Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Vacante pentru indragostiti

21 ian. 2015

Este cunoscut pentru plajele sale fierbinţi, pentru cea mai înaltă clădire din lume, dar şi pentru petrecerile de neuitat. Într-un cuvânt - Dubai, oraşul superlativelor. 

Detalii

Lucia Morariu a negociat cu ministrul noua lege a turismului

13 ian. 2015

Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor patronale din industria de turism, condusă de Lucia Morariu (foto), preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi director al Eximtur Cluj.

Detalii

Recrutat în Cluj-2014 pentru turismul românesc

12 ian. 2015

Lucia Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, a discutat în emisiunea Recrutat în Cluj despre evoluţia turismului românesc în anul 2014. În plus, preşedintele ANAT a vorbit şi despre modificările legislative care ar putea ajuta acest domeniu în 2015, dar şi despre ce investiţii ar trebui să facă autorităţile locale din taxa hotelieră pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Detalii

Ce bugete şi-au făcut pentru 2015 marile agenţii de turism

25 dec. 2014

Cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală şi-au bugetat pentru anul viitor creşteri ale afacerilor cuprinse între 4% şi 20%, potrivit oficialilor companiei.

Detalii

Ultima extravaganta corporatista: companiile din Romania fac petreceri de Craciun in Viena sau Cuba de 500-1.800 euro/persoana

24 dec. 2014

Pana unde poate ajunge extravaganta companiilor de sarbatori? Pana in Budapesta, Viena sau Cuba. Aici merg angajatii, clientii de top sau colaboratorii companiilor din Romania pentru petreceri de Craciun sau de sfarsit de an, o extravaganta care le costa de la 300-500 de euro la 1.800 de euro de persoana, potrivit Eximtur Business, divizia de evenimente si calatorii de business a agentiei de turism Eximtur.

Detalii

Care au fost cele mai căutate vacanțe din această iarnă

23 dec. 2014

Numărul de vacanțe și costul acestora e unul dintre indicatorii cei mai buni ai nivelului de trai. Iar faptul că cererea e majoritar pe România, după cum spun o parte din reprezentanții agențiilor de turism e bine pentru turismul autohton, dar înseamnă că suntem încă departe de a intra pe o tendință de creștere a bunăstării.

Detalii

Reformarea aparatului de stat să înceapă cu desfiinţarea unităţilor inutile

22 dec. 2014

Lucia Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, susţine că pentru relansarea economiei este necesară reducerea drastică a aparatului de stat prin desfiinţarea sau comasarea de ministere şi autorităţi.

Detalii

romaniaforall.com, soluție online de creștere a incomingului pentru Eximtur

19 dec. 2014

Așa cum a anunțat în cadrul eTravel Conferențe, Eximtur a lansat la începutul lui noiembrie situl dedicat pentru incoming, romaniaforall.com.

Detalii

Lucia Morariu – Doamna de Fier a companiei de turism Eximtur

18 dec. 2014

Lucia Morariu e creatoarea companiei de turism Eximtur, un brand sută la sută clujean, pornit din acest oraș, dar extins în cele peste două decenii de activitate pe întreg teritoriul țării. Cu o mână de fier și un suflet de aur, doamna turismului autohton a pus Clujul pe harta turistică și financiară a țării cu o firmă recunoscută pe plan național și internațional prin profesionalism și seriozitate.

Detalii

Interviu cu președintele-director general EXIMTUR pentru emisiunea “Business Lunch” a The Money Channel

11 dec. 2014

Valoarea medie a pachetului pentru o vacanță în România, vândut de o agenție de turism, este de 90 de euro, în timp ce valoarea medie a pachetului pentru o vacanță în străinătate este de 250 de euro, reiese din studii realizate de agențiile de turism. Reducerea TVA la 9% la pachetele turistice va crește valoarea medie a prețurilor vacanțelor interne și, implicit, a traficului de turiști, atât români cât și străini.

Detalii