Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Eximtur: Sistemul voucherelor de vacanta a devenit, in sfarsit, functional

30 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate emitentă autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

EXIMTUR acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă

30 oct. 2015

Agenția de turism EXIMTUR, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

Prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă

29 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă şi devine astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

S-a semnat primul contract pentru vouchere de vacanță

29 oct. 2015

Agenția de turism Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanță, devenind astfel prima agenție de turism care acceptă plata sejururilor în România cu astfel de tichete.

Detalii

Președintele ANT: Sunt bucuroasă să vă aduc 'fierbinți' primele contracte pe vouchere de vacanță

29 oct. 2015

Primele contracte pentru vouchere de vacanță au fost semnate atât de angajator cu emitentul, cât și de hotelieri și emitenți, a declarat, joi, noul președinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Anca Pavel-Nedea.

Detalii

Primele vouchere de vacanţă au fost emise de ANT

29 oct. 2015

Primele vouchere de vacanţă au fost emise, după ce proiectul întâmpinase probleme legate de suport, dar şi de procentul care trebuia alocat emitenţilor.

Detalii

Sejururi in Romania, achitate de astazi cu vouchere de vacanta

29 oct. 2015

Agentia de turism EXIMTUR a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanta, emise de o unitate emitenta autorizata de Ministerul Finantelor Publice, devenind astfel prima agentie de turism care accepta plata sejururilor in Romania cu vouchere de vacanta.

Detalii

Tichetele de vacanţă, salvarea touroperatorilor în iarnă

29 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur, administrată de Lucia Morariu, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

ZF Who’s who in business România

20 oct. 2015

Ziarul Financiar a început o serie de articole care prezintă poveştile celor mai importanţi 1.000 de oameni din mediul de afaceri din România, prin prisma afacerilor pe care le conduc, a evoluţiei profesionale şi a studiilor absolvite. 

Detalii

Cum să ne tratăm turismul: Stațiunile balneare din România, un tezaur ruginit cu potențial uriaș

20 oct. 2015

După o lungă perioadă în care turismul balnear a fost văzut doar ca o componentă socială, operatorii în turism au deschis ochii și buzunarele, și au început investițiile într-o piață care în străinătate generează miliarde de euro.

Detalii