Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

ZF - Lucia Morariu, Eximtur: Turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea biletelor de avion

31 mar. 2017

În cadrul Eximtur, turismul extern este a doua cea mai importanta divizie, după vânzarea de bilete de avion ca volum de afaceri, printre cele mai populare destinaţii se regasesc Turcia, Grecia şi Spania, a spus pentru ZF Lucia Morariu, acţionar al agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca. 

Detalii

MEDIAFAX - PAŞTE 2017: Preţuri între 700 de lei, în Delta Dunării şi 2399 de euro, în Caraibe

25 mar. 2017

Delta Dunării, Băile Felix, Tenerife sau Dubai sunt câteva dintre ofertele agenţiilor de turism pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge până la câteva mii de euro.

Detalii

CAPITAL - Povestea celei mai puternice femei din turismul românesc

10 mar. 2017

Marea a fascinat-o dintotdeauna. Iar, cum spiritul antreprenorial se pare că era la cote înalte, rezultatul a fost unul cât se poate de previzibil: Lucia Morariu și-a deschis o agenție de turism. Era anul 1993, iar businessul privat încă încerca să-și facă loc printre monopolurile de stat.

Detalii

Deutsche Zeitung - Eximtur setzte 2016 verstärkt auf die Business-Sparte

07 mar. 2017

Temeswar - Die rumänische Reiseagentur Eximtur ist seit kurzer Zeit Mitglied im Uniglobe-Travel-Netzwerk. Mit über 700 Agenturen in 60 Ländern ist Uniglobe der führende Spezialist für Geschäftsreisen weltweit. Durch dieses Netzwerk werden Kunden bei Firmenreisediensten beraten sowie bei der Buchung von Reiseleistungen, der Organisation von Veranstaltungen und bei der Gestaltung von Reiserichtlinien unterstützt.

Detalii

MEDIAFAX - Românii „vânează” reducerile la vacanţe: Unu din zece sejururi de pe litoralul românesc este vândut cu aproape un an înainte

04 mar. 2017

Litoralul românesc a început să fie vândut în proporţie de 10-15% încă din lunile octombrie - noiembrie pentru sezonul estival următor, spun jucătorii din piaţă. Ei nu precizează cu cât sunt mai ieftine vacanţele în această perioadă, însă, potrivit datelor ZF, reducerile pot ajunge şi la 30-40%.

Detalii

temesvarihirek - Az EXIMTUR csatlakozott az UNIGLOBE utazásszervező hálozatához

03 mar. 2017

Az EXIMTUR utazási iroda lett az UNIGLOBE Travel International romániai partnere üzleti utaztatás szegmensben. Az eseményszervezésre és a teljes körű üzleti utaztatásra szakosodott EXIMTUR Business osztálya legdinamikusabb növekedést mutatta az EXIMTUR cégen belül: 2016-ban 16%-al nőttek az eladások a 2015-ös évhez viszonyítva.

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Vino sa iti alegi concediul de vis, la Timisoara. Targul de turism Vacanta 2017 si-a deschis portile! FOTO!

03 mar. 2017

TIMISOARA. Mii de timisoreni sunt asteptati la targul de turism gazduit de Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Fie ca isi doresc un concediu de vis, fie ca vor sa petreaca doar un weekend departe de casa, timisorenii au de unde alege. Peste 25 de agentii de turism, dar si reprezentanti ai hotelurilor, companii aeriene sau de transport au adevarate oferte, pe toate gusturile.

Detalii

FACLIA - Eximtur a aderat la rețeaua globală de călătorii de afaceri Uniglobe Travel

20 feb. 2017

Compania clujeană Eximtur a devenit partener al reţelei de călătorii de afaceri Uniglobe Travel, care activează în acest domeniu de peste 30 de ani, având clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente şi un volum anual de vânzări de 5 miliarde dolari.

Detalii

AGERPRES - REPORTAJ Târgul de Turism al României: Românii au cumpărat mii de vacanțe cu reduceri de 40-50%; România, Grecia, Bulgaria și Spania, cele mai vândute destinații

19 feb. 2017

Sute de români au luat, joi dimineață, startul în cursa pentru vacanțe cu reduceri de până la 50%, iar aleile de la Romexpo, locul în care se desfășoară Târgul de Turism al României (TTR), s-au animat cu mult înainte de ora oficială de deschidere.

Detalii

CAPITAL - Românii au cumpărat mii de vacanţe cu reduceri de 40-50%. Cele mai vândute destinaţii: Grecia, Bulgaria, Spania și România

19 feb. 2017

Sute de români au luat, încă de joi dimineaţă, startul în cursa pentru vacanţe cu reduceri de până la 50%, iar aleile de la Romexpo, locul în care se desfăşoară Târgul de Turism al României (TTR), s-au animat cu mult înainte de ora oficială de deschidere.

Detalii