Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Vacante si concerte in Europa

02 oct. 2015

Toamna se numără vacanţele şi concertele. Şi ce poate fi mai frumos decât să vizitezi un oraş nou şi s-o vezi şi să o asculţi live în concert pe regina muzicii pop, Madonna.

Detalii

Lucia Morariu, Eximtur: Turismul balnear va fi cel mai dinamic sector ca urmare a introducerii voucherelor de vacanta

30 sep. 2015

Turismul balnear va deveni cel mai dinamic sector dupa introducerea voucherelor de vacanta, considera Lucia Morariu, proprietara companiei Eximtur si vicepresedinte ANAT.

Detalii

Fa plaja de Revelion pe o insula exotica! Iata ofertele agentiilor

28 sep. 2015

Mai sunt două luni până la Revelion, astfel că agențiile de turism au scos pe piață oferte tentante. Ce ziceți de insulele exotice din Medeira, unde se organizează cel mai frumos foc de artificii din Europa?

Detalii

Salvadora Benegui, Eximtur Business: A revenit cererea pentru deplasări şi organizarea de evenimente

26 sep. 2015

Divizia de business travel şi organizare evenimente, Eximtur Business, a înregistrat în primele opt luni din acest an o creştere a vânzărilor cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut. Salvadora Benegui, directorul acestei divizii din cadrul Eximtur a observat o creştere în activitatea deplasărilor companiilor.

Detalii

Eximtur din Cluj se îndreaptă spre afaceri de 184 milioane de lei

25 sep. 2015

Eximtur, unul dintre cei mai mari „furnizori“ de vacanţe de pe piaţa locală, estimează că anul acesta va avea afaceri cu 5% mai mari, până la circa 184 mil. lei (42 mil. euro), o previziune prudentă în condiţiile în care turismul ar putea fi afectat de criza refugiaţilor care „a atins“ mare parte din Europa.

Detalii

Afaceri de 33 milioane de euro, pentru "Eximtur"

25 sep. 2015

* Lucia Morariu: Va fi nevoie de o reorientare în ceea ce priveşte turismul extern, având în vedere incertitudinea provenită din situaţia politică şi din problema imigranţilor

Detalii

Eximtur: ”Anul acesta am avut cerere mare pentru zonele care oferă posibilități de turism balnear”

24 sep. 2015

Își revine turismul balnear? Ei bine, în afara stațiunilor unde nu s-au mai făcut deloc investiții, în ultimii ani, există unele care se mențin în linie dreaptă și oferă, încă, acele ”condiții bune” pentru turiști. Iar agențiile de turism continuă să le vândă bine și să obțină creșteri neașteptate.

Detalii

Afacerile Eximtur au crescut in primele opt luni la 33 milioane euro

24 sep. 2015

Compania de turism Eximtur a inregistrat in primele opt luni ale anului o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro, in urcare cu 7,3% fata de perioada similara a anului 2014, ca urmare a cresterii numarului de clienti.

Detalii

Statistici de vacanță: Grexitul, cel mai bun agent de turism printre români

24 sep. 2015

Destinațiile preferate ale românilor care au călătorit anul acesta cu Eximtur au fost România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Spania și Italia. Potrivit calculelor agenției de turism, numărul turiștilor care au achiziționat pachete de vacanță în Grecia a crescut cu 30%.

Detalii

Revelion 2016, şampanie şi artificii pe plajă

22 sep. 2015

Dacă pentru mulți dintre români, peisajul vacanței de vară a devenit deja amintire, unii mai prevăzători și-au rezervat deja sejurul de Crăciun sau Revelion. Gusturile românilor în materie de vacanțe s-a schimbat. Și nivelul veniturilor, la fel. Pentru Sărbătorile de iarnă din acest an, numărul rezervărilor către desti¬nații exotice a crescut simțitor.

Detalii