Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Fivestar Hospitality - Eximtur: cifra de afaceri de peste 12 mil. EUR in primele patru luni din 2013

17 mai. 2013

In primele patru luni ale acestui an, agentia de turism Eximtur a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12,5 mil. EUR, in crestere cu 9% fata de perioada similara a anului trecut. Aceasta a vandut servicii de calatorie pentru aproximativ 60.000 de clienti, in perioada ianuarie - aprilie 2013.

Detalii

Business 24 - Cifra de afaceri Eximtur a crescut la 12,5 milioane de euro, in primele 4 luni

17 mai. 2013

Compania Eximtur a realizat o cifra de afaceri de peste 12,5 milioane de euro, in primele patru luni ale anului 2013, in crestere cu 9% fata de perioada similara a anului trecut.

Detalii

ZF - Lucia Morariu de la Eximtur va fi noul preşedinte al ANAT

13 mar. 2013

Lucia Morariu, proprietarul agenţiei de turism Eximtur şi fost secretar de stat pe turism în guvernarea Tăriceanu, va fi începând de vineri noul preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), urmând să o înlocuiască pe Corina Martin, al cărei mandat expiră.

Detalii

Agerpres - INTERVIU Lucia Morariu, Eximtur: Statul este incapabil să scoată de pe piaţă operatorii neplătitori de impozite

08 mar. 2013

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România, Lucia Morariu, director general şi proprietar al companiei Eximtur, cu sediul în Cluj-Napoca, spune că statul este incapabil să scoată de pe piaţă operatorii neplătitori de taxe şi impozite.

Detalii

Mediafax - Eximtur a deschis cinci agenţii în franciză în acest an

15 nov. 2012

Eximtur a deschis în acest an cinci agenţii de turism în franciză, ajungând astfel la o reţea naţională de 21 de unităţi, a declarat pentru MEDIAFAX Lucia Morariu, proprietarul firmei.

Detalii

Mediafax - Eximtur vrea ca in urmatorii 3 ani sa fie prezenta cu francize in fiecare judet

18 iun. 2012

Eximtur, cea mai mare agentie de turism cu capital romanesc, vrea ca in urmatorii trei ani sa fie prezenta cu cel putin o franciza in fiecare judet, dupa ce in acest an a semnat noua francize, Lucia Morariu, potrivit Mediafax.

Detalii

FIN.RO - Eximtur inregistreaza in primele noua luni o crestere de 18%

31 oct. 2011

Agentia de turism Eximtur din Cluj a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 114,6 mil. lei (26,6 mil. euro), in crestere cu 18% fata de perioda similara a anului trecut, ticketingul si turismul extern inregistrand cele mai mari cresteri.

Detalii

MONEY.RO - Happy Tour, Eximtur şi Perfect Tours rămân cele mai mari agenţii de turism din România

30 aug. 2011

Happy Tour, Eximtur şi Perfect Tour au avut afaceri în creştere anul trecut şi şi-au păstrat primele locuri în topul celor mai mari zece agenţii de turism, din care a ieşit Kartago Tours, Paralela 45 şi J'info Tours, ale căror vânzări s-au diminuat semnificativ.

Detalii

FIN.RO - Afacerile Eximtur au urcat cu 20% in primele sase luni

19 iul. 2011

Agentia de turism Eximtur din Cluj, a doua la nivel national dupa vanzari, a raportat pentru primul semestru o cifra de afaceri in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada din 2010, la 74 milioane de lei (17,6 milioane de euro).

Citeste articolul

WALL STREET - Turismul extern a crescut afacerile Eximtur

19 iul. 2011

Cifra de afaceri a agentiei de turism Eximtur din Cluj, a doua la nivel national din punct de vedere al vanzarilor, s-a majorat in primul semestru cu 20%, pana la 74 milioane de lei (17,6 milioane de euro), pe fondul cresterii numarului de romani care au ales sa-si faca vacantele in strainatate.

Citeste articolul