Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

Tot ce trebuie sa stii despre voucherele de vacanta

26 nov. 2015

Companiile private și instituțiile publice pot să le ofere salariaților vouchere de vacanță, măsură care aduce beneficii deopotrivă angajatorului și salariatului. Despre avantajele acordării voucherelor de vacanță, unde pot fi folosite acestea și de unde aflăm de la Lucia Morariu, preşedinte-director general al companiei de călătorii EXIMTUR.

Detalii

Cum iti vor afecta concediul voucherele de vacanta – de vorba cu Lucia Morariu, presedinte EXIMTUR

25 nov. 2015

Am cativa cunoscuti care lucreaza la stat. Unii dintre ei lua, in fiecare an, inainte de perioada lor de concediu, o prima de vacanta intre 800 si 1200 RON. Poate plecau in strainatate, poate se duceau prin tara, poate ramaneau acasa si trimiteau copiii la bunici. Oricum, le prindeau bine niste bani in plus.

Detalii

Lucia Morariu: Mintea unui om de afaceri nu se oprește niciodată!

12 nov. 2015

Banii sunt pentru antreprenor ca vopseaua și pensula pentru artist. Când ideile acestuia aduc beneficii nu numai lui însuși, ci și comunității, abia atunci înseamnă că a construit durabil.

Detalii

Vremuri în schimbare – cine sunt antreprenorii români care vor supravieţui?

11 nov. 2015

În ultimul timp, mai mulţi politicieni şi oameni de afaceri au anunţat fatalist dispariţia capitalului autohton, în condiţiile intensificării campaniei DNA împotriva corupţiei. Cine rămâne şi cine dispare? – o primă întrebare pentru Lucia Morariu (agenţia de turism Eximtur) şi Felix Pătrăşcanu (compania de curierart FAN Courier), invitaţii emisiunii Adevăul Live Financiar.

Detalii

Eximtur: Sistemul voucherelor de vacanta a devenit, in sfarsit, functional

30 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate emitentă autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

EXIMTUR acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă

30 oct. 2015

Agenția de turism EXIMTUR, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața locală de profil, a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă, emise de o unitate autorizată de Ministerul Finanţelor Publice, devenind astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

Prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă

29 oct. 2015

Compania de călătorii Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanţă şi devine astfel prima agenţie de turism care acceptă plata sejururilor în România cu vouchere de vacanţă.

Detalii

S-a semnat primul contract pentru vouchere de vacanță

29 oct. 2015

Agenția de turism Eximtur a semnat primul contract pentru acceptarea voucherelor de vacanță, devenind astfel prima agenție de turism care acceptă plata sejururilor în România cu astfel de tichete.

Detalii

Președintele ANT: Sunt bucuroasă să vă aduc 'fierbinți' primele contracte pe vouchere de vacanță

29 oct. 2015

Primele contracte pentru vouchere de vacanță au fost semnate atât de angajator cu emitentul, cât și de hotelieri și emitenți, a declarat, joi, noul președinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), Anca Pavel-Nedea.

Detalii

Primele vouchere de vacanţă au fost emise de ANT

29 oct. 2015

Primele vouchere de vacanţă au fost emise, după ce proiectul întâmpinase probleme legate de suport, dar şi de procentul care trebuia alocat emitenţilor.

Detalii