Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ADEVARUL - 21.000 de spectatori la Festivalul Stradal WonderPuck

17 sep. 2018

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Stradal WonderPuck a reunit la finalul săptămânii trecute nu mai puţin de 21.000 de participanţi. Artişti din 8 ţări au însufleţit timp de trei zile scenele din Cluj-Napoca (în Piaţa Unirii şi Piaţa Muzeului) şi de la Castelul de la Bonţida.

Detalii

BANK NEWS - Lucia Morariu: Autoritatile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare care sa devina eficiente

15 sep. 2018

Autoritatile responsabile trebuie sa se implice, impreuna cu agentiile de turism, in constructia sistemelor de garantare a pachetelor turistice care sa devina functionale si eficiente, in conditiile in care termenul de numai cateva zile acordat pentru modificarea documentelor contractuale obligatorii este nerealist, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, presedinte al unui turoperator membru in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Detalii

AGERPRES - Lucia Morariu: Autorităţile trebuie să se implice, împreună cu agenţiile de turism, în construcţia sistemelor de garantare care să devină eficiente

14 sep. 2018

Autorităţile responsabile trebuie să se implice, împreună cu agenţiile de turism, în construcţia sistemelor de garantare a pachetelor turistice care să devină funcţionale şi eficiente, în condiţiile în care termenul de numai câteva zile acordat pentru modificarea documentelor contractuale obligatorii este nerealist, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, preşedinte al unui turoperator membru în Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Detalii

TELEGRAF - Film românesc de Oscar 2019. Când va veni la Constanța

14 sep. 2018

Un lungmetraj românesc nomnalizat la premiile Oscar 2019 va rula și în cinematografele constănțene! „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, de Radu Jude, propunerea României pentru o nominalizare la categoria „cel mai bun film într-o limbă străină” a premiilor Oscar 2019, va rula în avanpremieră din 24 septembrie în rețeaua Cinema City, dar și la Grand Cinema & More și Movieplex din capitală.

Detalii

ZIARE.COM - Luna noiembrie aduce o noua editie TEDxSibiu

11 sep. 2018

In aceasta toamna, Sibiu va fi acaparat de idei demne de raspandit. Pe 24 noiembrie organizatorii TEDxSibiu invita comunitatea sibiana la o noua editie a evenimentului la care anul trecut au luat parte speakeri precum Elena Lotrean, Radu Nechifor, Eyedrops sau Claudiu Petria.

Detalii

CUGET LIBER - Gala Turismului Românesc. Investiţiile de pe litoral, premiate de FPTR

01 sep. 2018

Se încheie în curând un sezon estival foarte bun pentru agenţii economici din turism. Încă nu s-a tras linie, dar deja calculele arată că, pe litoral, au fost mai mulţi turişti decât anii trecuţi şi încasările sunt considerabil mai mari.

Detalii

Radio Romania Constanta - Premiile Galei Turismului pentru Litoralul Românesc 2018

27 aug. 2018

Cu o tradiție de opt ani, Gala Turismului pentru Litoralul Românesc a premiat excelența în următoarele categorii: hoteluri, agenții de turism, plaje, restaurante și cluburi, evenimente și instituții care s-au remarcat prin merite deosebite în susținerea, dezvoltarea și promovarea segmentului turistic de pe litoralul românesc în anul 2018.

Detalii

JURNALUL.RO - Voucherele de vacanţă umplu hotelurile până la refuz

24 aug. 2018

Afacerile din turism şi cele hoteliere au înflorit în acest an stimulate de cele 14 milioane de vouchere de vacanţă pe care Guvernul şi firmele private le-au acordat angajaţilor. În aceste zile, mare parte din hotelieri raportează “Sold-out'', mulţi înregistrând rezervări de până la 60-80% inclusiv pentru luna septembrie.

Detalii

BUSINESS 24 - Cererea pentru programul 'Litoralul pentru toti' creste cu 140% datorita voucherelor de vacanta

23 aug. 2018

Cererea pentru sejururi in programul 'Litoralul pentru toti', care se deruleaza in luna septembrie, este mai mare anul acesta cu 140% fata de cea inregistrata anul trecut datorita voucherelor de vacanta, iar numarul turistilor a crescut de 2,5 ori, a declarat pentru AGERPRES Lucia Morariu, presedinte al unui turoperator membru in Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Detalii

ZIARUL DE IASI - Cererea pentru programul 'Litoralul pentru toţi' a crescut cu 140% datorită voucherelor

23 aug. 2018

Cererea pentru sejururi în programul 'Litoralul pentru toţi', care se derulează în luna septembrie, este mai mare anul acesta cu 140% faţă de cea înregistrată anul trecut datorită voucherelor de vacanţă, iar numărul turiştilor a crescut de 2,5 ori, a declarat Lucia Morariu, preşedinte al unui turoperator membru în Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Detalii