Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

UNIREA - LISTA: În județul Alba, 57 de unități care acordă servicii de turism acceptă voucherele de vacanță

07 iun. 2018

În județul Alba, 57 de unități care acordă servicii de turism primesc voucere de vacanță. Este vorba atât de agenții de turism din Alba Iulia, Blaj, Câmpeni și Cugir, cât și de hoteluri, pensiuni și cabane, în marea lor majoritate situate în zonele montane.

Detalii

Mesagerul de Sibiu - Buni, dar nu chiar atât de buni!

26 mai. 2018

Cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România i-a desemnat joi seară pe cei mai buni din industrie. Deși au ajuns în marea finală, nominalizările din Sibiu nu au reușit să obțină nici un premiu.

Detalii

Ziua de Cluj - Aeroportul Cluj se îndreaptă către 3 milioane de pasageri și țintește 7 milioane

24 mai. 2018

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) vizează un trafic anual de 3 milioane de pasageri, cu o țintă de 7 milioane după concretizarea noilor proiecte, a anunțat directorul general David Ciceo.

Detalii

Monitorul de Suceava - City break în valoare de 1.500 de euro, invitaţii la afterhills şi untold, dar şi alte peste 3.200 de premii, la Iulius Mall

18 mai. 2018

La Iulius Mall Suceava „Începe FestiVara” , anunţă reprezentanţii centrului comercial. Cu bonurile în valoare de minimum 100 de lei pentru cumpărături efectuate în perioada 18 mai – 3 iunie 2018, clienţii se pot înscrie la Centrul Info în tombola verii.

Detalii

Manager.ro - Cluj IT Cluster organizeaza cea de-a 5-a editie a evenimentului Cluj Innovation Days

15 mai. 2018

Editia de anul acesta a Cluj Innovation Days, intitulata “Breaking New Digital Grounds!” isi propune sa reuneasca la Cluj, pe 24 si 25 Mai 2018, peste 300 de participanti interesati sa dezbata subiecte legate de digitalizare, industrie, urbanizare si sustenabilitate, impreuna cu reprezentanti ai Cluj IT Cluster, Primariei Cluj-Napoca si invitati de talie nationala si internationala, cu o experienta vasta.

Detalii

RADIO ROMANIA ACTUALITATI - Probleme la zi: Turismul şi voucherele de vacanţă

10 mai. 2018

13.20 PROBLEME LA ZI. Turismul şi voucherele de vacanţă. Invitaţi: Lucia Morariu – fost secretar de stat în domeniul turismului, CEO companie de turism, Dragoş Răducanu – prim-vicepreşedinte executiv Federaţia Patronatelor din Turism, Anca Nedea – preşedinte Organizaţia Patronală Mamaia, Adrian Voican – director agenţie de turism şi preşedintele Asociatiei de promovare turistică Valea Prahovei şi Bogdan Trif – ministrul Turismului.

Detalii

ROMANIA LIBERA - România pierde 150 de milioane de euro pe an din lipsa autostrăzii București – Brașov. Cine profită

10 mai. 2018

România pierde 150 de milioane de euro în fiecare an doar pentru că nu are o autostradă București – Brașov finalizată, au avertizat, joi, oamenii de afaceri prezenți la conferința asociației Romanian Business Leaders.

Detalii

Proud To Be Romanian - Lucia Nora Morariu, Economia susține democrația în România

07 mai. 2018

Fără nicio îndoială, orice companie de succes poartă în ADN-ul ei viziunea, valorile și personalitatea celor are au fondat-o și au contribuit la dezvoltarea ei. În cazul EXIMTUR, brandul companiei de călătorii este imaginea în oglindă a atributelor președintelui fondator, Lucia Nora Morariu. Este vorba de seriozitatea și rigoarea ardelenească, de competitivitatea cultivată în Banat (”Banatu-i fruncea”), de modestie și chibzuință - ca valori familiale și comunitare.

Detalii

Ziarul VIP - Africa de Sud, un taram ce merita sa fie vizitat

02 mai. 2018

Cu puțin timp in urma, m-am intors dintr-o calatorie in Africa de Sud și am luat parte la workshopul ”Spotlight on Africa 2018”, organizat la Hotelul Athenee Palace-Hilton Bucharest. La eveniment, prin grija lui Travel Advance - reprezentantul Africii de Sud in Romania, a Regional Air Suport și Houston Travel Marketing Services, mai multe agenții de turism, societați hoteliere și aviatice din Africa (precum: SW Africa Destination Management, ANG’ ATA Camps & Safari, Silverbird-Uniglobe, Gallery Tours and Safaris, Mafia Island) și-au prezentat oferta turistica pentru diferite zone din aceasta parte a lumii.

Detalii

ZIUA DE CLUJ - Cererea de vacanțe în Turcia a românilor s-a triplat anul acesta

30 apr. 2018

În topul destinațiilor la vacanțe în străinătate se află Turcia, cu o creștere de 300% în primul trimestru al anulului ca pachete cumpărate față de 2017, urmată de Grecia și Bulgaria, conform companiei de călătorii Eximtur Cluj.

Detalii