Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

INFOORADEA - Sambata se deschide expozitia „Maşinile” lui Leonardo da Vinci la Muzeul Tarii Crisurilor

13 mar. 2018

Muzeul Ţării Crişurilor anunţă deschiderea pentru public a expoziţiei interactive Invenţiile unui geniu. „Maşinile” lui Leonardo da Vinci începand cu data de 17 martie 2018, la sediul din Strada Armatei Române nr.1/A.

Detalii

IMPERIAL TRANSILVANIA - Eximtur - the old lady of Romanian tourism

03 mar. 2018

Although it is one of the oldest travel companies in the country, Eximtur is always in tune with technology and the changes that occur in the market segment it serves

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - E momentul sa-ti alegi vacanta spectacol in Romania frumoasa, de la Eximtur. Si-a deschis portile Targul de Turism de la Timisoara

02 mar. 2018

Chiar in anul Centenarului, Agentia de Turism EXIMTUR sarbatoreste un sfert de veac de excelenta si traditie, alaturi de clientii sai, intr-un mod inedit, prin noi destinatii de vacanta in Romania.

Detalii

PRESS ALERT - Vacanțe reduse cu până la 25% oferite de EXIMTUR la târgul de turism din Timișoara

02 mar. 2018

Bănățenii care vor trece pragul standului EXIMTUR din cadrul Târgului de Turism Vacanța din Timișoara sunt așteptați cu o mulțime de oferte avantajoase. Compania de călătorii își întâmpină clienții cu reduceri early booking de până la 25% pentru litoralul românesc, iar pentru destinațiile din străinătate și oferta balneo-montan sai Delta Dunării, înscrierile timpurii vin cu reduceri de până la 15%.

Detalii

TIMIS ONLINE - Oferte exotice si croaziere pentru marcarea a un sfert de secol EXIMTUR, la Timisoara

02 mar. 2018

Servicii turistice de top la prețuri foarte bune, numai la standul EXIMTUR din cadrul Târgului de Turism Vacanța 2018, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. Reprezentanții agenției de renume în România le-au pregătit timișorenilor oferte de vacanță atractive, așa ca la sărbătorirea a 25 de ani de servicii ireproșabile.        

Detalii

NYUGATI JELEN - „Mi elsősorban biztonságot nyújtunk a turistáknak!”

02 mar. 2018

A temesvári Regionális Üzletközpontban (CRAFT) március 2-án nyitotta meg kapuit a Vakációs Turisztikai Vásár, ahol több tucatnyi utazási iroda kínálja szolgáltatásait. A Turisztikai Vásárba szombaton és vasárnap 10–19 óra között várják az érdeklődőket. A belépés ingyenes!

Detalii

NYUGATI JELEN - Az EXIMTUR szeretettel várja a temesvári turizmusvásáron!

28 feb. 2018

A korai feliratkozásokkal járó árengedmények mellett, az iroda egy újabb árleszállítást kínál azoknak, akik 2018. március 6-ig bármilyen utazásra feliratkoznak!Az ajánlat nemcsak a vásáron lesz elérhető, hanem 18 városban jelenlevő 24 utazási irodájukban is.

Az EXIMTUR a vásáron új termékeket is bemutat, mint például a tengeren nyaralók opcionális kirándulása a Duna-deltába, valamint olyan kombinált csomagokat, ahol hazai városnézéseket ajánl a tengeren vagy a hegyi gyógyfürdő komplexumokban nyaralóknak.

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Lucia Nora Morariu: Daca astazi EXIMTUR este o companie de calatorii de importanta nationala, asta se datoreaza si banatenilor mei

28 feb. 2018

Standul Companiei de călătorii EXIMTUR de la Târgul de Turism Vacanța, târg care se va desfășura în perioada 2-4 martie, la Timișoara, va putea fi vizitat și anul acesta de către toți cei ce și-au propus ca în 2018 să călătorească oriunde în România sau în lume fără griji.

Detalii

MEDIAS NEWS - Eximtur Medias isi mareste echipa!

27 feb. 2018

Prietenii de la Eximtur Medias si maresc echipa.

Detalii

CONSTANTEANUL - EXIMTUR sărbătorește Centenarul Marii Uniri și lansează un catalog special pentru turismul intern

25 feb. 2018

Compania de călătorii EXIMTUR este prezentă, ca în fiecare an, la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României (22-25 februarie), cu o ofertă variată, caracterizată de o mare diversitate a destinațiilor propuse, de vacanțe cu servicii garantate și de un raport preț/calitate excelent pentru fiecare tip de serviciu. În plus față de reducerile atractive aferente înscrierilor timpurii promovate pe perioada târgului, pentru cei care vor achiziționa orice servicii turistice în perioada 22 februarie-6 martie, EXIMTUR va aplica o reducere suplimentară, valabilă nu numai la standul târgului, ci și în oricare din cele 24 de agenții prezente în 17 orașe din România.

Detalii