Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ECONOMICA - 10 ANI ÎN UE pentru turismul românesc. Ce s-a schimbat şi la ce capitole suntem slabi

02 ian. 2017

Ne lipsesc promovarea, infrastructura, investiţiile, dar şi măsuri fiscale care ar încuraja turismul intern. Cu toate aceastea, 2016 a fost pentru turismul de la noi cel mai bun an, iar intrarea în UE ne-a deschis porţile către turiştii străini. 

Detalii

ECONOMICA - Eximtur a vândut vacanţe pe vouchere de 1 milion de euro în 2016

28 dec. 2016

Agenţia de turism Eximtur, una dintre cele mai mari din România, a vândut anul acesta vacanţe pe vouchere de 1 milion de euro.

Detalii

AGERPRES - RETROSPECTIVĂ Turismul, cu buget de promovare "cât pentru un salam", rămâne susținut de vacanțele românilor, în pofida creșterii numărului de vizitatori străini

26 dec. 2016

Anul 2016 este considerat de toți reprezentanții industriei de ospitalitate și ai autorităților din domeniu ca fiind cel mai bun din ultimii ani pentru litoralul românesc, numărul de turiști majorându-se cu 12% - 15%, în timp ce, în primele zece luni ale acestui an, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică din România au crescut cu aproape 11%, la peste 9,43 milioane.

Detalii

FORBES - Lucia Morariu, CEO, EXIMTUR: „Antreprenorii locali trebuie susţinuţi”

22 dec. 2016

Le-am solicitat oamenilor de afaceri să privească spre viitor, prin prisma lecțiilor pe care le-au învățat în 2016.

Detalii

EVZ - OFERTE turistice LAST MINUTE pentru Sărbătorile de iarnă. Unde mai găsiţi locuri libere

22 dec. 2016

Cei care nu au apucat să îşi facă rezervări pentru a-şi petrece Sărbătorile de iarnă, cu greu mai pot găsi locuri de cazare disponibile. Pentru cei care nu au avut timp să caute, ori s-au hotărât abia acum să plece undeva de Crăciun sau Revelion, vă prezentăm câteva oferte care încă mai pot fi accesate.

Detalii

CAPITAL - Cele mai cumpărate destinaţii de Crăciun şi Revelion sunt în România, cu preţuri de până la 1.100 euro/persoană

22 dec. 2016

Cei mai mulţi români au ales şi în acest an să-şi petreacă vacanţa de Crăciun şi Revelion în ţară, în special în zone montane, însă şi destinaţiile exotice sunt în continuare căutate, cererea pe acest segment crescând în acest an cu 10%, conform datelor turoperatorilor.

Pentru destinaţii tradiţionale precum Austria, Cehia, Emiratele Arabe şi Israel cererea a fost mai mare cu 15%.

Detalii

CAPITAL - Vacanța de Sărbători: Bugete de la câteva mii până la zeci de mii de euro

10 dec. 2016

Crăciun în Laponia, Revelion în Zanzibar sau o vacanţă prelungită în Macao şi Hong Kong? Oricare ar fi alegerea, turoperatorii garantează o experienţă inedită.

Detalii

CAPITAL - #eucitesccapital: Lucia Morariu, CEO Eximtur

03 dec. 2016

Lucia Morariu: "Cei 24 de ani de capitalism au însemnat libertate. Libertatea de a munci cu folos împreună cu familia mea de acasă şi cu familia EXIMTUR".

Detalii

CAPITAL - România, destinația numărul unu pentru Sărbătorile de Iarnă

01 dec. 2016

În familie, cu prietenii sau pur şi simplu „în doi“. Indiferent de felul în care alegi să-ţi petreci sărbătorile, agenţiile de turism au adunat oferte de la cele mai ieftine, de câteva sute de lei, până la cele mai scumpe, de zeci de mii de euro.

Detalii

AGERPRES - Comunicat de presă - Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni CuGeT

28 nov. 2016

Finaliștii Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni, CuGeT, premiați cu 15.000 de lei și cursuri de perfecționare în turism

Detalii