Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Sejururi in Romania, achitate de astazi cu vouchere de vacanta

29 oct. 2015

Agentia de turism EXIMTUR a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanta, emise de o unitate emitenta autorizata de Ministerul Finantelor Publice, devenind astfel prima agentie de turism care accepta plata sejururilor in Romania cu vouchere de vacanta.

Detalii

Tichetele de vacanţă, salvarea touroperatorilor în iarnă

29 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur, administrată de Lucia Morariu, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

ZF Who’s who in business România

20 oct. 2015

Ziarul Financiar a început o serie de articole care prezintă poveştile celor mai importanţi 1.000 de oameni din mediul de afaceri din România, prin prisma afacerilor pe care le conduc, a evoluţiei profesionale şi a studiilor absolvite. 

Detalii

Cum să ne tratăm turismul: Stațiunile balneare din România, un tezaur ruginit cu potențial uriaș

20 oct. 2015

După o lungă perioadă în care turismul balnear a fost văzut doar ca o componentă socială, operatorii în turism au deschis ochii și buzunarele, și au început investițiile într-o piață care în străinătate generează miliarde de euro.

Detalii

Vacante si concerte in Europa

02 oct. 2015

Toamna se numără vacanţele şi concertele. Şi ce poate fi mai frumos decât să vizitezi un oraş nou şi s-o vezi şi să o asculţi live în concert pe regina muzicii pop, Madonna.

Detalii

Lucia Morariu, Eximtur: Turismul balnear va fi cel mai dinamic sector ca urmare a introducerii voucherelor de vacanta

30 sep. 2015

Turismul balnear va deveni cel mai dinamic sector dupa introducerea voucherelor de vacanta, considera Lucia Morariu, proprietara companiei Eximtur si vicepresedinte ANAT.

Detalii

Fa plaja de Revelion pe o insula exotica! Iata ofertele agentiilor

28 sep. 2015

Mai sunt două luni până la Revelion, astfel că agențiile de turism au scos pe piață oferte tentante. Ce ziceți de insulele exotice din Medeira, unde se organizează cel mai frumos foc de artificii din Europa?

Detalii

Salvadora Benegui, Eximtur Business: A revenit cererea pentru deplasări şi organizarea de evenimente

26 sep. 2015

Divizia de business travel şi organizare evenimente, Eximtur Business, a înregistrat în primele opt luni din acest an o creştere a vânzărilor cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut. Salvadora Benegui, directorul acestei divizii din cadrul Eximtur a observat o creştere în activitatea deplasărilor companiilor.

Detalii

Eximtur din Cluj se îndreaptă spre afaceri de 184 milioane de lei

25 sep. 2015

Eximtur, unul dintre cei mai mari „furnizori“ de vacanţe de pe piaţa locală, estimează că anul acesta va avea afaceri cu 5% mai mari, până la circa 184 mil. lei (42 mil. euro), o previziune prudentă în condiţiile în care turismul ar putea fi afectat de criza refugiaţilor care „a atins“ mare parte din Europa.

Detalii

Afaceri de 33 milioane de euro, pentru "Eximtur"

25 sep. 2015

* Lucia Morariu: Va fi nevoie de o reorientare în ceea ce priveşte turismul extern, având în vedere incertitudinea provenită din situaţia politică şi din problema imigranţilor

Detalii