Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur: Cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro în primul semestru

06 aug. 2015

Compania de călătorii Eximtur a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei Eximtur Business, reprezentând 63% din valoare.

Detalii

Impresionanta cifra de afaceri in primul semestru din 2015 pentru compania de calatorii EXIMTUR

06 aug. 2015

Compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei EXIMTUR BUSINESS, reprezentând 63% din valoare. Divizia a înregistrat în primele șase luni ale acestui an o creștere de 13% a vânzărilor, față de perioada similară a lui 2014.

Detalii

Afacerile EXIMTUR au urcat la 23,7 milioane de euro, în prima jumătate a anului

06 aug. 2015

EXIMTUR a înregistrat, în primul semestru al anului 2015, o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului 2014, activitatea de business travel şi organizare de evenimente reprezentând 63% din valoare, informează, joi, compania de călătorii.

Detalii

Moda «all inclusive» ține turiștii pe litoralul românesc

02 aug. 2015

Investițiile salvează litoralul românesc. De câțiva ani încoace, planurile hotelierilor au schimbat felul în care este privită o vacanță la mare, iar tot mai mulți turiști au început să-și își cheltuiască banii în țară.

Detalii

Vacanta inedita pe mare

31 iul. 2015

Mai multe ţări, o experienţă unică. Mai multe amintiri, fiecare inedită. Multe activităţi, toate în acelaşi loc. Linişte şi gălăgie, distracţie şi relaxare. Într-un cuvânt - croazieră.

Detalii

Ce afaceri au înregistrat în 2014 principalele agenții de turism din România

24 iul. 2015

Cât de profitabile sunt afacerile în turism și care sunt agențiile de turism care au avut cea mai mare cifră de afaceri în 2014?

Detalii

Doamna care dă ora exactă în turism

20 iul. 2015

O afacere înființată în 1993, la Cluj, în inima Ardealului, a devenit, 22 de ani mai târziu, una dintre cele care dau tonul în industrie.

Detalii

Unde calatoresc cel mai des oamenii de afaceri din Romania

02 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo si Dubai sunt orasele in care calatoresc cel mai frecvent oamenii de afaceri din Romania, potrivit Eximtur Business. Topul destinatiilor in 2015 este similar cu cel din 2014, iar activitatea de business travel a companiei a inregistrat in primele 5 luni ale acestui an o crestere a vanzarilor de 11,5% fata de perioada similara a anului trecut.

Detalii

Oamenii de afaceri din Brasov prefera calatoriile in Paris, Frankfurt, New York si Dubai

02 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra, New York, Tokyo și Dubai sunt orașele către care călătoresc cel mai frecvent clienții din zona de business de la Brașov, dar și din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași sau Timișoara. Cel puțin așa reiese dintr-un top realizat de agenția de turism Eximtur.

Detalii

Unde pleacă și de unde vin oamenii de afaceri cu business-uri în România

02 iul. 2015

Paris, Frankfurt, Londra se află în topul destinațiilor externe ale oamenilor de afaceri din România, în vreme ce în țară Bucureștiul, Cluj-Napoca și Sibiul se numără printre cele mai căutate orașe pentru cei care călătoresc în interes de afaceri. În medie, o călătorie de afaceri este de două-trei zile în străinătate, respectiv de una-două zile în România. Pentru destinațiile îndepărtate, durata medie este de cinci zile. Datele sunt centralizate de divizia de business travel a unei agenții de turism cu sediu în Cluj.

Detalii