Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Bilanțul unei veri fierbinți pe Litoral: 652 lei pachetul mediu de persoană, mai scump cu 3% ca anul trecut

14 sep. 2015

Pachetul mediu plătit de un turist pe litoral în această vară a fost de 652 de lei, cu 3% mai mult față de anul trecut, chiar dacă sejurul mediu a rămas de 5,5 zile, potrivit unui studiu al companiei Eximtur, care a trimis în acest sezon pe litoral peste 46.000 de turiști, înregistrând un volum aferent al vânzărilor de 30 de milioane de lei, cu 7% mai mult decât în 2014.

Detalii

Work&life balance: Lucia Morariu (Eximtur) – „Fac ceea ce îmi place la locul de muncă, de 22 de ani”

09 sep. 2015

Lucia Morariu, președinte-director general Eximtur și prim-vicepreședinte Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), spune că le-ar recomanda tinerilor cărțile Agathei Christie și că weekendurile sunt alocate familiei și prietenilor.

Detalii

Eximtur Business: 75% dintre team-building-uri se fac în România, iar 25% în străinătate

26 aug. 2015

Companiile nu au renunțat să facă team-buildinguri, iar aproximativ 75% dintre acestea se fac în România, iar 25% în străinătate, potrivit datelor Eximtur Business, divizia de business travel a agenției de turism Eximtur.

Detalii

Unde și cum poți să călătorești și să te relaxezi pe banii angajatorului

26 aug. 2015

Fie că e vorba de călătoriii de afaceri sau pur și simplu de team building, marile companii preferă să apeleze la agenții de turism care au în portofoliu organizarea de astfel de activități.

Detalii

INTERVIU Lucia Morariu (ANAT): Valoarea pieței de franciză în turismul românesc este de 10 milioane euro, dar previziunile sunt de creștere

24 aug. 2015

Valoarea pieței de franciză în turismul românesc este de 10 milioane euro, dar previziunile sunt de creștere, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu.

Detalii

Antreprenorii din turism, dupa cresterea PIB: Turismul se afla pe un trend ascendent sanatos, cu o crestere de 5%-8%

18 aug. 2015

Turismul este pe un trend ascendent sanatos, iar la nivel de piata anul 2015 a inceput "foarte bine", cu cresteri ale vanzarilor in special pe early booking, sustin reprezentantii agentiilor de turism, dupa ce Statistica a anuntat ca PIB-ul Romaniei a crescut cu 3,7% in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Detalii

Eximtur, afaceri de 24 mil. euro in primul semestru

12 aug. 2015

Compania de calatorii Eximtur a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de perioada similara a lui 2014. Activitatea de business travel si organizare de evenimente, parte din Eximtur Business, reprezinta 63% din valoare. Divizia a inregistrat in primele sase luni ale acestui an o crestere de 13% a vanzarilor, fata de perioada similara a lui 2014.

Detalii

Turismul isi revine. Eximtur, una dintre cele mai mari agentii de turism de pe piata locala, a avut afaceri mai mari cu 6% in primul semestru

06 aug. 2015

Eximtur, una dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creştere cu 6% faţă de perioada similară a anului trecut, arată datele transmise de companie.

Detalii

Evenimentele si calatoriile de business au crescut afacerile Eximtur in prima jumatate a acestui an

06 aug. 2015

Eximtur a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% faţă de perioada similară a anului trecut. Peste 60% din afacerile din prima jumătate a acestui an au fost generate de activitatea de business travel și organizare de evenimente.

Detalii

EXIMTUR face peste 23 de mil. euro cu ajutorul diviziei de business travel

06 aug. 2015

Agenția de turism EXIMTUR, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a înregistrat în primul semestru al acestui an o cifră de afaceri de 23,7 milioane de euro, în creștere cu 6% față de perioada similară a lui 2014.

Detalii