Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Scrisoare de multumire - Comitetul de Organizare al Balului Operei

09 mar. 2017

Dlui  Radu MORARIU

Director General Adj.

EXIMTUR SRL

Cluj-Napoca

 

Cluj-Napoca, 09.03.2017

 

Stimate domnule Morariu,                                                

Dorim să exprimăm pe această cale mulţumirile noastre alese, pentru participarea și contribuţia dumneavoastră esenţială la sprijinirea eforturilor organizatorilor, prin susţinerea celei de-a XXII-a ediţii a Balului Operei, desfaşurat la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca, în data de 04.03.2017.

 

Într-o cetate milenară de mare tradiţie europeană, cu un centru universitar secular de prestigiu internaţional, Balul Operei este un eveniment de înaltă ţinută, desfăşurat într-un cadru dedicat exprimării şi interrelaţionării, propice recompensării talentului, a frumuseţii şi a generozităţii. Evenimentul a fost o Gală dedicată valorii şi perpetuării unui perimetru select, care să prilejuiască an de an, întâlnirea personalităţilor marcante, a elitelor vieţii economice, culturale şi politice, ale căror efort conjugat să ducă la dezvoltarea, bunăstarea şi excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi.

 

Ca mărturie a implicării dumneavoastră pentru prezervarea acestor simboluri și valori închinate cetăţii, vă rugăm să găsiți atașate, alături de mulțumirile noastre, materialele care atestă calitatea dumneavoastră de Sponsor al acestui eveniment de marcă.

                                        

Cu deosebită stimă,

Dr. Matei Ioan MIKO

Comitetul de Organizare al Balului Operei

  • Google+
  • Twitter