Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

FORBES - Cât costă un pachet turistic la festivalul Electric Castle 2017

26 apr. 2017

Iubitorii de muzică, ce vor să participe la Electric Castle 2017, își pot cumpăra pachete ce includ cazarea și abonamentul la festival de la compania de călătorii Eximtur.

Detalii

PROFIT.ro - Eximtur: Peste 13.000 de turiști străini vor veni la festivalul Electric Castle de la Cluj-Napoca

25 apr. 2017

Festivalul de muzică Electric Castle 2017, care se desfășoară în perioada 12-16 iulie, pe o suprafață de 22 de hectare a domeniului Castelului Banffy, din județul Cluj, va atrage 130.000 de participanți, dintre care 10% străini, estimează agenția de turism Eximtur.

Detalii

DIGI24 - 24 de minute | Voucherele de vacanță, veșnic amânate

20 apr. 2017

În urmă cu două luni, ministrul Turismului anunța că de la 1 iulie, bugetarii vor primi un voucher de vacanță în valoare de 1450. Ministrul preciza atunci că acestea vor fi acordate abia la 1 iulie pentru că deocamdată nu sunt bugetate, însă vor avea valabilitatea un an. Amintim că nici în 2015 și nici în 2016, bugetarii nu au beneficiat de voucherele de vacanță. Dacă totuși, acestea vor fi acordate de la 1 iulie, agențiile de turism estimează că va avea loc un boom în turismul intern. 

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Locurile de poveste pe care banatenii le aleg pentru concediu. Cati bani dau pe vacante?

18 apr. 2017

TIMISOARA. Locuri pitoresti sau zone in care distractia este la ea acasa. Acestea sunt destinatiile preferate de catre banateni, cand vine vorba de alegerea destinatiei de vacanta.

Detalii

MEDIAFAX - 1 MAI 2017. Cât costă excursiile pentru minivacanţa aşteptată de toţi românii

17 apr. 2017

Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanţa de 1 mai. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimăneşti-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai.

Detalii

ZF - Investiţiile din turismul românesc încep să se vadă: cererea pentru vacanţe în ţară creşte cu 25-40%

11 apr. 2017

Cererea de vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 25% în primele luni ale anului faţă de aceeaşi perioadă din 2016, iar operatorii care vând sejururi interne spun că sunt zone din ţară unde există şi creşteri de aproape 40% faţă de anul trecut.
 
„Turismul intern este într-un trend crescător încă de anul trecut. În perioada ianuarie-februarie avem deja creşteri de peste 25% la litoral şi de peste 40% la toate celelalte destinaţii din România“, a spus Lucia Morariu, unul din acţionarii agenţiei de turism Eximtur, cu vânzări de 47 de milioane de euro în 2016.

Detalii

ZF - Lucia Morariu, Eximtur: Turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea biletelor de avion

31 mar. 2017

În cadrul Eximtur, turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea de bilete de avion ca volum de afaceri, printre cele mai populare destinaţii se regasesc Turcia, Grecia şi Spania, a spus pentru ZF Lucia Morariu, acţionar al agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca. 

Detalii

MEDIAFAX - PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe

25 mar. 2017

Delta Dunării, Băile Felix, Tenerife sau Dubai sunt câteva dintre ofertele agenţiilor de turism pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge până la câteva mii de euro.

Detalii

CAPITAL - Povestea celei mai puternice femei din turismul românesc

10 mar. 2017

Marea a fascinat-o dintotdeauna. Iar, cum spiritul antreprenorial se pare că era la cote înalte, rezultatul a fost unul cât se poate de previzibil: Lucia Morariu și-a deschis o agenție de turism. Era anul 1993, iar businessul privat încă încerca să-și facă loc printre monopolurile de stat.

Detalii

Deutsche Zeitung - Eximtur setzte 2016 verstärkt auf die Business-Sparte

07 mar. 2017

Temeswar - Die rumänische Reiseagentur Eximtur ist seit kurzer Zeit Mitglied im Uniglobe-Travel-Netzwerk. Mit über 700 Agenturen in 60 Ländern ist Uniglobe der führende Spezialist für Geschäftsreisen weltweit. Durch dieses Netzwerk werden Kunden bei Firmenreisediensten beraten sowie bei der Buchung von Reiseleistungen, der Organisation von Veranstaltungen und bei der Gestaltung von Reiserichtlinien unterstützt.

Detalii