Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur și-a majorat veniturile cu 9% în 2014, până la 40 mil. euro

16 feb. 2015

Divizia Eximtur Leisure a înregistrat anul trecut o creștere generală de circa 4%. În structura vânzărilor, călătoriile externe au crescut cu 6%, iar cele pe destinații interne cu 4%, pe fondul unui an profund marcat electoral, care  a redus interesul românilor pentru vacanțe.

Detalii

Afacerile Eximtur au crescut cu 9% anul trecut, la 40 milioane eur

16 feb. 2015

Compania de călătorii Eximtur a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, în crestere cu 9% față de anul precedent. 63% din sumă a fost dată de serviciile de business travel și organizare de evenimente, se arată într-un comunicat al companiei.

Detalii

10 calitați care te duc spre succes

08 feb. 2015

Ce îi trebuie unui antreprenor pentru a avea succes? Oameni de afaceri și consultanți ne-au răspuns la această întrebare, iar sfaturile pot fi utile pentru toți cei aflați la început de drum antreprenorial.

Detalii

Cele mai căutate orașe pentru îndrăgostiți

25 ian. 2015

Nici nu au trecut bine Sărbătorile de iarnă, că agențiile de turism au început deja să vândă o nouă vacanță: cea de Ziua îndrăgostiților.

Detalii

Vacante pentru indragostiti

21 ian. 2015

Este cunoscut pentru plajele sale fierbinţi, pentru cea mai înaltă clădire din lume, dar şi pentru petrecerile de neuitat. Într-un cuvânt - Dubai, oraşul superlativelor. 

Detalii

Lucia Morariu a negociat cu ministrul noua lege a turismului

13 ian. 2015

Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose, s-a întâlnit cu reprezentanţii asociaţiilor patronale din industria de turism, condusă de Lucia Morariu (foto), preşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi director al Eximtur Cluj.

Detalii

Recrutat în Cluj-2014 pentru turismul românesc

12 ian. 2015

Lucia Morariu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, a discutat în emisiunea Recrutat în Cluj despre evoluţia turismului românesc în anul 2014. În plus, preşedintele ANAT a vorbit şi despre modificările legislative care ar putea ajuta acest domeniu în 2015, dar şi despre ce investiţii ar trebui să facă autorităţile locale din taxa hotelieră pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Detalii

Ce bugete şi-au făcut pentru 2015 marile agenţii de turism

25 dec. 2014

Cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală şi-au bugetat pentru anul viitor creşteri ale afacerilor cuprinse între 4% şi 20%, potrivit oficialilor companiei.

Detalii

Ultima extravaganta corporatista: companiile din Romania fac petreceri de Craciun in Viena sau Cuba de 500-1.800 euro/persoana

24 dec. 2014

Pana unde poate ajunge extravaganta companiilor de sarbatori? Pana in Budapesta, Viena sau Cuba. Aici merg angajatii, clientii de top sau colaboratorii companiilor din Romania pentru petreceri de Craciun sau de sfarsit de an, o extravaganta care le costa de la 300-500 de euro la 1.800 de euro de persoana, potrivit Eximtur Business, divizia de evenimente si calatorii de business a agentiei de turism Eximtur.

Detalii

Care au fost cele mai căutate vacanțe din această iarnă

23 dec. 2014

Numărul de vacanțe și costul acestora e unul dintre indicatorii cei mai buni ai nivelului de trai. Iar faptul că cererea e majoritar pe România, după cum spun o parte din reprezentanții agențiilor de turism e bine pentru turismul autohton, dar înseamnă că suntem încă departe de a intra pe o tendință de creștere a bunăstării.

Detalii