Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Vladimir Putin ieftineste vacantele in destinatiile de vara preferate de romani. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

06 apr. 2015

Criza economica din Rusia si conflictul din estul Ucrainei au facut ca un numar mare de turisti rusi, dar si din spațiul ex-sovietic, sa renunte la vacantele de vara in Turcia, Grecia si Bulgaria, tari care au ieftinit pachetele in acest an.

Detalii

Vacante pentru suporteri, noua oferta a agentiilor de turism. Cum combina romanii cu bani concediul cu pasiunea pentru sport

05 apr. 2015

Romanii care au banii necesari si iubesc sportul, au inceput sa cutreiere lumea. Numai in ultimii doi ani, numarul celor care vor sa fie in tribune, la competitiile de formula 1 sau la cele mai importante partide de tenis si fotbal a crescut cu 30%.

 

Detalii

Programul early booking este vedetă la Transylvania Tourism Fair

27 mar. 2015

Braşovenii care vor să facă o afacere bună din timp pentru vacanţa de vară, pot trece zilele acestea pragul Business Park, unde timp de trei zile are loc evenimentul Transylvania Tourism Fair. La târgul de turism participă peste 50 de agenţii, care au venit cu oferte atractive.

Detalii

POVESTE LA CAFEA CU LUCIA MORARIU: „ÎN GUVERN A FOST CEA MAI URÂTĂ PERIOADĂ DIN VIAȚA MEA. M-AM RISIPIT ÎN ACEI ANI”

27 mar. 2015

Astăzi ne bem cafeaua cu doamna Lucia Morariu. A fondat, în 1993, la Cluj-Napoca, o importantă companie de turism: Eximtur. Este președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) și a fost secretar de stat în Ministerul Turismului în Guvernul Tăriceanu. Ne-a vorbit despre experiența din Guvern, despre locurile preferate de vacanță, despre birocrație și despre programul zilnic al unui antreprenor de succes. Despre cei doi ani în care a fost secretar de stat în Ministerul Turismului spune că au fost cei mai urâți din viața ei.

Detalii

Vacante in Turcia cu tarif unic

26 mar. 2015

Atunci când vorbim despre concediu, banii fac diferenţa. Ştim cu toţii că un early booking sau un last minute ne pot aduce o vacanţă de vis la un preţ mai mic. Dar, dacă am putea să cumpărăm un sejur în august la preţul din extra sezon, fără să ţinem cont de aceste programe? Ei bine...se poate.

Detalii

Lucia Morariu – Locul 22 în Top 50 cele mai influente, ediţia 2015

23 mar. 2015

Este una dintre cele mai importante femei de afaceri din turismul românesc. În afară de agenţia de turism Eximtur (cu o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro în 2014) a cărei fondatoare este, Lucia Morariu a deţinut două mandate la şefia Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), unul dintre cele mai importante organisme de profil din domeniu.

Detalii

Grecia și Turcia, vedete la târgul din această primăvară

22 mar. 2015

Piața româneacsă de turism ar putea să aibă o ușoară creștere anul acesta, fiind strâns legată și de ceea ce se va întâmpla la nivel politic. Lucia Morariu, președinte și director general al Eximtur, este de părere că vom asista la o creștere de 3%-4% în zona turismului general, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, fără mișcări radicale din partea companiilor, măsuri extreme care să tulbure piața.

Detalii

Cifra de afaceri a EXIMTUR a ajuns la 40 de milioane de euro în 2014. Business travel-ul în ascensiune

21 mar. 2015

În 2014 compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro, în crestere cu 9% față de anul precedent. 63% din sumă a fost dată de serviciile de business travel și organizare de evenimente. Divizia de vacanțe și călătorii a înregistrat o creștere de circa 4%, iar cea de incoming a crescut ca pondere pentru companie de șase ori, aducând în România turiști din Austria, Slovenia și Marea Britanie. În 2014, compania a plătit taxe și impozite de peste un milion de euro.

Detalii

Cele mai căutate vacanțe la Târgul de Turism

19 mar. 2015

“Pentru Paște, o vacanța în Bulgaria pornește de la 76 de euro/persoană/trei nopți, la un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur. În țară, unul dintre cele mai avantajoase tarife este pentru Băile Tușnad, 330 de lei/persoană/două nopți, la un hotel de trei stele, pachet care include masa festivă de Paște și accesul la piscină, saună, hammam”, spune Cristina Basarab, brand manager EXIMTUR.

Detalii