Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur, afaceri de 24 mil. euro in primul semestru

12 aug. 2015

Compania de calatorii Eximtur a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de perioada similara a lui 2014. Activitatea de business travel si organizare de evenimente, parte din Eximtur Business, reprezinta 63% din valoare. Divizia a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o crestere de 13% a vanzarilor, fata de perioada similara a lui 2014.

Detalii

Turismul isi revine. Eximtur, una dintre cele mai mari agentii de turism de pe piata locala, a avut afaceri mai mari cu 6% in primul semestru

06 aug. 2015

Eximtur, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului trecut, arată datele transmise de companie.

Detalii

Evenimentele si calatoriile de business au crescut afacerile Eximtur in prima jumatate a acestui an

06 aug. 2015

Eximtur a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% faţă de perioada similară a anului trecut. Peste 60% din afacerile din prima jumătate a acestui an au fost generate de activitatea de business travel și organizare de evenimente.

Detalii

EXIMTUR face peste 23 de mil. euro cu ajutorul diviziei de business travel

06 aug. 2015

Agenția de turism EXIMTUR, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014.

Detalii

Eximtur: Cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro în primul semestru

06 aug. 2015

Compania de călătorii Eximtur a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei Eximtur Business, reprezentând 63% din valoare.

Detalii

Impresionanta cifra de afaceri in primul semestru din 2015 pentru compania de calatorii EXIMTUR

06 aug. 2015

Compania de călătorii EXIMTUR a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014, activitatea de business travel și organizare de evenimente, aferentă diviziei EXIMTUR BUSINESS, reprezentând 63% din valoare. Divizia a înregistrat în primele șase luni ale acestui an o creștere de 13% a vânzărilor, față de perioada similară a lui 2014.

Detalii

Afacerile EXIMTUR au urcat la 23,7 milioane de euro, în prima jumătate a anului

06 aug. 2015

EXIMTUR a înregistrat, în primul semestru al anului 2015, o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului 2014, activitatea de business travel şi organizare de evenimente reprezentând 63% din valoare, informează, joi, compania de călătorii.

Detalii

Moda «all inclusive» ține turiștii pe litoralul românesc

02 aug. 2015

Investițiile salvează litoralul românesc. De câțiva ani încoace, planurile hotelierilor au schimbat felul în care este privită o vacanță la mare, iar tot mai mulți turiști au început să-și își cheltuiască banii în țară.

Detalii

Vacanta inedita pe mare

31 iul. 2015

Mai multe ţări, o experienţă unică. Mai multe amintiri, fiecare inedită. Multe activităţi, toate în acelaşi loc. Linişte şi gălăgie, distracţie şi relaxare. Într-un cuvânt - croazieră.

Detalii

Ce afaceri au înregistrat în 2014 principalele agenții de turism din România

24 iul. 2015

Cât de profitabile sunt afacerile în turism și care sunt agențiile de turism care au avut cea mai mare cifră de afaceri în 2014?

Detalii