Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

AGERPRES - Târgul de Turism al României: Oferte de vacanţă pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele

24 feb. 2018

Agenţiile de turism, tour-operatorii şi companiile de transport, prezente în aceste zile la Târgul de Turism al României (TTR) de la Romexpo, au venit cu oferte pentru toate buzunarele românilor, începând cu cele "şoc" de la 1 euro cazarea în insule greceşti, până la destinaţii exotice şi croaziere de mii de euro în Mexic, Peru sau Africa de Sud.

Detalii

INVESTING ROMANIA - Numărul turiştilor români care au vizitat Slovenia în 2017 a crescut cu 60% faţă de 2016 (ambasador)

23 feb. 2018

Bucureşti, 23 feb /Agerpres/ - Numărul turiştilor români care au vizitat Slovenia în 2017 a crescut cu 60% faţă de 2016, a declarat vineri, ambasadorul Sloveniei în România, Mihael Zupancic, într-o conferinţă de prezentare a Republicii Slovenia la Târgul de Turism al României.

Acesta a apreciat că românii şi slovenii au multe lucruri în comun, inclusiv în domeniul gastronomic iar relaţiile economice şi culturale dintre cele două ţări sunt la un nivel bun.

Potrivit lui Mihael Zupancic, Slovenia se află la mai puţin de două ore de zbor de Bucureşti şi este în topul destinaţiilor recomandate de National Geographic pentru a fi vizitate în anul 2018.

Detalii

AGERPRES - Bogdan Trif: Turismul trebuie să devină principalul contributor la PIB-ul României

22 feb. 2018

Turismul poate şi trebuie să devină principalul contributor la PIB-ul României, un parteneriat mai bun cu asociaţiile patronale fiind necesar în acest sens, a declarat, joi, ministrul Turismului, Bogdan Trif, la deschiderea celei de-a 39-a ediţii a Târgului de Turism al României.

Detalii

CRONICA ROMÂNĂ - MII DE OFERTE PERSONALIZATE, LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI!

22 feb. 2018

Ediţia de primavară a Târgului de Turism al României (www.targuldeturism.ro) are loc între 22 și 25 februarie , în noile pavilioane ale Centrului Expoziţional Romexpo, B1 și B2.

Destinaţii fascinante din România şi străinătate se dezvăluie călătorilor, prin intermediul ofertelor prezentate în cadrul celei de-a 39-a ediţii a celui mai mare eveniment de turism din ţară.

Detalii

CAPITAL - Peste 290 de agenţii şi tur-operatori își prezintă ofertele la Târgul de Turism al României

22 feb. 2018

Ediţia de primăvară a TTR s-a deschis sub semnul anului Centenarului. Imnul României a fost interpretat de Nicolae Furdui Iancu, acompaniat de toţi cei prezenţi la deschiderea manifestării. Printre aceştia s-a aflat şi fostul ministrul al Turismului Mircea Titus Dobre. La standul Ministerului Turismului a avut loc o punere în scenă a primului schimb de gardă de la Poarta Cetăţii Alba Carolina, din 1 decembrie 1918.

Detalii

ADEVARUL - Târgul de Turism aduce oferte pentru toate buzunarele

22 feb. 2018

Cea de-a 39-a ediţie a Târgului de Turism al României, cel mai mare eveniment autohton dedicat industriei turismului, are loc în perioada 22-25 februarie în complexul expoziţional Romexpo din Capitală.

Oferte de vacanţe la numai un euro au fost puse în vânzare în cadrul ediţiei de primăvară a Târgului de Turism al României, organizată la complexul expoziţional Romexpo. Peste 290 de agenţii şi tour-operatori din 14 ţări expun, în perioada 22-25 februarie, pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi.

Detalii

DeCeNEWS - TÂRGUL DE TURISM ROMÂNIA, ROMEXPO. EXIMTUR promovează sLOVEnia

22 feb. 2018

Astăzi Târgul de Turism al României își deschide porțile la Romexpo. Peste 290 de agenții de turism și tur-operatori se întrec în oferte inedite, complete, cu noi servicii și toate la prețuri reduse.

„Ambasada Republicii Slovenia în București împreună cu Consulatul Republicii Slovenia în Cluj-Napoca organizează în cadrul Târgului de Turism al României, care va avea loc în perioada 22 - 25 februarie 2018, un eveniment exclusiv, dedicat prezentării Sloveniei.” anunță comunicatul de presă EXIMTUR.

”sLOVEnia”, promovată la TTR.

Detalii

NEWS BUCOVINA - Bucovina, în oferta EXIMTUR la Târgul de Turism al României

21 feb. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR va fi prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu.

Detalii

ZIARE.COM - Previziuni turistice pentru sezonul estival: Turcia si Cipru, preferatele romanilor

21 feb. 2018

Turcia, Cipru si destinatiile vor fi cele mai cautate in aceasta vara de catre romani, anticipeaza expertii in turism.In 2018 se va mentine tendinta ascendenta pentru destinatia Turcia, care a cunoscut o revenire semnificativa anul trecut, Cipru urmand sa devina o destinatie de litoral extern din ce in ce mai solicitata, sustin specialistii agentiei clujene Eximtur.

Detalii

ZIUA DE CLUJ - Previziuni turistice pentru sezonul estival: Turcia și Cipru, preferatele românilor

21 feb. 2018

În 2018 se va menține tendința ascendentă pentru destinația Turcia, care a cunoscut o revenire semnificativă anul trecut, Cipru urmând să devină o destinație de litoral extern din ce în ce mai solicitată, susțin specialiștii agenției clujene Eximtur.

Detalii