Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

TIMIS ONLINE - Oferte exotice si croaziere pentru marcarea a un sfert de secol EXIMTUR, la Timisoara

02 mar. 2018

Servicii turistice de top la prețuri foarte bune, numai la standul EXIMTUR din cadrul Târgului de Turism Vacanța 2018, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Reprezentanții agenției de renume în România le-au pregătit timișorenilor oferte de vacanță atractive, așa ca la sărbătorirea a 25 de ani de servicii ireproșabile.        

Detalii

NYUGATI JELEN - „Mi elsősorban biztonságot nyújtunk a turistáknak!”

02 mar. 2018

A temesvári Regionális Üzletközpontban (CRAFT) március 2-án nyitotta meg kapuit a Vakációs Turisztikai Vásár, ahol több tucatnyi utazási iroda kínálja szolgáltatásait. A Turisztikai Vásárba szombaton és vasárnap 10–19 óra között várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes!

Detalii

NYUGATI JELEN - Az EXIMTUR szeretettel várja a temesvári turizmusvásáron!

28 feb. 2018

A korai feliratkozásokkal járó árengedmények mellett, az iroda egy újabb árleszállítást kínál azoknak, akik 2018. március 6-ig bármilyen utazásra feliratkoznak!Az ajánlat nemcsak a vásáron lesz elérhető, hanem 18 városban jelenlevő 24 utazási irodájukban is.

Az EXIMTUR a vásáron új termékeket is bemutat, mint például a tengeren nyaralók opcionális kirándulása a Duna-deltába, valamint olyan kombinált csomagokat, ahol hazai városnézéseket ajánl a tengeren vagy a hegyi gyógyfürdő komplexumokban nyaralóknak.

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Lucia Nora Morariu: Daca astazi EXIMTUR este o companie de calatorii de importanta nationala, asta se datoreaza si banatenilor mei

28 feb. 2018

Standul Companiei de călătorii EXIMTUR de la Târgul de Turism Vacanța, târg care se va desfășura în perioada 2-4 martie, la Timișoara, va putea fi vizitat și anul acesta de către toți cei ce și-au propus ca în 2018 să călătorească oriunde în România sau în lume fără griji.

Detalii

MEDIAS NEWS - Eximtur Medias isi mareste echipa!

27 feb. 2018

Prietenii de la Eximtur Medias si maresc echipa.

Detalii

CONSTANTEANUL - EXIMTUR sărbătorește Centenarul Marii Uniri și lansează un catalog special pentru turismul intern

25 feb. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR este prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu. În plus față de reducerile atractive aferente înscrierilor timpurii promovate pe perioada târgului, pentru cei care vor achiziționa orice servicii turistice în perioada 22 februarie-6 martie, EXIMTUR va aplica o reducere suplimentară, valabilă nu numai la standul târgului, ci și în oricare din cele 24 de agenții prezente în 17 orașe din România.

Detalii

AGERPRES - Târgul de Turism al României: Oferte de vacanţă pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele

24 feb. 2018

Agenţiile de turism, tour-operatorii şi companiile de transport, prezente în aceste zile la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo, au venit cu oferte pentru toate buzunarele românilor, începând cu cele "şoc" de la 1 euro cazarea în insule greceşti, până la destinaţii exotice şi croaziere de mii de euro în Mexic, Peru sau Africa de Sud.

Detalii

INVESTING ROMANIA - Numărul turiştilor români care au vizitat Slovenia în 2017 a crescut cu 60% faţă de 2016 (ambasador)

23 feb. 2018

Bucureşti, 23 feb /Agerpres/ - Numărul turiştilor români care au vizitat Slovenia în 2017 a crescut cu 60% faţă de 2016, a declarat vineri, ambasadorul Sloveniei în România, Mihael Zupancic, într-o conferinţă de prezentare a Republicii Slovenia la Târgul de Turism al României.

Acesta a apreciat că românii şi slovenii au multe lucruri în comun, inclusiv în domeniul gastronomic iar relaţiile economice şi culturale dintre cele două ţări sunt la un nivel bun.

Potrivit lui Mihael Zupancic, Slovenia se află la mai puţin de două ore de zbor de Bucureşti şi este în topul destinaţiilor recomandate de National Geographic pentru a fi vizitate în anul 2018.

Detalii

AGERPRES - Bogdan Trif: Turismul trebuie să devină principalul contributor la PIB-ul României

22 feb. 2018

Turismul poate şi trebuie să devină principalul contributor la PIB-ul României, un parteneriat mai bun cu asociaţiile patronale fiind necesar în acest sens, a declarat, joi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, la deschiderea celei de-a 39-a ediţii a Târgului de Turism al României.

Detalii

CRONICA ROMÂNĂ - MII DE OFERTE PERSONALIZATE, LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI!

22 feb. 2018

Ediţia de primavară a Târgului de Turism al României (www.targuldeturism.ro) are loc între 22 și 25 februarie , în noile pavilioane ale Centrului Expoziţional Romexpo, B1 și B2.

Destinaţii fascinante din România şi străinătate se dezvăluie călătorilor, prin intermediul ofertelor prezentate în cadrul celei de-a 39-a ediţii a celui mai mare eveniment de turism din ţară.

Detalii