Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Vacanta in Halkidiki, bratul Sithonia

05 iul. 2013

Rosu Ionela:

Buna ziua, ne-am intors (eu si sotul meu), de curand dintr-o vacanta din Halkidiki, bratul Sithonia si a fost o experienta deosebit de frumoasa.

Dar sa incepem cu inceputul ...

Pe la mijlocul lunii iunie cautam disperati sa plecam in Halkidiki, dar neaparat pe bratul Sithonia, asa am apelat la agentia Eximtur, mai exact prin doamna Irina Stavar, de la agentia Mosilor (n.r. EXIMTUR LATINA) cu care am colaborat excelent si pe aceasta cale tin sa-i multumesc din suflet. Din rewieviu-uri am dorit sa ajungem la Philoxenia Bungalows si cu putin mai mult noroc am reusit sa mai gasim locuri in perioada 22.06-28.06.2013.

Hotelul pot spune ca este ok, chiar dragutel, masa de asemenea, nu am ce reprosa (noi am avut demipensiune).

Ca si locatie, Sithonia, ne-a placut foarte mult. In cele 7 zile cat am stat, am explorat cat am putut de mult: am mers la Orange Beach (UN LOC ABSOLUT SUPERB), Sarti, Vourvouru, Karidi Beach, Kalamitsi, Ormos Panagias si chiar aproape de Qouranoupoli. Cred ca anumite locatii nu mi le amintesc acum, dar oricum a fost o vacanta foarte, foarte frumoasa! Mentionez ca fotografia atasata a fost facuta pe plaja Karidi Beach.

Doresc pe aceasta cale sa multumesc agentiei EXIMTUR pentru profesionalismul de care a dat dovada, mai ales pentru prima colaborare a noastra cu aceasta si cu siguranta o voi recomanda cu cea mai mare incredere si caldura.
  • Google+
  • Twitter