Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


Bilete de avion

Plecare din
Sosire in
Data plecare
Data retur
Datele mele sunt flexibile (+- 3 zile)
adulti
copii
2-12 ani
bebelusi
0-2 ani


EXIMTUR in presă

LUMEA PRESEI - Cererea pentru litoralul românesc şi Spania, în creştere faţă de anul trecut

22 iun. 2017

Litoralul românesc, staţiunile balneare, montane şi Delta Dunării, Spania, Grecia şi Turcia sunt destinaţiile preferate de turiştii Eximtur pentru sezonul 2017, cererea fiind în creştere cu cel puţin o treime pentru fiecare destinaţie în parte, în comparaţie cu primele cinci luni ale anului trecut.

Detalii

MEDIAFAX - Unde poţi călători cu 500 de euro: Paris, Londra sau Năvodari. Cum arată ofertele turistice

18 iun. 2017

Paris, Londra sau Năvodari sunt câteva dintre variantele de petrecere a timpului liber pentru cei ce au circa 500 de euro în buzunar.

Detalii

ZIARUL FINANCIAR - Lucia Morariu, Eximtur Cluj: Venus, staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii pentru vacanţe

15 iun. 2017

Investiţiile în staţiunea din sudul litoralului încep să se vadă, iar Venus a devenit principala alegere a familiilor cu copii. Cererea pentru vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 20%, Venus fiind staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare căutare, în contextul investiţiilor făcute în modernizarea hotelurilor, potrivit Luciei Morariu, proprietara agenţiei de turism Eximtur, una din cele mai mari companii de pe piaţa de profil, care vinde pachete pe destinaţii interne. „Şi în acest an cererea pentru pachetele pe litoralul românesc este mai mare,  Mamaia se vinde prima, însă Venus a devenit staţiunea din sudul litoralului cu cea mai mare creştere a cererii, ca efect al investiţiilor care s-au făcut în hotelurile din această staţiune“, a spus Lucia Morariu.

Detalii

CAPITAL - Croazierele în Mediterana nu mai sunt un lux pentru români

06 mai. 2017

A trecut vremea când croazierele erau percepute ca fiind scumpe. Astăzi, dacă ești atent la promoții, cu 500 de euro poți vizita mai multe țări în doar câteva zile.

Detalii

FORBES - Cât costă un pachet turistic la festivalul Electric Castle 2017

26 apr. 2017

Iubitorii de muzică, ce vor să participe la Electric Castle 2017, își pot cumpăra pachete ce includ cazarea și abonamentul la festival de la compania de călătorii Eximtur.

Detalii

PROFIT.ro - Eximtur: Peste 13.000 de turiști străini vor veni la festivalul Electric Castle de la Cluj-Napoca

25 apr. 2017

Festivalul de muzică Electric Castle 2017, care se desfășoară în perioada 12-16 iulie, pe o suprafață de 22 de hectare a domeniului Castelului Banffy, din județul Cluj, va atrage 130.000 de participanți, dintre care 10% străini, estimează agenția de turism Eximtur.

Detalii

DIGI24 - 24 de minute | Voucherele de vacanță, veșnic amânate

20 apr. 2017

În urmă cu două luni, ministrul Turismului anunța că de la 1 iulie, bugetarii vor primi un voucher de vacanță în valoare de 1450. Ministrul preciza atunci că acestea vor fi acordate abia la 1 iulie pentru că deocamdată nu sunt bugetate, însă vor avea valabilitatea un an. Amintim că nici în 2015 și nici în 2016, bugetarii nu au beneficiat de voucherele de vacanță. Dacă totuși, acestea vor fi acordate de la 1 iulie, agențiile de turism estimează că va avea loc un boom în turismul intern. 

Detalii

OPINIA TIMISOAREI - Locurile de poveste pe care banatenii le aleg pentru concediu. Cati bani dau pe vacante?

18 apr. 2017

TIMISOARA. Locuri pitoresti sau zone in care distractia este la ea acasa. Acestea sunt destinatiile preferate de catre banateni, cand vine vorba de alegerea destinatiei de vacanta.

Detalii

MEDIAFAX - 1 MAI 2017. Cât costă excursiile pentru minivacanţa aşteptată de toţi românii

17 apr. 2017

Agenţiile de turism se întrec în oferte pentru minivacanţa de 1 mai. Preţurile sunt pentru toate buzunarele: de la câteva sute de lei la Călimăneşti-Căciulata, până la 600 de euro în Dubai.

Detalii

ZF - Investiţiile din turismul românesc încep să se vadă: cererea pentru vacanţe în ţară creşte cu 25-40%

11 apr. 2017

Cererea de vacanţe pe litoralul românesc a crescut cu 25% în primele luni ale anului faţă de aceeaşi perioadă din 2016, iar operatorii care vând sejururi interne spun că sunt zone din ţară unde există şi creşteri de aproape 40% faţă de anul trecut.
 
„Turismul intern este într-un trend crescător încă de anul trecut. În perioada ianuarie-februarie avem deja creşteri de peste 25% la litoral şi de peste 40% la toate celelalte destinaţii din România“, a spus Lucia Morariu, unul din acţionarii agenţiei de turism Eximtur, cu vânzări de 47 de milioane de euro în 2016.

Detalii