Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ZIARUL FINANCIAR - Eximtur: Anunţarea minivacanţei 15-19 august a dublat cererea pentru sejururi cu destinaţii interne

09 aug. 2018

Odată cu anunţarea zilelor de 16 şi 17 august ca fiind zile libere pentru bugetari (care generează o minivacanţă în perioada 15-19 august), cererea pentru sejururi cu destinaţii interne în această perioadă s-a dublat, arată un comunicat transmis miercuri de agenţia de turism Eximtur.

Detalii

REPORTER NTV - Eximtur: Anunțarea minivacanței 15-19 august a dublat cererea pentru sejururi cu destinații interne

08 aug. 2018

Odată cu anunțarea zilelor de 16 și 17 august ca fiind zile libere pentru bugetari (care generează o minivacanță în perioada 15-19 august), cererea pentru sejururi cu destinații interne în această perioadă s-a dublat, arată un comunicat transmis miercuri de agenția de turism Eximtur.

Detalii

CINEMAGIA - „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, propunerea României pentru Oscar 2019

01 aug. 2018

„Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari” este o producţie Hi Film, în coproducţie cu Endorfilm (Cehia), Les Films D’Ici (Franţa), Klas Film (Bulgaria), Komplizen Film (Germania), ZDF/Arte, TVR, susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, Czech Film Fund, L’Aide aux Cinémas du Monde, Centre National du Cinéma et de L’Image Animée – Institut Français, Bulgarian National Film Center şi Eurimages, cu sprijinul financiar al Dr. Oetker, Covalact, Farmacia DONA, AQUA Carpatica, Domeniile Sâmburești, EXIMTUR – Compania de călătorii, MediaCom.

Filmul va fi distribuit de microFILM, în cinematografele din România, din 28 septembrie 2018.

Detalii

Ziarului Financiar - Motorul de creştere pentru turismul intern îl reprezintă acum voucherele de vacanţă

05 iul. 2018

Agenţia de turism Eximtur din Cluj -Napoca, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, controlată de familia Morariu, a finalizat prima jumătate a acestui an cu afaceri mai mari cu peste 10%, iar până la finalul anului aşteaptă un rulaj de 60 de milioane de euro, potrivit Luciei Morariu, şefa companiei.

Detalii

INFOCLUJ - Cum a soluționat EXIMTUR cazul clujenilor cazați într-un hotel aflat în renovare

22 iun. 2018

În urma publicării articolului ”Țeapă” luată de o familie de clujeni pe litoralul românesc. Au găsit hotelul închis pentru renovare”, tour operatorul EXIMTUR, cel prin intermediul căruia clujenii au achizițioant serviciile de cazare pe litoralul românesc, a ținut să facă unele precizări cu privire la modul în care a fost soluționată problema.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Japonezii de la NTT Data, afaceri de 238 mil. lei în 2017, cu un profit de 20,4 mil. lei, mai mare cu 34%

21 iun. 2018

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România (fosta EBS România), parte a concernului japonez cu acelaşi nume, a obţinut în 2017 un profit net de 20,4 mil. lei (4,5 mil. euro), în creştere cu 34% faţă de anul anterior, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Detalii

INFOCLUJ.EU - EXIMTUR Business în topul industriei hoteliere din România

19 iun. 2018

TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiază excelența și performanța din industria de turism și a ospitalității din România. De la industria hotelieră, la turism, spa-uri și agrement, toate au în comun calitatea exceptională și o abordare profesionistă în relația cu turiștii. În cadrul ediției din acest an a TopHotel Awards, la categoria Best business and MICE agency, EXIMTUR a ocupat un onorabil loc doi, premiul fiind o recunoaștere a calității serviciilor oferite de compania clujeană.

Detalii

RADIO ROMANUL - Interviu cu Mihaela Drăghici – Director PR & Comunicare-Eximtur

19 iun. 2018

Vacanțe de vis oriunde în lume cu plecări din Madrid sau din orice alt loc în care vă aflați, prin agenția Eximtur O companie de turism din România cu puncte de lucru în 16 orașe au împlinit 25 de ani de activitate. Eximtur vă propune vacanțe în România, în Caraibe sau în orice alt colț de pe pamânt cu plecări direct din Madrid sau din locul în care vă aflați. Misiunea Eximtur este aceea de a deveni consultantul dumneavoastră de calatorie!

Detalii

INFOCLUJ - "Țeapă" luată de o familie de clujeni pe litoralul românesc. Au găsit hotelul închis pentru renovare

19 iun. 2018

Una dintre cele mai mari agenții turistice din România, cu un o experiență de peste 25 de ani pe piața de profil, a vîndut unei familii de clujeni un pachet de servicii pe litoralul românesc la un hotel aflat în renovare. 

Detalii

IQADS - Cele mai vizibile branduri de turism in online si pe Facebook in luna mai 2018

11 iun. 2018

Topul lunar al celor mai vizibile branduri in online si pe Facebook este realizat pe baza datelor ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks.

Topul acopera brandurile prezente in online in 27 de categorii.

Datele pentru brandurile din categoria turism sunt prezentate mai jos in 5 slide-uri, pentru fiecare indicator.

Detalii