Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Reformarea aparatului de stat să înceapă cu desfiinţarea unităţilor inutile

22 dec. 2014

Lucia Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca, susţine că pentru relansarea economiei este necesară reducerea drastică a aparatului de stat prin desfiinţarea sau comasarea de ministere şi autorităţi.

Detalii

romaniaforall.com, soluție online de creștere a incomingului pentru Eximtur

19 dec. 2014

Așa cum a anunțat în cadrul eTravel Conferențe, Eximtur a lansat la începutul lui noiembrie situl dedicat pentru incoming, romaniaforall.com.

Detalii

Lucia Morariu – Doamna de Fier a companiei de turism Eximtur

18 dec. 2014

Lucia Morariu e creatoarea companiei de turism Eximtur, un brand sută la sută clujean, pornit din acest oraș, dar extins în cele peste două decenii de activitate pe întreg teritoriul țării. Cu o mână de fier și un suflet de aur, doamna turismului autohton a pus Clujul pe harta turistică și financiară a țării cu o firmă recunoscută pe plan național și internațional prin profesionalism și seriozitate.

Detalii

Interviu cu președintele-director general EXIMTUR pentru emisiunea “Business Lunch” a The Money Channel

11 dec. 2014

Valoarea medie a pachetului pentru o vacanță în România, vândut de o agenție de turism, este de 90 de euro, în timp ce valoarea medie a pachetului pentru o vacanță în străinătate este de 250 de euro, reiese din studii realizate de agențiile de turism. Reducerea TVA la 9% la pachetele turistice va crește valoarea medie a prețurilor vacanțelor interne și, implicit, a traficului de turiști, atât români cât și străini.

Detalii

Pranz pe ton ardelenesc cu sefa ANAT si Eximtur: Iti spun sincer, nu mai sunt la fel de populara in acest al doilea mandat

22 nov. 2014

Cand intalnesti un manager din turism, te astepti sa numeri la finalul discutiei foarte multe destinatii in care a calatorit deja. Dar cand partenerul de dialog este Lucia Morariu, afli ca cele mai multe calatorii ale sale sunt in Bucuresti. Din Cluj in Bucuresti. Asa se intampla cand invitatul este presedintele ANAT si proprietar al agentiei de turism Eximtur, firma cu sediul in Cluj.

Detalii

Tendintele anului 2014

25 iul. 2014

Numărul românilor care și-au cumpărat un sejur de Paște și 1 Mai anul acesta este cu 20% mai mare decât cel înregistrat în 2013. Preferinţele pentru vacanţa de 1 Mai sunt similare celor de Paște, cu mențiunea că sunt așteptați mai mulți turiști pe litoralul românesc, fiind tradiție petrecerea zilei de 1 Mai la mare. Cu excepția rivierei, printre cele mai căutate destinații pentru aceste două evenimente se numără Delta Dunării şi stațiunile Băile Felix, Geoagiu Băi, Băile 1 Mai, Predeal, Băile Herculane şi Bran.

Detalii

În anul 2014 vom susține în mod deosebit activitățile din domeniul business travel!

25 iul. 2014

Lucia Morariu, EXIMTUR: ” În anul 2014 vom susține în mod deosebit activitățile din domeniul business travel ! Planificarea eficientă a călătoriilor de afaceri pentru clienții noștri corporate este obiectivul cel mai important pentru EXIMTUR !

Detalii

Afaceri de 20,3 milioane de euro pentru Eximtur după primele 6 luni ale anului

01 aug. 2013

EXIMTUR, cea mai mare companie de calatorii cu capital 100% romanesc, a inregistrat, in primele sase luni ale anului, o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro, mai mult cu 2% fata de perioada similara anului trecut.

Cea mai mare crestere a volumului de vanzari, in primul semestru, a fost consemnata pe destinatiile interne. Astfel, cifra de afaceri pe acest segment a atins valoarea de 4,5 milioane de euro, cu 21% mai mult fata de acelasi interval al anului 2012...

Detalii

Business Magazin - Cele mai puternice femei din România: Lucia Morariu, Eximtur

31 mai. 2013

Lucia Morariu conduce, împreună cu soţul său Radu, agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari companii de pe piaţa de profil.

Detalii

Adevarul - Aproximativ 60.000 de turişti au călătorit cu agenţia Eximtur în primele patru luni din 2013

17 mai. 2013

Compania Eximtur, agenţie de călătorii cu capital integral autohton, a realizat o cifră de afaceri de 12,5 milioane de euro în primele patru luni ale acestui an, în creştere cu 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2012. În acelaşi interval, agenţia a vândut servicii de călătorie pentru aproximativ 60.000 de clienţi. 

Detalii