Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Reduceri la vacante daca veniti la TTR by Eximtur

11 mar. 2015

Compania de călătorii EXIMTUR vine la Târgul de Turism de la Romexpo cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii

Cat costa o vacanta exotica in 2015? Vezi ofertele agentiilor de turism din Cluj

03 mar. 2015

Pentru 2015, EXIMTUR le propune clujenilor vacanțe pe vase de croazieră. Pachetele turistice includ cazarea, transportul, masa, accesul la diferite facilități și activități (n.red. teren de sport, piscină, club, bibliotecă, sală de gimnastică, casino sau spectacole de pe vas), cât și taxele portuare.

Detalii

Turismul de afaceri, un business pe înțelesul tuturor agențiilor

28 feb. 2015

„In interes de serviciu sau in vacanta?“ Ei bine, si in curtea agentiilor de turism lucrurile sunt impartite. Iar daca „business“ trece de jumatate ca venituri, atunci se cere o noua strategie

Detalii

Mii de oferte la cel mai mare targ de turism din Transilvania – Targul de Vacante. Lucia Morariu, ANAT: "Putem sa ne asteptam la 3-4% crestere in zona turismului in 2015"

27 feb. 2015

Compania de călătorii Eximtur vine la Târgul de Vacanțe cu o selecție de oferte cu un discount de 5, 10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii

Vacanta din 2015 incepe la Sala Polivalenta

27 feb. 2015

“Ne așteptăm ca vizitatorii să fie interesați de vacanțele diversificate și la prețuri corecte pe care le oferă o companie solidă.Fiind perioadă de Înscrieri Timpurii și EarlyBooking, din experiența anterioară, vor fi cereri mari pentru destinațiile clasice de vară, preferate de turiștii români, respectiv Grecia, Turcia și Spania, dar și pentru croaziere, destinații exoticeși vacanțe mai scurte, de tip city-break în orașe europene. Practic, prețuri mai mici decât cele afișate în perioada târgului, în special pentru vacanțele de vară,este puțin probabil să mai existe”, declară Cristina Basarab, brand manager EXIMTUR.

Detalii

Unde mergem în vacanță? Grecia, Turcia și Spania, destinațiile preferate de clujeni

27 feb. 2015

Compania de călătorii Eximtur vine la Târgul de Vacanțe cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie. Ofertele cu discount suplimentar se aplică pentru vacanțe pe litoralul românesc, stațiunile balneare, vacanțe în Grecia și croaziere

Detalii

Super oferte de vacanță

27 feb. 2015

Românii preferă, în continuare, ca destinații de vacanță Grecia, Bulgaria sau Turcia, operatorii din turismul intern fac eforturi pentru a atrage vizitatorii din străinătate, însă se lovesc de micile probleme de infrastructură, încă nefinalizate, a precizat Lucia Morariu.

Detalii

Mii de oferte la cel mai mare targ de turism din Transilvania – Targul de Vacante

27 feb. 2015

Vizitatorii Targului de Vacante, aflat la cea de-a sasea editie, deschis in aceasta dimineata la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pot alege dintre mii de oferte de vacanta, puse la dispozitie de cei 30 de expozanti. Pe langa paleta extrem de variata de optiuni pentru un concediu de vis cei care trec pragul Salii Polivalente in acest week-end beneficiaza de reduceri substantiale din partea agentiilor.

Detalii

Eximtur a câştigat 70 de clienţi companii, iar 63% din venituri vin din segmentul de business travel

17 feb. 2015

Eximtur din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, controlată de antreprenori locali, a câştigat anul trecut 70 de clienţi noi, companii private, dar şi instituţii publice, divizia de business travel contribuind cu 63% în vânzările totale de 40 de milioane de euro ale agenţiei.

Detalii

Eximtur a ajuns la un rulaj de 40 mil. euro

16 feb. 2015

Divizia de vacanțe și călătorii a înregistrat o creștere de circa 4%, iar cea de incoming a crescut ca pondere pentru companie de șase ori, aducând în România turiști din Austria, Slovenia și Marea Britanie. În 2014, compania a plătit taxe și impozite de peste un milion de euro.

Detalii