Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

DIGI24 - Concediile în România, prea scumpe pentru români

18 feb. 2017

Românii nu vor să își petreacă concediul în România din cauza prețurilor ridicate. Preferă destinații precum Grecia, Turcia și Bulgaria unde costurile pentru un concediu all-inclusive sunt la jumătate. 

Detalii

OBSERVATOR - Peste un milion de români îşi vor petrece vacanţa în ţară, plătind cu tichetele oferite de stat

17 feb. 2017

 

2017 se anunţă un an record pentru turismul românesc! În unele staţiuni de pe litoral, cu greu mai găseşti locuri, iar hotelierii se pregătesc de asaltul turiştilor cu vouchere. Peste un milion de bugetari vor primi tichete cu valoarea unui salariu minim pe economie, pe care le vor putea folosi numai la noi în ţară.

 

Detalii

JURNALUL - Călătoriile de business. Afacere de 350 de milioane de euro

15 feb. 2017

Turismul de afaceri este o industrie prosperă care generează o cifră de afaceri, anuală, de peste 350 de milioane de euro în ultimii trei ani, potrivit estimărilor Luciei Morariu, preşedinte şi director general Eximtur. “Este o piaţă în creştere care a explodat odată cu aderarea noastră la UE pentru că deschiderea spre afaceri a fost alta şi a crescut an de an”, a explicat Morariu.

Detalii

CAPITAL - Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management - Uniglobe Travel

14 feb. 2017

Compania Eximtur a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - Uniglobe Travel International. Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente Eximtur Business a avut o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

Detalii

WALL-STREET - Eximtur s-a afiliat retelei de travel management Uniglobe Travel

14 feb. 2017

Eximtur, una dintre cele mai mari agentii de turism din tara, detinuta de Lucia Morariu, s-a afiliat la reteaua globala de travel management Uniglobe Travel.

"Ce este cel mai important pentru noi este ca avem acces la tehnologie pentru optimizarea ofertelor de calatorie si pentru setarea de politici de preturi prin programe informatice. Mergem spre o corporatie, ii facem analiza partii de activitate care se leaga de calatoriile de business: care sunt destinatiile principale, la ce intervale de timp, cu cat timp inainte isi programeaza o calatorie si ce bugete au. Si atunci in baza unor astfel de analize se seteaza o politica de travel, care ii ajuta pe cei din companii foarte mari sa elimine activitatea a trei secretare si erorile umane care pot aparea", explica Lucia Morariu, proprietara Eximtur, ce inseamna aderarea la Uniglobe.

Detalii

PROFIT.ro - Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management Uniglobe Travel

14 feb. 2017

Compania Eximtur, deținută de Lucia Morariu, a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel Uniglobe Travel International, cu sediul în Canada și activitate în 60 de țări de pe șase continente.

Detalii

MEDIAFAX - Elevii au intrat în vacanţă timp de o săptămână / Cele mai căutate destinaţii pentru vacanţa de iarnă a elevilor

06 feb. 2017

Elevii sunt în vacanţă în perioada 4 februarie – 12 februarie 2017, acesta fiind perioada care separă cele două semestre. Care sunt cele mai solicitate destinaţii pentru perioada de vacanţă a elevilor. Printre preferinţe, staţiunile montane sau Disneyland.

Detalii

TELEGRAF - Unde se plimbă elevii în vacanța de iarnă?

06 feb. 2017

Cele mai solicitate destinații pentru perioada de vacanță a elevilor sunt cele din stațiunile montane, indiferent dacă sunt cele din țară, din Austria sau din Bulgaria. Însă Disneyland este o altă opțiune pentru care agențiile de turism au pregătit oferte speciale. “Avem o creștere a cererii de peste 20% pentru vacanța de iarnă a copiilor. 

Detalii

ZF - Eximtur a avut vânzări de 47 mil. euro în 2016. “Anul acesta estimăm o creştere a vânzărilor de cel puţin 5%”

30 ian. 2017

Agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una din cele mai mari de pe piaţa locală, a înregistrat în 2016 vânzări de 47 de milioane de euro, în creştere cu 14% faţă de anul anterior, pentru anul în curs compania estimând o creştere a volumului de vânzări cu cel puţin 5%.

Detalii

CAPITAL - Divizia de business travel și organizare de evenimente, 69% din vânzările Eximtur

30 ian. 2017

Compania de călătorii Eximtur a înregistrat în 2016 vânzări de 47 de milioane de euro, în creștere cu 14% față de 2015. Cea mai dinamică divizie a fost Eximutur Business, care a crescut cu 16% anul trecut, reprezentând 69% din totalul cifrei de vânzări. Pentru 2017, compania estimează o creştere a volumului de vânzări cu cel puțin 5%.

Detalii