Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Comunicat de presă - Hi Film Productions

16 mar. 2015

'AFERIM !' - record absolut de spectatori pentru un film românesc la lansare

Cel mai așteptat film românesc al anului 'AFERIM !', în regia lui Radu Jude, a avut un număr record de spectatori în cinematografele din România, în primul weekend de lansare

Detalii

Vacante exotice

14 mar. 2015

Pentru o săptămână de vacanţă, departe de griji şi de sarcinile de serviciu, unii pun bani deoparte chiar şi jumătate de an. Totul merită orice efort odată ce ajungi în destinaţiile exotice unde ai parte de servicii all inclusive. Vara aceasta, tarifele sunt pentru toate buzunarele, iar cei care visează la o vacanţă romantică pot opta pentru o croazieră.

Detalii

Vacanță la promoție. Reduceri de până la 50% pentru un sejur

14 mar. 2015

Cei cu mai puţină dare de mână aleg litoralul românesc. Sejurul propriu-zis costă la fel de mult ca în Grecia sau Turcia, dar se economisesc banii de transport. Adică în jur de 200-230 de euro de persoană. Bulgarii au, ca de obicei, oferte bune la preţ. „Pot să găsească pachete şi cu 300 de euro, hotel de 4 stele, all inclusive în Bulgaria”, a spus Cristina Basarab, reprezentanta unei agenţii de turism. Atenție, însă. Acestea sunt preţuri pentru lunile mai şi iunie.

Detalii

De pe la targul de turism din Bucuresti

14 mar. 2015

Dacă anul asta n-am văzut fete în costume de baie prin târg (poate vor apărea sâmbătă) defilând pe la standuri, în schimb, sunt tombole și aș vrea să vă semnalez tombola de la standul EXIMTUR unde dacă răspunzi corect la câteva întrebări de cultură generală poți să câstigi un sejur all-inclusive în Grecia (nu e nevoie să achizitionezi nimic).

Detalii

Fă-ţi vacanţa de vară pe litoral cu 175 lei!

13 mar. 2015

Îţi doreşti o vacanţă de vară la malul mării, sau vrei să zbori peste mări şi ţări? La Târgul de Turism deschis joi, la Romexpo, găseşti sejururi pentru toate gusturile şi toate buzunarele. Chiar dacă Grecia, Turcia şi Bulgaria rămân în continuare printre destinaţiile preferate ale românilor, operatorii au pregătit şi destinaţii exotice.

Detalii

Reduceri de până la 30% și concursuri cu premii la Târgul de Turism de la Romexpo

13 mar. 2015

EXIMTUR are oferte tentante pentru cei care își vor rezerva vacanța la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României de la Romexpo, discounturile oferite special pentru această ocazie ajungând până la 30%. La standul EXIMTUR din pavilionul C2 al Romexpo, găsești, pe toată perioada târgului, o serie de oferte speciale pentru destinații din România cât și din străinătate, iar reducerile variază între 5 și 30% din prețul de bază.

Detalii

Vacante pentru orice buzunar

12 mar. 2015

Mai sunt doar câteva luni până la vară, dar mintea românilor parcă zboară deja la vacanţă. Şi au de unde alege, pentru că ofertele de anul acesta sunt mai mult decât atractive. Agenţiile de turism anunţă reduceri de până la 50% pentru înscrierile timpurii, cazare cu 1 euro pe noapte sau gratuitate pentru copii în destinaţii precum Antalya sau Grecia.

Detalii

Cazare cu un euro pe noapte, magnet pentru romani

12 mar. 2015

Niciodată nu este prea devreme să te gândeşti la vacanţă! Mai ales că agenţiile de turism au început deja să arunce oferte cu care să ne trimită la plimbare în străinătate: cazare cu un euro pe noapte sau gratis pentru copii la concediile all-inclusive.

Detalii