Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Last minute, o afacere de vacanta

12 iun. 2015

Mult soare, mare şi distracţie cât cuprinde în destinaţii pe care nu le poţi uita. Pentru toate astea plătiţi mai puţin chiar şi cu 250 de euro de persoană. Sunt ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru pachete cu plecarea săptămână viitoare. Grăbiţi-vă, locurile sunt limitate, însă distracţia e garantată!

Detalii

Cele mai mari agentii de turism. Cea mai profitabila este condusa de o femeie

10 iun. 2015

Tui TravelCenter/Eurolines este cea mai mare agentie de turism din Romania, ca cifra de afaceri. Insa, in ce priveste profitul, agentia Business Travel Turism conduce cu un profit net de aproximativ 900.000 euro, arata datele publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Detalii

Care sunt cele mai cautate vacante exotice si cat costa

09 mai. 2015

Dacă până acum destinațiile îndepărtate preferate de români din categoria "affordable luxury" erau Cuba, Republica Dominicană și Mexicul, acum Dubaiul, Mauritius și Maldivele câștigă teren. Totodată, croazierele sunt din ce în ce mai căutate de turiști.

Detalii

Ce proiecte din Cluj au fost premiate in clasamentul national al jucatorilor din industria Turismului

09 mai. 2015

Doar două hoteluri şi un restaurant au prins locuri în Top 3 pe categoriile lor de piaţă într-un clasament naţional, cu premii la Bucureşti. Acestea au fost acordate în această săptămână, în cadrul celui mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului şi a ospitalităţii din România, Hotel Tourism and Leisure Investment Conference.

Detalii

Eximtur: Mamaia, Baile Felix si Valea Prahovei au fost in topul destinatiilor de 1 mai

06 mai. 2015

Pe litoralul romanesc au mers cu 10% mai multi turisti de 1 Mai fata de aceeasi perioada a anului precedent, in timp ce pentru statiunile balneo-climaterice si montane, care ofera si facilitati spa, cererea s-a dublat fata de anul trecut.

Detalii

Statiunile balneo-climaterice au primit de doua ori mai multi turisti de 1 Mai

06 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut, potrivit reprezentanților din turism.

Detalii

Care au fost destinatiile preferate de romani pentru 1 mai

06 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut.

Detalii

Unde si-au petrecut romanii minivacanta de 1 mai: Mamaia, Baile Felix, Valea Prahovei

05 mai. 2015

Cu 10% mai mulţi turişti au mers în vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc, în timp ce pentru staţiunile balneo-climaterice şi montane, care oferă şi facilităţi spa, cererea s-a dublat faţă de anul trecut. Mamaia, Băile Felix, Sovata şi Valea Prahovei au fost destinaţiile cele mai cerute de clienţii companiei de călătorii EXIMTUR.

Detalii

Romanii o prefera ”batraneste”! S-a dublat numarul turistilor in statiunile balneare

05 mai. 2015

Potrivit datelor oficiale, de 1 Ma s-au înregistrat creșteri semnificative în privința turiștilor care au ales plajele din Constanța, însă surpriza vine din direcția stațiunilor balneoclimaterice.

Detalii

Vacante exotice la preturi usor reduse. Vezi ce promoveaza agentiile

21 apr. 2015

Unul dintre trendurile care s-au făcut remarcate în industria turismului din România în ultimii doi ani este creșterea accesibilității destinațiilor exotice. De la an la an, turiștii și-au putut rezerva sejururi în destinații exotice fie la prețuri mai mici, fie cu mai multe servicii incluse.

Detalii