Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

WALL STREET - Noi traim din serviciile pe care le dam corporatiilor. Circa 70% inseamna business travel, iar daca acesta nu creste, nu poate sa creasca nici firma

14 nov. 2016

Deși în general o agenție de turism este asociată cu vânzarea de vacanțe, turismul de business este de fapt locomotiva de vânzări, cel puțin în cazul Eximtur, unde 70% din afaceri sunt generate de segmentul de business travel. Lucia Morariu, proprietara Eximtur, a ținut să clarifice faptul că agențiile de turism ar trebui numite companii de travel, mai ales când vânzările sunt generate în proporție covărșitoare de partea de business travel, adică de vânzările de bilete de avion și cazare, dar și evenimente pentru angajații din corporații.

Detalii

BURSA - Scandal pe piaţa de turism

06 oct. 2016

O listă publicată de Autoritatea Naţională de Turism anunţă retragerea licenţelor a aproape 1.400 de agenţii de turism.

Christian Tour contestă această listă şi intenţionează să acţioneze ANT în instanţă.

Detalii

LIVE TIMISOARA - Ce spune presedintele EXIMTUR despre suspendarea licentelor agentiilor de turism

06 oct. 2016

Cu privire la comunicările Autorității Naționale pentru Turism, referitoare la retrageri de licențe de turism din cauza lipsei poliței de asigurare obligatorie, compania de călătorii EXIMTUR informează că deține polița de asigurare cu nr. I 46026, valabilă până la data de 17.08.2017, și licența de turism cu nr. 1191/20.10.2011.

Detalii

Lucia Morariu, Eximtur: Nu există un cod de bune practici în Turism Autor: Bianca Dobrescu

17 feb. 2016

Lucia Morariu este antreprenoarea care, în 1993, a pus bazele uneia dintre cele mai mari agenţii de turism de pe piaţa locală, Eximtur, cu afaceri de peste 41 milioane de euro, în 2015. În perspective sa, condiţiile pentru înfiinţarea unei agenţii de turism ar trebui înăsprite.

Detalii

LUCIA MORARIU, EXIMTUR: "Siguranţa României a dus la creşterea cererilor turiştilor străini"

27 ian. 2016

Din cauza situaţiei externe actuale - criza refugiaţilor, atacurile teroriste etc.-, există destinaţii pe care, momentan, turiştii le evită, aşa cum a precizat doamna Lucia Morariu, director general EXIMTUR. Aceasta este de părere că siguranţa şi voucherele de vacanţă vor fi principalele motive pentru a determina mai mulţi compatrioţi să-şi petreacă zilele libere în ţară.

Detalii

O destinatie pentru fiecare luna: unde este mai bine sa calatoresti in functie de vreme

26 dec. 2015

Orice calatorie inseamna amintiri frumoase si vremea poate fi un inamic uneori. Asa ca avem pentru voi cea mai buna destinatia pentru fiecare luna din an, potrivit specialistilor de la agentiile de turism. Iata astfel cele mai bune destinatii pe care sa le descoperiti.

Detalii

TOP 2015 vacanțe de lux: Au plătit pe o vacanță cât câștigă un român într-o viață

23 dec. 2015

Aproape 100.000 de euro pentru o vacanță în Turcia, mai scump decât un apartament cu trei camere într-un complex nou din București. Este suma pe care au plătit-o anul acesta doi turiști români. Din datele primite până acum de la turoperatori, aceasta este cea mai scumpă vacanță vândută în 2015.

Detalii

Croaziera "Miami to Singapore": 32.700 euro/persoana

18 dec. 2015

Se spune ca singurele pe care dai bani fara sa-si para rau sunt calatoriile. Ca atare, sunt romani care anul acesta au cumparat vacante care au costat si cat un apartament. Iata unde au calatorit unii romani cu zeci de mii de euro si ce servicii deosebite si-au dorit.

Detalii

Atentatele schimbă preferinţele românilor pentru vacanţele în Europa

05 dec. 2015

„Capitalele europene la... un preț distanță sau despre cum să-ți faci vacanța cu bani puțini“. Oricât de clișeistic ar suna, ca o reclamă trasă la indigo pentru toți cei care vând vacanțe, un lucru este sigur: întâmplările din Paris le-au dat peste cap socotelile.

Detalii

Voucherele de vacanta – taxe mai mici, vacante mai multe in Romania

30 nov. 2015

Anul acesta, din cand in cand presa a relatat despre lupta pentru voucherele de vacanta… Sprijinita cu ardoare de industria turistica romaneasca, legea voucherelor de vacanta s-a impiedicat prin hatisurile birocratiei de stat si interesele unora si altora.

Detalii