Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

De pe la targul de turism din Bucuresti

14 mar. 2015

Dacă anul asta n-am văzut fete în costume de baie prin târg (poate vor apărea sâmbătă) defilând pe la standuri, în schimb, sunt tombole și aș vrea să vă semnalez tombola de la standul EXIMTUR unde dacă răspunzi corect la câteva întrebări de cultură generală poți să câstigi un sejur all-inclusive în Grecia (nu e nevoie să achizitionezi nimic).

Detalii

Fă-ţi vacanţa de vară pe litoral cu 175 lei!

13 mar. 2015

Îţi doreşti o vacanţă de vară la malul mării, sau vrei să zbori peste mări şi ţări? La Târgul de Turism deschis joi, la Romexpo, găseşti sejururi pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Chiar dacă Grecia, Turcia şi Bulgaria rămân în continuare printre destinaţiile preferate ale românilor, operatorii au pregătit şi destinaţii exotice.

Detalii

Reduceri de până la 30% și concursuri cu premii la Târgul de Turism de la Romexpo

13 mar. 2015

EXIMTUR are oferte tentante pentru cei care își vor rezerva vacanța la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României de la Romexpo, discounturile oferite special pentru această ocazie ajungând până la 30%. La standul EXIMTUR din pavilionul C2 al Romexpo, găsești, pe toată perioada târgului, o serie de oferte speciale pentru destinații din România cât și din străinătate, iar reducerile variază între 5 și 30% din prețul de bază.

Detalii

Vacante pentru orice buzunar

12 mar. 2015

Mai sunt doar câteva luni până la vară, dar mintea românilor parcă zboară deja la vacanţă. Şi au de unde alege, pentru că ofertele de anul acesta sunt mai mult decât atractive. Agenţiile de turism anunţă reduceri de până la 50% pentru înscrierile timpurii, cazare cu 1 euro pe noapte sau gratuitate pentru copii în destinaţii precum Antalya sau Grecia.

Detalii

Cazare cu un euro pe noapte, magnet pentru romani

12 mar. 2015

Niciodată nu este prea devreme să te gândeşti la vacanţă! Mai ales că agenţiile de turism au început deja să arunce oferte cu care să ne trimită la plimbare în străinătate: cazare cu un euro pe noapte sau gratis pentru copii la concediile all-inclusive.

Detalii

Reduceri la vacante daca veniti la TTR by Eximtur

11 mar. 2015

Compania de călătorii EXIMTUR vine la Târgul de Turism de la Romexpo cu o selecție de oferte cu un discount de 5,10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii

Cat costa o vacanta exotica in 2015? Vezi ofertele agentiilor de turism din Cluj

03 mar. 2015

Pentru 2015, EXIMTUR le propune clujenilor vacanțe pe vase de croazieră. Pachetele turistice includ cazarea, transportul, masa, accesul la diferite facilități și activități (n.red. teren de sport, piscină, club, bibliotecă, sală de gimnastică, casino sau spectacole de pe vas), cât și taxele portuare.

Detalii

Turismul de afaceri, un business pe înțelesul tuturor agențiilor

28 feb. 2015

„In interes de serviciu sau in vacanta?“ Ei bine, si in curtea agentiilor de turism lucrurile sunt impartite. Iar daca „business“ trece de jumatate ca venituri, atunci se cere o noua strategie

Detalii

Mii de oferte la cel mai mare targ de turism din Transilvania – Targul de Vacante. Lucia Morariu, ANAT: "Putem sa ne asteptam la 3-4% crestere in zona turismului in 2015"

27 feb. 2015

Compania de călătorii Eximtur vine la Târgul de Vacanțe cu o selecție de oferte cu un discount de 5, 10 și chiar și 30%, atât pentru vacanțe în țară, cât și în străinătate. Discounturile se aplică în cazul rezervărilor făcute în perioada târgului și sunt suplimentare celor aferente programelor Early Booking și Înscrieri Timpurii, de până la 30%, valabile până la finalul lunii martie.

Detalii