Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur: ”Anul acesta am avut cerere mare pentru zonele care oferă posibilități de turism balnear”

24 sep. 2015

Își revine turismul balnear? Ei bine, în afara stațiunilor unde nu s-au mai făcut deloc investiții, în ultimii ani, există unele care se mențin în linie dreaptă și oferă, încă, acele ”condiții bune” pentru turiști. Iar agențiile de turism continuă să le vândă bine și să obțină creșteri neașteptate.

Detalii

Afacerile Eximtur au crescut in primele opt luni la 33 milioane euro

24 sep. 2015

Compania de turism Eximtur a inregistrat in primele opt luni ale anului o cifra de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro, in urcare cu 7,3% fata de perioada similara a anului 2014, ca urmare a cresterii numarului de clienti.

Detalii

Statistici de vacanță: Grexitul, cel mai bun agent de turism printre români

24 sep. 2015

Destinațiile preferate ale românilor care au călătorit anul acesta cu Eximtur au fost România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Spania și Italia. Potrivit calculelor agenției de turism, numărul turiștilor care au achiziționat pachete de vacanță în Grecia a crescut cu 30%.

Detalii

Revelion 2016, şampanie şi artificii pe plajă

22 sep. 2015

Dacă pentru mulți dintre români, peisajul vacanței de vară a devenit deja amintire, unii mai prevăzători și-au rezervat deja sejurul de Crăciun sau Revelion. Gusturile românilor în materie de vacanțe s-a schimbat. Și nivelul veniturilor, la fel. Pentru Sărbătorile de iarnă din acest an, numărul rezervărilor către desti¬nații exotice a crescut simțitor.

Detalii

Bilanțul unei veri fierbinți pe Litoral: 652 lei pachetul mediu de persoană, mai scump cu 3% ca anul trecut

14 sep. 2015

Pachetul mediu plătit de un turist pe litoral în această vară a fost de 652 de lei, cu 3% mai mult față de anul trecut, chiar dacă sejurul mediu a rămas de 5,5 zile, potrivit unui studiu al companiei Eximtur, care a trimis în acest sezon pe litoral peste 46.000 de turiști, înregistrând un volum aferent al vânzărilor de 30 de milioane de lei, cu 7% mai mult decât în 2014.

Detalii

Work&life balance: Lucia Morariu (Eximtur) – „Fac ceea ce îmi place la locul de muncă, de 22 de ani”

09 sep. 2015

Lucia Morariu, președinte-director general Eximtur și prim-vicepreședinte Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), spune că le-ar recomanda tinerilor cărțile Agathei Christie și că weekendurile sunt alocate familiei și prietenilor.

Detalii

Eximtur Business: 75% dintre team-building-uri se fac în România, iar 25% în străinătate

26 aug. 2015

Companiile nu au renunțat să facă team-buildinguri, iar aproximativ 75% dintre acestea se fac în România, iar 25% în străinătate, potrivit datelor Eximtur Business, divizia de business travel a agenției de turism Eximtur.

Detalii

Unde și cum poți să călătorești și să te relaxezi pe banii angajatorului

26 aug. 2015

Fie că e vorba de călătoriii de afaceri sau pur și simplu de team building, marile companii preferă să apeleze la agenții de turism care au în portofoliu organizarea de astfel de activități.

Detalii

INTERVIU Lucia Morariu (ANAT): Valoarea pieței de franciză în turismul românesc este de 10 milioane euro, dar previziunile sunt de creștere

24 aug. 2015

Valoarea pieței de franciză în turismul românesc este de 10 milioane euro, dar previziunile sunt de creștere, a declarat, într-un interviu acordat AGERPRES, prim-vicepreședintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Lucia Morariu.

Detalii

Antreprenorii din turism, dupa cresterea PIB: Turismul se afla pe un trend ascendent sanatos, cu o crestere de 5%-8%

18 aug. 2015

Turismul este pe un trend ascendent sanatos, iar la nivel de piata anul 2015 a inceput "foarte bine", cu cresteri ale vanzarilor in special pe early booking, sustin reprezentantii agentiilor de turism, dupa ce Statistica a anuntat ca PIB-ul Romaniei a crescut cu 3,7% in primul semestru fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Detalii