioane de euro. 

Detalii

Afaceri de peste 42 mil. euro pentru EXIMTUR în 2015, în creștere cu 8%

Cluj-Napoca, 17 februarie 2016

Compania de călătorii EXIMTUR, una dintre cele mai mari din România, a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de peste 42 de milioane de euro, cu 8% mai mult decât în 2014. Principalul motor de creștere a fost divizia EXIMTUR BUSINESS, specializată în managementul călătoriilor de business și organizarea de evenimente de afaceri, care a înregistrat vânzări de peste 29 de milioane de euro, cu 17,33 % mai mari decât cele din anul precedent.

Detalii

EXIMTUR, prima agentie de turism care accepta plata sejururilor in Romania cu vouchere de vacanta

Cluj-Napoca, 29 octombrie 2015

Compania de călătorii EXIMTUR a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate emitentă autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă. 

Detalii

Cifră de afaceri în creştere, la final de sezon estival, pentru EXIMTUR

Bucuresti, 23 septembrie 2015

Compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat în primele opt luni ale anului o cifră de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro, în creștere cu 7,3% față de perioada similară a anului 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei EXIMTUR BUSINESS, reprezentând 63% din valoare.

Detalii

Cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro în primul semestru din 2015 pentru compania de călătorii EXIMTUR

Bucuresti, 6 august 2015

Compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei EXIMTUR BUSINESS, reprezentând 63% din valoare. Divizia a înregistrat în primele șase luni ale acestui an o creștere de 13% a vânzărilor, față de perioada similară a lui 2014.

Detalii

Mamaia, Băile Felix, Valea Prahovei - destinaţii preferate de români pentru vacanţa de 1 Mai

Bucuresti, 5 mai 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut. Mamaia, Băile Felix, Sovata şi Valea Prahovei au fost destinaţiile cele mai cerute de clienţii companiei de călătorii EXIMTUR

Detalii

Ultimele zile de tarife reduse cu până la 30% pentru vacanțele rezervate în Early Booking - Iasi

Iasi, 27 martie 2015

Vacanța pentru Paște, 1 Mai sau de vară se poate cumpără încă la reducere, în perioada de Early Booking,  care include și Târgul de Turism Vacanța, care se desfășoară între 27 și 29 martie la Palas Mall. În plus, la târg, compania de călătorii EXIMTUR are oferte cu un discount suplimentar de 5, 10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate.

Detalii

Ultimele zile de tarife reduse cu până la 30% pentru vacanțele rezervate în Early Booking - Brasov

Brasov, 27 martie 2015

Vacanța pentru Paște, 1 Mai, de vară sau de toamnă se poate cumpără încă la reducere, în perioada de Early Booking,  care include și târgul de turism Transylvania Tourism Fair, care se desfășoară între 27 și 29 martie, la Brașov Business Park. În plus, la târg, compania de călătorii EXIMTUR are oferte cu un discount suplimentar de 5, 10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate.

Detalii

Vacanțe de vară la prețuri reduse în perioada târgului, city-break-uri de la 120 de euro și croaziere de la 580 de euro, la Târgul de Turism de la Romexpo

Bucuresti, 10 martie 2015

Compania de călătorii EXIMTUR vine la Târgul de Turism de la Romexpo cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii

Vacanțe de vară la prețuri reduse în perioada târgului, city-break-uri de la 120 de euro și croaziere de la 580 de euro, la Târgul de Vacanțe

Cluj-Napoca, 27 februarie 2015

Compania de călătorii EXIMTUR vine la Târgul de Vacanțe, de la Sala Polivalentă, cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii

Cifra de afaceri a EXIMTUR a ajuns la 40 de milioane de euro în 2014. Mai mult de jumătate a fost realizată de divizia de business travel

Cluj-Napoca, 16 februarie 2015

În 2014 compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, în crestere cu 9% față de anul precedent. 63% din sumă a fost dată de serviciile de business travel și organizare de evenimente. Divizia de vacanțe și călătorii a înregistrat o creștere de circa 4%, iar cea de incoming a crescut ca pondere pentru companie de șase ori, aducând în România turiști din Austria, Slovenia și Marea Britanie. În 2014, compania a plătit taxe și impozite de peste un milion de euro.

Detalii

Afacerile Eximtur, in usoara crestere la 6 luni

Cluj-Napoca, 31 iulie 2013

EXIMTUR, cea mai mare companie de călătorii cu capital 100% românesc, a înregistrat, în primele șase luni ale anului, o cifră de afaceri de circa 20,3 milioane de euro, mai mult cu 2% față de perioada similară anului trecut.
Cea mai mare creștere a volumului de vânzări, în primul semestru, a fost consemnată pe destinațiile interne.  Astfel, cifra de afaceri pe acest segment a atins valoarea de 4,5 milioane de euro, cu 21% mai mult față de același interval al anului 2012.

Detalii

Litoralul românesc, în topul preferințelor turiștilor

Cluj-Napoca, 20 Martie 2013

EXIMTUR, cea mai mare agenție de călătorii din România cu capital 100% autohton, a încheiat pe perioada Târgului de Turism, ce a avut loc la Romexpo între 14-17 martie, un număr de 141 de contracte, în valoare de peste 71.000 de euro. Asta înseamnă un număr mediu de peste 35 de contracte încheiate pe zi, cu o valoare medie per contract de 503 euro.

Detalii

Compania EXIMTUR a obținut două premii importante în cadrul unor evenimente de referință pentru mediul de afaceri din România

Cluj-Napoca, 15 martie 2013

Compania EXIMTUR a obținut, la sfârșitul săptămânii trecute, două premii importante în cadrul unor evenimente de referință pentru mediul de afaceri din România.

Detalii

Compania EXIMTUR, cea mai mare agenție de călătorii din România cu capital 100% autohton, a împlinit în luna martie 20 de ani de activitate

Bucuresti, 14 Martie 2013

Compania EXIMTUR, cea mai mare agenție de călătorii din România cu capital 100% autohton, a împlinit în luna martie 20 de ani de activitate. 

Detalii

Conceptul francizei si suportul acordat atrag francizorii EXIMTUR

Bucuresti, mai 2012

“EXIMTUR Medias este rezultatul unei colaborari de durata intre agentia Passpartout si EXIMTUR. Agentia noastra, Passpartout, a crescut semnificativ prin colaborarile cu EXMTUR iar preluarea brandului a fost un pas natural in dezvoltarea noastra” declara Adela Posea, Director Agentie EXIMTUR Medias.

Detalii

Beneficiile francizei EXIMTUR

Bucuresti, mai 2012

Incepand cu anul 2011 EXIMTUR a lansat programul de francizare adresat atat agentiilor existente deja pe piata cat si celor nou infiintate.

Cateva dintre beneficiile cele mai appreciate de partanerii nostrii sunt: 
Training pentru management si agenti de calatorii – realizat in mod gratuit si constant pentru francizat de catre EXIMTUR prin intermediul Scolii de Turism EXIMTUR...

Detalii

EXIMTUR te invata sa vinzi orice serviciu turistic

Bucuresti, mai 2012

In perioada 17-18 mai 2012, EXIMTUR participa la Expozitia Internationala de Francize si Branding desfasurata la Sala Palatului, Bucuresti.

Detalii

EXIMTUR prezenta la Expozitia de Francize

Bucuresti, 2 Mai 2012

Compania EXIMTUR, cea mai importanta companie de calatorii cu capital integral autohton din Romania, incepand cu anul 2011 EXIMTUR a lansat programul de francizare adresat atat agentiilor existente deja pe piata cat si celor nou infiintate. 

Detalii

EXIMTUR anunta deschiderea a 5 noi agentii de calatorii in sistem franchiza si extinderea retelei la un numar de 21 de agentii

21 martie 2012

Compania de calatori EXIMTUR anunta deschiderea a 5 noi agentii de calatorii franchizate EXIMTUR in orasele; Alba Iulia, Targu Mures, Bistrita, Craiova si Bucuresti – Piata Victoriei. Astfel compania detine in prezent o retea de 21 de agentii de calatorii in Romania, 14 agentii proprii si 7 agentii franchizate in orasele Bucuresti(3), Cluj Napoca(3), Timisoara(3), Sibiu(1), Iasi(1), Constanta(1), Oradea(1), Arad(1), Baia Mare(1), Suceava(1), Alba Iulia(1), Craiova(1), Targu Mures(1),Medias(1) Bistrita(1

Detalii

Agenţia de turism Eximtur a încheiat anul trecut cu afaceri de peste 32 mil.euro, în creştere cu 18%

Miercuri, 1 februarie 2012

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Agenţia de turism Eximtur a înregistrat în anul 2011 o cifră de afaceri de peste 32 de milioane de euro, în creştere cu 18%, cele mai dinamice segmente fiind turismul de business şi vânzarea de pachete în destinaţii externe, a declarat agenţiei MEDIAFAX Lucia Morariu, proprietarul companiei.
Activitatea de rezervare-vânzare de bilete de avion şi turism de business a însumat circa 17 milioane de euro, în creştere cu 29% faţă de anul 2010. Numarul de clienţi ai companiei pentru acest segment a fost de peste 71.000, cu o cheltuială medie de aproape 240 de euro de persoane. 
Activitatea de vânzare de servicii şi pachete pentru destinaţii externe reprezentat 9,6 milioane de euro din cifra de afaceri, în creştere cu 27%. Circa 30.000 de turişti au calatorit cu Eximtur anul trecut în străinătate, iar valoarea medie a pachetului pentru un turist a fost de 320 de euro.
Turismul intern a scăzut cu 15%, până la 5,2 milioane de euro. Firma a avut la acest segment circa 55 000 de turişti, cu o valoare medie a pachetului de 94,5 euro de persoană.
Profitul brut estimat de companie pentru anul 2011 este de circa 400.000 de euro, de peste două ori mai mult decât în anul precedent.
"Segmentul de ticketing şi business-travel a înregistrat în anul 2011 cea mai mare creştere, pe fondul consolidarii bugetelor de călătorii ale principalelor corporaţii client şi pe măsura câştigării de noi clienţi corporate. Vacanţele şi serviciile externe oferite companiilor au avut un trend ascendent, în contextul creşterii apetitului românilor pentru călătorii în străinătate", a spus Lucia Morariu.
Ea îşi propune pentru acest an o "gestiune prudentă a resurselor", investiţii în dezvoltarea prioritară a activităţii online, dezvoltarea segmentului de business travel şi oferirea de pachete de servicii integrate, atât în ţară, cât şi în străinătate. 
Eximtur deţine 14 agenţii proprii şi două în regim de franciză, şi a ocupat în ultimii ani locul doi în opul agenţiilor de turism din România din punct de vedere al cifrei de afaceri, după Happy Tour, firmă deţinută de fondul spaniol de investiţii GED. 
Firma concurează cu agenţii precum Perfect Tour, Accent Travel, Marshal Turism sau Paralela 45, pe o piaţă estimată la circa 500 de milioane de euro.

Fly.ro – cel mai nou site pentru rezevarea biletelor de avion online

Bucuresti, 17 martie 2011

EXIMTUR, una dintre cele mai importante agentii de calatorii din Romania lanseaza FLY.ro, cel mai nou portal de rezervari de bilete de avion online din Romania.
Raspunzand in mod optim si eficient celor mai diverse nevoi de calatorie, FLY.ro asigura atat  posibilitatea rezervarii online a biletelor de avion pe zboruri de linie si low-cost, cat si asistenta sau consultanta de specialitate, prin echipa formata din agenti de ticketing profesionisti, disponibili 24 de ore din 24.
Site-ul ofera toate informatiile necesare planificarii unei calatorii - rute si orare de zbor, oferte speciale, informatii despre aeroporturi si companii aeriene, variante de cazare in orasele de destinatie, oferte de asigurari de calatorie si vacante.
FLY.ro satisface exigentele celor mai diverse categorii de clienti: de la oameni de afaceri care vor sa isi planifice calatoria rapid si sigur, la studenti care au nevoie de cel mai ieftin bilet de avion catre locul de munca din perioada vacantei de vara, de la cupluri care isi doresc o mini-vacanta de week-end intr-unul din orasele Europei, la familii care sunt in cautarea vacantei ideale.
„Cresterea semnificativa a vanzarilor de biletelor de avion online, inregistrata in ultimii doi ani, a determinat necesitatea dezvoltarii unui brand online care sa aduca ceva nou fata de celelalte site-uri similare. Bazandu-ne pe experienta noastra in vanzarea directa a biletelor de avion, pe parteneriatele companiei noastre cu liniile aeriene si, nu in ultimul rand, pe un brand cu nume simplu,  usor de retinut, speram ca, in scurt timp, FLY.ro se va impune in topul primelor trei site-uri de ticketing, din Romania”, declara Lucia Morariu, Director General EXIMTUR.
Platforma tehnlogica eficienta, calitatea serviciilor de călătorie oferite, diversitatea destinaţiilor, raportul corespunzător preţ-calitate pentru fiecare tip de serviciu si mai ales asistenta profesionistilor de calatorie prin serviciul 24 din 24, de luni pana duminica, fac din FLY.ro o alternativa viabila pentru oricine doreste sa rezerve un bilet de avion sau o vacanta online.
FLY.ro se lanseaza sub sloganul „Orice zbor poate fi castigator", initiind pe www.fly.ro o campanie promotionala cu o durata de 3 luni, in cadrul careia toate persoanele care folosesc acest portal pentru rezervarea biletelor de avion online pot castiga saptamanal una dintre cele 13 vacantede cate de 7 zile pentru doua persoane, la un hotel de 4 stele, in strainatate. 
FLY.ro este un brand al companiei EXIMTUR si este cel mai nou portal de ticketing din Romania. Site-ul ofera toate informatiile necesare pentru planificarea unei calatorii, asigurand consultanta de specialitate si asistenta permanenta, preturi avantajoase, alaturi de sanse saptamanale de castig.
Fondata în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii în oraşe importante din Romania şi devenind una dintre cele mai importante companii de turism din tara. Vanzarea de bilete de avion a reprezentat peste 45% din cifra de afaceri a companiei Eximtur, in 2010.

Informatii suplimentare se gasesc pe site-urile www.FLY.ro si www.eximtur.ro.

Inaugurare Agentia EXIMTUR Timisoara A. Iulia

Timisoara, 22 noiembrie 2010

In data de 22 Noiembrie,  Compania EXIMTUR a deschis o noua agentie de calatorii in “orasul florilor” – Timisoara, EXIMTUR Timisoara A. Iulia
Noua agentie este situata la adresa: Str. Vlad de la Marina nr.1 (intrarea din Str. Alba Iulia) Timisoara. Tel./ fax: 0256 492958. Orarul de functionare este: luni – vineri: 9.00 - 18.00, sambata 10.00 -14.00.
Consultantii de calatorii EXIMTUR va asteapta cu servicii de rezervare – vanzare bilete de avion, tren, calatorii de afaceri si vacante, in tara si in intreaga lume!
M-am nascut si am crescut in Timisoara, care este si va fi intotdeauna “acasa”. Mi-am dorit inca de acum 17 ani sa deschid o agentie de calatorii intr-un spatiu generos si elegant, care sa ofere clientilor EXIMTUR confort si servicii in stil european. Ne-am straduit sa dam timisorenilor inca o agentie de calatorii, pe masura pretentiilor pe care le are piata banateana. Sunt bucuroasa ca am reusit sa avem o agentie asa cum am visat si care sa fie cel putin la fel de apreciata de timisoreni precum sunt celelalte agentii EXIMTUR din Timisoara, Bucuresti, Cluj, Sibiu, Constanta, Oradea, Arad, Suceava si Baia Mare.
Lucia Nora Morariu – Presedinte EXIMTUR

Informatii despre serviciile oferite de EXIMTUR , companie de calatorii de top din Romania, le gasiti pe www.eximtur.ro