Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

MEDIAFAX - Românii „vânează” reducerile la vacanţe: Unu din zece sejururi de pe litoralul românesc este vândut cu aproape un an înainte

04 mar. 2017

Litoralul românesc a început să fie vândut în proporţie de 10-15% încă din lunile octombrie - noiembrie pentru sezonul estival următor, spun jucătorii din piaţă. Ei nu precizează cu cât sunt mai ieftine vacanţele în această perioadă, însă, potrivit datelor ZF, reducerile pot ajunge şi la 30-40%.

Detalii

temesvarihirek - Az EXIMTUR csatlakozott az UNIGLOBE utazásszervező hálozatához

03 mar. 2017

Az EXIMTUR utazási iroda lett az UNIGLOBE Travel International romániai partnere üzleti utaztatás szegmensben. Az eseményszervezésre és a teljes körű üzleti utaztatásra szakosodott EXIMTUR Business osztálya legdinamikusabb növekedést mutatta az EXIMTUR cégen belül: 2016-ban 16%-al nőttek az eladások a 2015-ös évhez viszonyítva.

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Vino sa iti alegi concediul de vis, la Timisoara. Targul de turism Vacanta 2017 si-a deschis portile! FOTO!

03 mar. 2017

TIMISOARA. Mii de timisoreni sunt asteptati la targul de turism gazduit de Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Fie ca isi doresc un concediu de vis, fie ca vor sa petreaca doar un weekend departe de casa, timisorenii au de unde alege. Peste 25 de agentii de turism, dar si reprezentanti ai hotelurilor, companii aeriene sau de transport au adevarate oferte, pe toate gusturile.

Detalii

FACLIA - Eximtur a aderat la rețeaua globală de călătorii de afaceri Uniglobe Travel

20 feb. 2017

Compania clujeană Eximtur a devenit partener al reţelei de călătorii de afaceri Uniglobe Travel, care activează în acest domeniu de peste 30 de ani, având clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente şi un volum anual de vânzări de 5 miliarde dolari.

Detalii

AGERPRES - REPORTAJ Târgul de Turism al României: Românii au cumpărat mii de vacanțe cu reduceri de 40-50%; România, Grecia, Bulgaria și Spania, cele mai vândute destinații

19 feb. 2017

Sute de români au luat, joi dimineață, startul în cursa pentru vacanțe cu reduceri de până la 50%, iar aleile de la Romexpo, locul în care se desfășoară Târgul de Turism al României (TTR), s-au animat cu mult înainte de ora oficială de deschidere.

Detalii

CAPITAL - Românii au cumpărat mii de vacanţe cu reduceri de 40-50%. Cele mai vândute destinaţii: Grecia, Bulgaria, Spania și România

19 feb. 2017

Sute de români au luat, încă de joi dimineaţă, startul în cursa pentru vacanţe cu reduceri de până la 50%, iar aleile de la Romexpo, locul în care se desfăşoară Târgul de Turism al României (TTR), s-au animat cu mult înainte de ora oficială de deschidere.

Detalii

DIGI24 - Concediile în România, prea scumpe pentru români

18 feb. 2017

Românii nu vor să își petreacă concediul în România din cauza prețurilor ridicate. Preferă destinații precum Grecia, Turcia și Bulgaria unde costurile pentru un concediu all-inclusive sunt la jumătate. 

Detalii

OBSERVATOR - Peste un milion de români îşi vor petrece vacanţa în ţară, plătind cu tichetele oferite de stat

17 feb. 2017

 

2017 se anunţă un an record pentru turismul românesc! În unele staţiuni de pe litoral, cu greu mai găseşti locuri, iar hotelierii se pregătesc de asaltul turiştilor cu vouchere. Peste un milion de bugetari vor primi tichete cu valoarea unui salariu minim pe economie, pe care le vor putea folosi numai la noi în ţară.

 

Detalii

JURNALUL - Călătoriile de business. Afacere de 350 de milioane de euro

15 feb. 2017

Turismul de afaceri este o industrie prosperă care generează o cifră de afaceri, anuală, de peste 350 de milioane de euro în ultimii trei ani, potrivit estimărilor Luciei Morariu, preşedinte şi director general Eximtur. “Este o piaţă în creştere care a explodat odată cu aderarea noastră la UE pentru că deschiderea spre afaceri a fost alta şi a crescut an de an”, a explicat Morariu.

Detalii

CAPITAL - Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management - Uniglobe Travel

14 feb. 2017

Compania Eximtur a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - Uniglobe Travel International. Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente Eximtur Business a avut o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

Detalii