Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur: Mamaia, Baile Felix si Valea Prahovei au fost in topul destinatiilor de 1 mai

06 mai. 2015

Pe litoralul romanesc au mers cu 10% mai multi turisti de 1 Mai fata de aceeasi perioada a anului precedent, in timp ce pentru statiunile balneo-climaterice si montane, care ofera si facilitati spa, cererea s-a dublat fata de anul trecut.

Detalii

Statiunile balneo-climaterice au primit de doua ori mai multi turisti de 1 Mai

06 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut, potrivit reprezentanților din turism.

Detalii

Care au fost destinatiile preferate de romani pentru 1 mai

06 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut.

Detalii

Unde si-au petrecut romanii minivacanta de 1 mai: Mamaia, Baile Felix, Valea Prahovei

05 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut. Mamaia, Băile Felix, Sovata şi Valea Prahovei au fost destinaţiile cele mai cerute de clienţii companiei de călătorii EXIMTUR.

Detalii

Romanii o prefera ”batraneste”! S-a dublat numarul turistilor in statiunile balneare

05 mai. 2015

Potrivit datelor oficiale, de 1 Ma s-au înregistrat creșteri semnificative în privința turiștilor care au ales plajele din Constanța, însă surpriza vine din direcția stațiunilor balneoclimaterice.

Detalii

Vacante exotice la preturi usor reduse. Vezi ce promoveaza agentiile

21 apr. 2015

Unul dintre trendurile care s-au făcut remarcate în industria turismului din România în ultimii doi ani este creșterea accesibilității destinațiilor exotice. De la an la an, turiștii și-au putut rezerva sejururi în destinații exotice fie la prețuri mai mici, fie cu mai multe servicii incluse.

Detalii

Vladimir Putin ieftineste vacantele in destinatiile de vara preferate de romani. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

06 apr. 2015

Criza economica din Rusia si conflictul din estul Ucrainei au facut ca un numar mare de turisti rusi, dar si din spațiul ex-sovietic, sa renunte la vacantele de vara in Turcia, Grecia si Bulgaria, tari care au ieftinit pachetele in acest an.

Detalii

Vacante pentru suporteri, noua oferta a agentiilor de turism. Cum combina romanii cu bani concediul cu pasiunea pentru sport

05 apr. 2015

Romanii care au banii necesari si iubesc sportul, au inceput sa cutreiere lumea. Numai in ultimii doi ani, numarul celor care vor sa fie in tribune, la competitiile de formula 1 sau la cele mai importante partide de tenis si fotbal a crescut cu 30%.

 

Detalii

Programul early booking este vedetă la Transylvania Tourism Fair

27 mar. 2015

Braşovenii care vor să facă o afacere bună din timp pentru vacanţa de vară, pot trece zilele acestea pragul Business Park, unde timp de trei zile are loc evenimentul Transylvania Tourism Fair. La târgul de turism participă peste 50 de agenţii, care au venit cu oferte atractive.

Detalii